reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam wieczornie!
WQróciłam z zakupków i widzę, że w odpowiednim momencie, bo się impreza szykuje:-)
Ach smaki załapałam - Hanka - ja też się wpraszam;-)
Idę nadrabiać:tak:

Najłatwiej jest rozmawiać z kimś, kto wie o co nam chodzi itd. Z moimi znajomymi tez nie da się o tym pogadać, bardzo ich lubię, ale oni tego nie rozumieją. A już najbardziej wkurzają mnie laski które mówią, że nigdy nie będą chciały mieć dzieci, nie rozumiem tego:angry::angry:

Tez mam taką kumpele. Nawet to ona przyjeżdża. Tylko w jej oczach jak o tym mówi to aż obrzydzenie widać, bo niektóre to tylko gadają z racji głupoty czy wieku.

ja też, ja też :-D

A ty gdzie????

No nie wytrzymam, ludzie miast i wsi.
Moja wiocha jeszcze w swej historii (jakże długiej) tyle moczymord na raz nie gościła.

A ile miałaś do tej pory dni???? Bierzesz jakieś leki bo mi po bro i clo cykl się zaczął wydłużać.
w tym cyklu po raz pierwszy clo i tylko tyle..
ale i tak ponoc owulki nie bylo

Nekrtarynko-idz Ty slonko jednak do tego gina...niech posprawdza co w trawie piszczy! trzymam by byla to jednak fasoleczka!
no wlasnie miałam dzis iść, ale ostatnio na nodze nabilam sobie siniaka takiego podskornego i wydchodzi na to ze dzis wylazl do wierzchu.. masaka wielki jak pieść może skusze sie jutro wybrac do gina.. ale jedziemy z M do lekarza wiec niewiem czy zdarze
Nektarynko... Poczekaj trochę...Zrób kolejny. Nie jesteś na BB od wczoraj i wiesz jak czasem było z dziewczynami... Głowa do góry:-)
no w sumie moze i racja ale jakos tak nie wierze ze byłaby to fasolka.. jakos tak sie przyzwyczailam sie do mysli ze nie bylo owulki
Nektarynko - idź do gin - to trochę dziwne a możę coś zobaczy - tego życzę:-)
moze jutro albo w poniedzielek pojde.. dziekuje dziewczynki za wsparcie

reklama
Do góry