reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Moim zdaniem pecherzyk nie moze sie cofnac :no:
Wydaje mi sie ze twem pecharzyk co mial 18 mm pekl a ten 7 mm to byl inny.
tez mi sie tak wydawało.. no ale tak gin powiedzial.. a znow jesli pekl to nie powinno byc widac cialka zółtego? a tego chyba by nie przeoczył.. sama nie wiem..
no nie wiem kochana o co tu chodzi.... rzeczywiscie moze gin cos powie.... ze moze rozpulchniona jakas;-)
chciałabym bardzo by powiedzial ze rozpulchniona jestem.. ale chocby nawet to chyba by bylo za wczesnie by cokolwiek zobaczyc..

poza tym to mam takie smaki ze hej.. ale na @ tez tak czasem mam... wczoraj zjadlam rybke, potem kawalek babki a potem plasterek sera.. a jeszcze potem cukierka:-) ale ja tak lubie mieszac..

tez mi sie tak wydawało.. no ale tak =gin powiedzial.. a znow jesli pekl to nie powinno byc widac cialka zółtego? a tego chyba by nie przeoczył.. sama nie wiem..

chciałabym bardzo by powiedzial ze rozpulchniona jestem.. ale chocby nawet to chyba by bylo za wczesnie by cokolwiek zobaczyc..

poza tym to mam takie smaki ze hej.. ale na @ tez tak czasem mam... wczoraj zjadlam rybke, potem kawalek babki a potem plasterek sera.. a jeszcze potem cukierka:-) ale ja tak lubie mieszac..

Powiem ci ze czasami nie widac cialka zoltego, ja raz tak mialam,bylam po owu a cialka nie bylo, ale ginka mowila ze to dobrze nie swiadczy gdy nie widac cialka po owulce :baffled: cos mi tlumaczyla ze wtedy chyba jajeczko tez moglo sie nie wydostac z jajowodu czy cos takiego :eek:

7 mm - kawał fasoli:-D
Olica - dlaczego chcieli Cię zwolnić - wcześniej wydawało mi się, że pisałaś, że kazali Tobie zwalniać ludzi:sorry:

Kochana to długa historia. Przedwczoraj dyrektor powiedział, że następnego dnia albo ja albo sekretarka dostaniemy wypowiedzenie. Powiedział, że wieczorem zadzwoni do ktorejsc z nas żeby nie przychodzić jutro do pracy (żeby uniknąc zwolnienia).
Nie zadzwonił do nas i przyszłyśmy obie. To był 31.01. Obie mamy 1 miesięczny okres wypowiedzenia. I oznajmił mi, że muszę (bo ja piszę tylko takie dokumenty) napisac sobie wypowiedzenie umowy przez zakład pracy.
Zamurowało mnie, bo pomyślcie : jak można wybrać sekretarkę zamiast kadrowej ??
On uznał, że ja już na tyle ją nauczyłam swojej działki, że chyba sobie poradzi jak mnie zwolnią.......:-(
Zobaczcie załatwiłam sekretarce-koleżance pracę, uczyłam ją dla dobra firmy żeby w razie jak odejdę miał kto robić moją działkę.
A teraz wszystko się obróciło przeciwko mnie....:-(
Jest mi tak cholernie przykro, że szok...

Ale u nas zamiast dyrektora rządzi główna księgowa i ona chce uratowac swoją pracownicę i wpadła na pomysł żeby pozbyć się mnie to wtedy nie będzie musiala się pozbywac tamtej dziewczyny żeby obie z sekretarką dorywczo mnie zastępowały....

Wiem , że to wszystko jej sprawka.
Powiedzialam dyrektorowi, żeby mnie nie pytał jak się czuję, bo nigdy im tego nie zapomnę co mi chcieli zrobić i że jest zwyczajnym oszustem, powiedział że zadzwoni żeby 31.03 nie przychodzić do pracy jesli się okaze że musi ktorejs z nas dac to wypowiedzenie i NIE ZADZWONIL !!!
My mu zaufałyśmy, że skoro nie zadzwonił to nie dostaniemy i przyszłysmy do pracy..
Więc jak mi oznajmił, że musi mi dać wypowiedzenie to ja mu oznajmiłam, że przykro mi , że w takich okolicznościach Pana informuję o tak radosnej dla mnie sprawie, ale jestem w ciąży !!!
A ten zaczłął mnie przytulać, przepraszać,że gdyby wiedział to wszystko by inaczej wyglądało.
Jasneeeeeeee!!!
Powiedziałam żeby przestał kłamać bo nie mogę tego słuchać.
Gdyby nie to, że jestem w ciąży za miesiąc byłabym bez pracy rozumie Pan??????????
I proszę mi jeszcze jedno powiedzieć, skoro mi Pan mógl wręczyć wypowiedzenie czemu sekretarce pan nie wręczył skoro musiał Pan przed przezesem się wykazac ze zwolni pan dzis 8 osob, a zwolnil pan 7 bo ja odpadam bo jestem w ciązy hmmmmm?? No czemu???
Powiedzial-Ola to nie jest tak jak myslisz, obrócil się na pięcie i poszedl........

