beaa
Mamy lipcowe'08
Madzia- placa ci 117 tygodniow? Pewnie maja balagan, niech placa, czasami pozniej upominaja sie o nadplacone pieniadza, ale wy sie stad wynosicie to niechby szukali wiatru w polu
;-)
;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
;-)

Jezu a jak tak dostalam po tylku od starszaka ze ledwo zipie
darl sie CALA NOC
padam na cyckijak i pewnie wszyscy sasiedzi
Ja tam już się cieszę, bedzie w końcu jakaś lipcówka z tej strony Polski a nie wszystkie z tych, co na pole chodzą![]()

mam na czym więc się biorę do roboty
Cóż...to chyba norma u nastolatków. A ja sama bym wolała spędzić noc w ubikacji niz sprawdzian z niemieckiego.
Co nie znaczy, że nie zazdroszcze postawy m, bo co jak co ale mojemu elegancko opalcowane okna nie przeszkadzają (ale sam mi dzisiaj ot tak firanki powiesił bez mojego jedniutkiego słowa, ot bo były w pralce
).

co do mycia okien to ja to robię na raty i jutro mam zamiar zrobić ostatnią ratę;-) M mi w niczym nie pomaga, ale to żadna nowość

coś marudził i nie dał się tak łatwo uśpić, ale w końcu poległ
u nas było dzisiaj tak ciepło, że miałam ochotę założyć krótkie spodenki:-):-):-) jak tak będzie jutro to aż będzie się miło sprzątało
od wczoraj żyję myślą o pracy i teraz tylko się modlę, żeby mnie przyjęli (składam papiery, ale dopiero po 20tym bo dyrektorka jest na urlopie, do Domu Pomocy Społecznej na stanowisko opiekun osób niepełnosprawnych) i żebym dała sobie radę;-) w życiu nie byłam tak zdeterminowana jak teraz:-) wiem, że będzie ciężko bo ta praca nie jest taka słodka, ale muszę to zrobić dla siebie i dla Antka - i tylko tego się trzymam
lecę dalej czytać;-) miłej nocki
ano i wczoraj obcielam mu wloski
troche dziure za uchem wycielam ale jak na pierwszy raz calkiem spoko, i w koncu wyglada jak chlopczyk a nie jak stary dziadek co sobie lysine dlugimi wlosami przykrywa
relaksujcie sie bo weekend!!!
i kto ma lepiej??;-)
no a jak wrócisz do Polski to cie będa mogli ugryźć

co kupiłaś w tym Smyku?pochwal się

pogoda robi się coraz lepsza, więc muszę się brać za robotę, żeby mieć wolne popołudnie
miłego i słonecznego dnia życzymy;-)