Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No wlasnie, dobrze, ze pisac mogeBeaa to dobrze ze chociaz trafnie zdiagnozowalDobrze ze pisac mozesz ;-)
oby bylo coraz lepiej.
Haszi .Tosika zdrowka dla starszakow
Ja wrocilam ze spaceru biorac przyklad z Zainab bylismy na placu zabaw a co;-):-)

. Miskowi podobal sie plac zabaw? Zaianab byla zachwycona, zwlaszcza jak ja wlozylam do hustawki

wytrzeszczal galy ;-)Hustawka mu sie podobala a na zjezdzalnie balam sie go polozyc fajny ten plac zabaw wylozony taka jakby gabka aby jak dziecko spadnie krzywdy sobie nie zrobilo.Niestety na wiele atrakcji Misiek za maly ale napewno bede chodzic z nim czesciej nawet po to aby inne mamy poznac;-)
) jest ze 20 parę stopni w slońcu, zanim do domu doszłyśmy pozbyłyśmy się większości odzieży. Ale przy okazji odkryłam nowy szmateks z markowymi ciuchami, chyba końcówki kolekcji, bo wyglądają jak nówki, a ceny fantastyczne, więc jak jakąś fuchę złapię to lecę się w wiosenne kiecki zaopatrzyć

chyba tez okol omaja opuscimy ten kraj chyba ze M znajdzie super posade yhyhyh

Z boku wyglada ze jest fajny ale to kawal chama i najchetniej zwolnilby go dyscyplinarnie rozmowa byla z wspolwlascicielka firmy i ona poszla mojemu M na reke bo wie ile zrobil dla firmyAndula- twoj maz ma fajnego szefa, ze mu tak na reke idzie i uzgadnia z nim czy chce byc zwolniony czy nie.

a niedlugo musimy nowgo mieszkania szukac i kto nam wynajmie

Z boku wyglada ze jest fajny ale to kawal chama i najchetniej zwolnilby go dyscyplinarnie rozmowa byla z wspolwlascicielka firmy i ona poszla mojemu M na reke bo wie ile zrobil dla firmy
tylko teraz nie wiadomo co robic ja bez pracy M bedzie na bezrobotnym bida z nedzaa niedlugo musimy nowgo mieszkania szukac i kto nam wynajmie
Chyba najlepszy czas na powrot tylko M jak zwykle wszystko zrobil bez glowy bo po co ja tu przyjezdzalam z calym bagazem jak niedlugo wracamy![]()
...