Jak będę chciała to pójdę na L4 już bez żadnego zastanawiania się czy sobie poradzą czy nie.....

Dokładnie-wstrzeliłam się z tą ciążą idelanie......a to czysty przypadek, bo w życiu się nie spodziewałam, że tak mnie będą chcieli urządzić......

Olica-to gratuluje ładnego kawalka fasolci!!!! :-);-):-)
Kochanie-no to az nie d wiary co sie dzieje teraz z tymi posadami...cale szczescie ze bedac w ciazy jestes pod ochrona...jednak jak sie bedziesz zle czula to nie patrz na te dodatkowe 300zl tylko idz na L4...zdrwoie Twoje i fasolki najwazniejsze-pamieta

Tak zrobię jak będę mieć dość to idę na L4

buterfly, olica- no prosze zafasolkowane.. gratulacje kochane z calego serca.. ciesze sie bardzoooo:-D

Dziękuję :-)

Hej Sloneczka!
Kingus,Olica,Butterfly same super wiesci!!!
Fasolki rosna jak na drozdzach :-D:-D:-D Bija serducha i zaczynaja brzuszki rosnac.Tylko pozazdroscic:tak:
Olica,na kiedy termin??
Karola,super,ze juz problem torbieli masz za soba,czyli staranka pelna para:tak: az bedzie huczalo :-p

Termin na 19.11.2009 :-)

dziewczęta właśnie się zalogowałam na 28 dni i będę mierzyc od jutra tempke codziennie z rańca obiecuję, !!!!!! ale musicie mi go ogladać i pomagac i obserwować ze mną bo ja nie bardzo sie orientuje z tymi skokami i spadkami tempki:zawstydzona/y:

a wogole to ktos ukradł mój nick Marzenixx z dwoma xx i musialam sie zalogowac z trzema iksami !!!!!!! wrrrrr

jesli któraś jest tam zalogowana to niech sie do mnie odezwie bo ja jeszcze nie wiem wszyskiego co i jak na tamtym portalu ale mam nadzieje ze szybko wykumam o co chodzi :)

Ja się do Ciebie odezwę :-)

no to faktycznie ci sie trafilo... kodeks pracy czasem sie przydaje...

Nooooo :-)

Witam się porannie z kawka w reku kochane!ciężko nadrobić zaległości tyle naskrobałyście.mam nadzieje wszystko nadrobić,bo mam dzisiaj wolne.ja wczoraj miałam mega owu i było mega przytulanko.zobaczymy co z tego bedzie,bo wiemy przeciez wszystkie,ze owu,przytulanki i dobre checi nie wystarcza.nie bedzie wielu lez jak sie nie uda,bo w maju(jak juz pisalam)wizyta u pani doktor.niech zacznie cos dzialac,bo nie recze za siebie,jak mnie odesle z tekstem,zeby sie wyluzowac i dzialac.poki co pozdrawiam wszystkich cieplutko,witam nowe dziewczynki,trzymam kciukasy za testujace i owulujace.to do pozniej!buzka!PA!:-):happy::-):happy::-):happy:

Olica
Przykro że z tą pracą tak wyszło ale wiesz na czym stoisz i nic ci zrobić nie mogą.
Swietnie trafiłaś z fasolką a jak już się urodzi to będzie po kryzysie.

A ja moje kochane byłam rano z pieskiem na ogródku i widziałam Bociana jak leciał:-) może to dobry znak?
Uciekam do pracy będe póżniej miłego dnia Wam zyczę.

reklama
kurde Olica ale nie sprawiedliwosc
ale widze ze wszedzie tak jest , ni etylko u mnie w firmie..
mamy podobna sytuacje, nieraz juz sie tak zdarzyło
jest niby ciecie kosztów i zwalniaja 1 dziewczyne, a z drugiej strony moj prezes randkuje z taka jedna i ona moze do nas przyjsc do pracy w kazdej chwili kiedy tylko zechce ( ona kiedys u nas pracowala i byla sekretarka potem sie zwolnila i pojechala do grecji, nie udalo sie jej wrocila i moze do nas wrocic kiedy chce dla niej etat sie znajdzie a innych zwalniaja

Do góry