reklama
HankaM
Fanka BB :)
Najłatwiej jest rozmawiać z kimś, kto wie o co nam chodzi itd. Z moimi znajomymi tez nie da się o tym pogadać, bardzo ich lubię, ale oni tego nie rozumieją. A już najbardziej wkurzają mnie laski które mówią, że nigdy nie będą chciały mieć dzieci, nie rozumiem tego![]()
Tez mam taką kumpele. Nawet to ona przyjeżdża. Tylko w jej oczach jak o tym mówi to aż obrzydzenie widać, bo niektóre to tylko gadają z racji głupoty czy wieku.
ja też, ja też![]()
A ty gdzie????
küçük
na Twoją imprezeA ty gdzie????

HankaM
Ty nam Hanka leiej hotel tam gdzieś zarezerwuj, bo nie będziemy po nocy do domu wracać!!!
Jasne i co jeszcze - może SPA???
Na polu w namiotach albo w stodole
Nektarynka
w tym cyklu po raz pierwszy clo i tylko tyle..A ile miałaś do tej pory dni???? Bierzesz jakieś leki bo mi po bro i clo cykl się zaczął wydłużać.
ale i tak ponoc owulki nie bylo
no wlasnie miałam dzis iść, ale ostatnio na nodze nabilam sobie siniaka takiego podskornego i wydchodzi na to ze dzis wylazl do wierzchu.. masaka wielki jak pieść może skusze sie jutro wybrac do gina.. ale jedziemy z M do lekarza wiec niewiem czy zdarzeNekrtarynko-idz Ty slonko jednak do tego gina...niech posprawdza co w trawie piszczy! trzymam by byla to jednak fasoleczka!
no w sumie moze i racja ale jakos tak nie wierze ze byłaby to fasolka.. jakos tak sie przyzwyczailam sie do mysli ze nie bylo owulkiNektarynko... Poczekaj trochę...Zrób kolejny. Nie jesteś na BB od wczoraj i wiesz jak czasem było z dziewczynami... Głowa do góry:-)
moze jutro albo w poniedzielek pojde.. dziekuje dziewczynki za wsparcieNektarynko - idź do gin - to trochę dziwne a możę coś zobaczy - tego życzę:-)
reklama
Podziel się: