reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

jej, niech ktoś das mi kopa w tyłek żebym sie do roboty wzieła, za chiny nie zrobię tego projektu na jutro...tak wszystko jest ważniejsze i ciekawsze niż praca :) :p

Mówisz masz: 36_2_440.gif Do roboty !!!!!! 36_2_490.gif

bo inaczej : 75.gif no już: Zobacz załącznik 125712

reklama
Hej Dziewczynki,

Ja już po pracy, jutro nie pracuje więc laba :-) Ech tylko porządki trzeba robić. Wrr ....
Dopiero zdążyłam zjeść śniadanie. Strasznie mi sie spać chce - chyba trzeba będzie strzelić kawke z bitą śmietanką :-D

Przyzwyczajaj się, przyzwyczajaj. Oby na święta również było ładnie. p.s. dzięki za komentarzyk :-)

Mama Sówka - no szkoda z tą kawką ale wybaczam bo wiem że dłuuuugo się nie widzieliście i napięcie w powietrzu będzie wisiało :-D:-D:-D A taki kolaż to super sprawa. ;-)

Nektarynko - Madziaas ma racje!!!! Idź do lekarza i nie szperaj po necie :tak:

Abrakadabra, czary mary, hokus pokus - małpiszonie odganiamy cie !!!!
A kiedy chcesz testnąć??

Poczekam do wieczora- jak nie dostane to jutro rano :)- stresik :tak:

Poczekam do wieczora- jak nie dostane to jutro rano :)- stresik :tak:

Eeee stresik, wyluzuj się i nie myśl o tym tyle. :-);-)

mocno trzymam kciuki !!!
dziękuję szalona kobieto, zacznę robić tą prezentację ale bedę zerkać na forum - zeby sie przypadkiem nie przepracowac..
He he he - uzależniła się jak nic - :-D:-D:-D nie dziękuj, nie dziękuj tylko pracuj :laugh2:

Madziaas - ;-):-)

Co do Mateuszka to znowu spadł na 3 miejsce - shit - nie rozumiem jak w ciągu doby można skołować jakieś 500 osób i kliknąć z różnych kompów - mi to jakimś przekrętem śmierdzi.

przyszła_mamusia - pewnie że jakiś nałóg trzeba mieć. Ja nie pije, nie pale więc odbijam sobie siedzeniem na BB. :-D a no i lubie czasem jakieś fotki porobić ale nałogiem to to chyba nie jest

reklama
Do góry