Lilu19
Fanka BB :)
a jakie to byly leki??
Kingus brala METFORMAX 500

Ja tez go biore ,drugi cykl tyle ze ja teraz nie monitoruje cykli i nie wiem czy cos na mnie to cudo dziala i czy mam owulke

Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jakie to byly leki??
tez mi sie tak wydawało.. no ale tak gin powiedzial.. a znow jesli pekl to nie powinno byc widac cialka zółtego? a tego chyba by nie przeoczył.. sama nie wiem..Moim zdaniem pecherzyk nie moze sie cofnac
Wydaje mi sie ze twem pecharzyk co mial 18 mm pekl a ten 7 mm to byl inny.
chciałabym bardzo by powiedzial ze rozpulchniona jestem.. ale chocby nawet to chyba by bylo za wczesnie by cokolwiek zobaczyc..no nie wiem kochana o co tu chodzi.... rzeczywiscie moze gin cos powie.... ze moze rozpulchniona jakas;-)
tez mi sie tak wydawało.. no ale tak =gin powiedzial.. a znow jesli pekl to nie powinno byc widac cialka zółtego? a tego chyba by nie przeoczył.. sama nie wiem..
chciałabym bardzo by powiedzial ze rozpulchniona jestem.. ale chocby nawet to chyba by bylo za wczesnie by cokolwiek zobaczyc..
poza tym to mam takie smaki ze hej.. ale na @ tez tak czasem mam... wczoraj zjadlam rybke, potem kawalek babki a potem plasterek sera.. a jeszcze potem cukierka:-) ale ja tak lubie mieszac..
7 mm - kawał fasoli
Olica - dlaczego chcieli Cię zwolnić - wcześniej wydawało mi się, że pisałaś, że kazali Tobie zwalniać ludzi![]()
Dokładnie-wstrzeliłam się z tą ciążą idelanie......a to czysty przypadek, bo w życiu się nie spodziewałam, że tak mnie będą chcieli urządzić......
Olica-to gratuluje ładnego kawalka fasolci!!!! :-);-):-)
Kochanie-no to az nie d wiary co sie dzieje teraz z tymi posadami...cale szczescie ze bedac w ciazy jestes pod ochrona...jednak jak sie bedziesz zle czula to nie patrz na te dodatkowe 300zl tylko idz na L4...zdrwoie Twoje i fasolki najwazniejsze-pamieta
Tak zrobię jak będę mieć dość to idę na L4
buterfly, olica- no prosze zafasolkowane.. gratulacje kochane z calego serca.. ciesze sie bardzoooo![]()
Dziękuję :-)
Hej Sloneczka!
Kingus,Olica,Butterfly same super wiesci!!!
Fasolki rosna jak na drozdzachBija serducha i zaczynaja brzuszki rosnac.Tylko pozazdroscic
Olica,na kiedy termin??
Karola,super,ze juz problem torbieli masz za soba,czyli staranka pelna paraaz bedzie huczalo
![]()
Termin na 19.11.2009 :-)
dziewczęta właśnie się zalogowałam na 28 dni i będę mierzyc od jutra tempke codziennie z rańca obiecuję, !!!!!! ale musicie mi go ogladać i pomagac i obserwować ze mną bo ja nie bardzo sie orientuje z tymi skokami i spadkami tempki
a wogole to ktos ukradł mój nick Marzenixx z dwoma xx i musialam sie zalogowac z trzema iksami !!!!!!! wrrrrr
jesli któraś jest tam zalogowana to niech sie do mnie odezwie bo ja jeszcze nie wiem wszyskiego co i jak na tamtym portalu ale mam nadzieje ze szybko wykumam o co chodzi![]()
Ja się do Ciebie odezwę :-)
no to faktycznie ci sie trafilo... kodeks pracy czasem sie przydaje...
Nooooo :-)
Trzymam kciuki bardzo mocno kochanie!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)hej dziewczynyu mnie dalej brak@ , temp 37,2 . dzis ide na bete,
Milego dnia !
![]()