magdziunia
Październikowa Mama'08
100 lat 100 lat :-)Ja dziś urodzinuję. Osiemnaste oczywiście i jeszcze trochę łakoci przede mną.![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
100 lat 100 lat :-)Ja dziś urodzinuję. Osiemnaste oczywiście i jeszcze trochę łakoci przede mną.![]()
Zyczę powodzenia...i jka miło, ze na wiose babelek sie urodził heheheDziś odezwała się babka z HR z agencji reklamowj mojej koleżanki i poprosiła o CV. Może mnie zaproszą na rozmowę... A do mojej firmy dziś wróciła laska z macierzyńskiego (dyrektor kreacji) i dostała wypowiedzenie. Od razu mi się "raźniej" zrobiłoPo co tam wracać? Nie dam im tej satysfakcji... Ku****wo, nieee...???
A i dziś moja koleżanka urodziła córeczkę Igę, właśnie piszę z nią smsy :-):-):-)
Też Wasze dzieciaki tak chlapią w kąpieli???? Szymek całą kuchnie zalewa!!!!
Jutro dalsze porządki (łazienka + może te nieszczęsne okna), spacer i...popołudniu M zostaje z małym, a jha uciekam na popołudniedo Krakowa :-)
I jak sie tesciowa czuje??A mi Kamis znowu nie dal do południa poprasować, o 12 wybyłam na spacer z koleżanka do 15, potem my obiad i mały, i znowu na dwór i tak zeszło do 17.30, cyc, zabawa z malym, rower, sprzątanie, kąpiel i cyc. Dzis robiliśmy padok ten przed stajnią, mały ładnie pomagał bo spał, zagrabiony, trawa posiana, kamienie wysprzatane, ogródek podlany. A w domku tylko piętrzy się robota. Teściowa jest już w domu.
Po szczepieniech...szczepiłam ją prawie 2 miesiace temu ostatni raz...a teraz dopiero za tydzienI.
Kaka ząbki pewnie też. A do tego po szczepieniach odreagowywała.
pRACA CI SLUZY :-)
nO DOPIERO WIECZOREN NA bB ZROBILO SIE TLOCZNO
Dzieki za komplementa i pocieszenie ze dobrze ubralam OLI ;-)
U nas tez jest tak czasem ze nawet w spacerowce na pol siedzaco placze
I jak kupki Mam nadzieje ze ok
Ja tez chyba dzis padne wieczorem
Powodzenia z praca I fajnie ze posprzatalas sobie i spacerek zaliczylas
Moja tez strasznie chlapie :-)
No walsnie ja nie mam parasolki a Oli strasznie denerwuje sie i placze jak jej slonce po oczkach swieci Musze sie rozejzec za jakas parasolka :-)
U nas nocka gorsza od ostatnich Po 22 Plakal ale wypila tylko 20 ml Pozniej po 1 nie chciala pic ani herbatki ani mleka Za to po pol godzinie wypila 100 ml niestety mleka Pozniej zas 5 sie obudzila a od 5,30 juz nie spala Dzis w planach spacer dlugi i pochodzenie po sklepach w ktorych jeszcze nie bylam
Jejku jak was tak czytam o tych porzatkach to dostaje kompleksow i tez musze sie za nie wziasc Moze jutro Lece bo oli skrzeczy
U nas nocka gorsza od ostatnich Po 22 Plakal ale wypila tylko 20 ml Pozniej po 1 nie chciala pic ani herbatki ani mleka Za to po pol godzinie wypila 100 ml niestety mleka Pozniej zas 5 sie obudzila a od 5,30 juz nie spala Dzis w planach spacer dlugi i pochodzenie po sklepach w ktorych jeszcze nie bylam
Jejku jak was tak czytam o tych porzatkach to dostaje kompleksow i tez musze sie za nie wziasc Moze jutro Lece bo oli skrzeczy
Nocka taka sobie. Wieczorej Hania sie obudziła z płaczem i nie mogła zasnać. Pomógł Bobodent i czopas w pupas![]()
Hej hej hej!
Chyba chistę kupię, bo to nosidło, to na dłuższzą metę niewygodne mi się wydaje dla dziecka.
Kate, Marma - wy macie takie zwykłe wiązane? Nie kółkowe?
Hej hej hej!
Nocka ok. Zjadła dopiero o 7, ale do 24 marudziła troszkę.
Jest lepiej niż wczoraj
Za to ja umieram jak zwykle, gdy mnie katar dopadnie.
Chyba chistę kupię, bo to nosidło, to na dłuższzą metę niewygodne mi się wydaje dla dziecka.
Izolajda śpi zasmarkana dalej, a ja nawet kawy nie mam siły sobie zrobić.
Trzeba wyjść z domu, to może nam się poprawi!
Miłego!
Hej hej hej!
Jest lepiej niż wczoraj
Chyba chustę kupię, bo to nosidło, to na dłuższą metę niewygodne mi się wydaje dla dziecka.
Miłego!
Mam zwykłą wiązaną.
Dziewczyny ja zgłaszam się że jeszcze żyje. Nie będzie mnie przez parę dni bo znajoma do mnie przyjeżdża dziś i nie będe miała czasu zajrzeć. Jeszcze muszę mieszkanie posprzątać bo ona jest uczulona na koty. koty dostały eksmisje do rodziców.
Zabieram się za robotę puki Potworniasty śpi.
Ja tez nie mam niestety parasolki i tez muszę sobie sprawić mo inaczej to muszę małemu naciągć budke ze nic nie widzipRACA CI SLUZY :-)
nO DOPIERO WIECZOREN NA bB ZROBILO SIE TLOCZNO
Dzieki za komplementa i pocieszenie ze dobrze ubralam OLI ;-)
U nas tez jest tak czasem ze nawet w spacerowce na pol siedzaco placze
I jak kupki Mam nadzieje ze ok
Ja tez chyba dzis padne wieczorem
Powodzenia z praca I fajnie ze posprzatalas sobie i spacerek zaliczylas
Moja tez strasznie chlapie :-)
No walsnie ja nie mam parasolki a Oli strasznie denerwuje sie i placze jak jej slonce po oczkach swieci Musze sie rozejzec za jakas parasolka :-)
Zdróweczka.Hej hej hej!
Jest lepiej niż wczoraj
Chyba chustę kupię, bo to nosidło, to na dłuższą metę niewygodne mi się wydaje dla dziecka.
Miłego!
Miłego spotkania i wracaj szybko.Mam zwykłą wiązaną.
Dziewczyny ja zgłaszam się że jeszcze żyje. Nie będzie mnie przez parę dni bo znajoma do mnie przyjeżdża dziś i nie będe miała czasu zajrzeć. Jeszcze muszę mieszkanie posprzątać bo ona jest uczulona na koty. koty dostały eksmisje do rodziców.
Zabieram się za robotę puki Potworniasty śpi.
Na dłużą metę to chyba wózek najwygodniejszy. Używam nosidła ale wyłacznie na krótkie trasy. A nasze dzieciaczki coraz cięższe i coraz gorzej sie będzie je nosić
Ja tez nie znosze kataru. Zdrówka.
Kate - lekarz ją oceni i zdecyduje czy szczepić. A widzisz taka matka...tylko czop i czop;-)