reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Madzia- placa ci 117 tygodniow? Pewnie maja balagan, niech placa, czasami pozniej upominaja sie o nadplacone pieniadza, ale wy sie stad wynosicie to niechby szukali wiatru w polu:tak:;-):-D

reklama
Dzieciarnia śpi, to mogę posiedzieć na BB:tak:
U kuzynki było super, ale za krótko. Musiałam zgarniać Mikusia jak w najlepsze szalał - Olga nie protestowała.

Jezu a jak tak dostalam po tylku od starszaka ze ledwo zipie
darl sie CALA NOC
padam na cycki :confused2: jak i pewnie wszyscy sasiedzi

A co mu sie stało? Tak ot?

Ja tam już się cieszę, bedzie w końcu jakaś lipcówka z tej strony Polski a nie wszystkie z tych, co na pole chodzą:-D:-D

Na dwór? Phi;-):-D

Beaa, kuruj się. Na pewno z każdym dniem będzie lepiej!
Pabla, ale speeda dzis dostałaś:szok:

okna myje mąż
cholebcia - też tak chcę:tak:
ja jutro na praktyki znikam i zamiast siedzieć i pisać pracę (jeszcze jej nie ukończyłam) to siedzie na BB:-):-):-)
a dziś właśnie sprezentował mi mój ślubny kochany pięknego laptopikczu (stary niestety nie wytrzymał) i mam swoje maleńkie cudo więc nawet w torebce się schowa i może wreszcie zacznę być systematyczna na forum
do poniedziałku mam napisać pracę i looooozik:-p mam na czym więc się biorę do roboty
jakoś mało dni zostało:rofl2:

Miałam iść na imprezę, nawet Pyś po przedszkolu na spanie do babci poszedł ale się posypała i siedzę i oglądam jednym okiem Shreka.

tosika sprytna bestja ten duży kłopot :-D Cóż...to chyba norma u nastolatków. A ja sama bym wolała spędzić noc w ubikacji niz sprawdzian z niemieckiego.:-p

Andula ehhh zazdroszcze, ja bliżej a na zlocik się nie załapie:-(

surv
bardziej mi chodziło właśnie o tą szalejącą Florcie uwieszoną jego ramienia, to szaleństwo w oczach kiedy jedną ręką będzie próbował dać zupke a drugą pucował okna :-D Co nie znaczy, że nie zazdroszcze postawy m, bo co jak co ale mojemu elegancko opalcowane okna nie przeszkadzają (ale sam mi dzisiaj ot tak firanki powiesił bez mojego jedniutkiego słowa, ot bo były w pralce:eek:).

renia gratuluje sprzęciku, teraz praca pójdzie migiem :)

Ostatnia edycja:
Witam Drogie Koleżanki;-)
Beaa życzę zdróweczka :-)
Surv i Madzia ja też wychodzę na dwór:-D:-D:-D co do mycia okien to ja to robię na raty i jutro mam zamiar zrobić ostatnią ratę;-) M mi w niczym nie pomaga, ale to żadna nowość:confused2:
Tosika z Kornelka niezły agent rośnie:-D
Mały zasnął niedawno:eek: coś marudził i nie dał się tak łatwo uśpić, ale w końcu poległ:-p u nas było dzisiaj tak ciepło, że miałam ochotę założyć krótkie spodenki:-):-):-) jak tak będzie jutro to aż będzie się miło sprzątało:laugh2: od wczoraj żyję myślą o pracy i teraz tylko się modlę, żeby mnie przyjęli (składam papiery, ale dopiero po 20tym bo dyrektorka jest na urlopie, do Domu Pomocy Społecznej na stanowisko opiekun osób niepełnosprawnych) i żebym dała sobie radę;-) w życiu nie byłam tak zdeterminowana jak teraz:-) wiem, że będzie ciężko bo ta praca nie jest taka słodka, ale muszę to zrobić dla siebie i dla Antka - i tylko tego się trzymam:-D lecę dalej czytać;-) miłej nocki:tak:

Ale macie tępo mnie ostatnio brakuje czasu na czytanie,bo praktycznie cały dzień jestem po za domem,najpierw w pracy a po południa z Maksem na spacerze,już mu się buźka pięknie opaliła od tego słoneczka no ale on prawie cały dzień jest na tym słońcu bo do południa chodzi z nim moja mama.
Andula jakoś to będzie,dacie radę
Bea zdrówka życzę,oszczędzaj gardełko.

ja dopiero teraz dorwalam kompa:-(jakos caly dzien niby w domu ale przez ta pogode sniegowa pol dnia przespalismy z Malym a potem to juz obiad i wybylismy do centrun handlowego z M. oczywiscie nic nie kupilam ale przynjamniej znalazlam juz dla Malego czapke na wiosne:tak:ano i wczoraj obcielam mu wloski:-Dtroche dziure za uchem wycielam ale jak na pierwszy raz calkiem spoko, i w koncu wyglada jak chlopczyk a nie jak stary dziadek co sobie lysine dlugimi wlosami przykrywa:-D
Dziekuje Dziewczynki za sloneczko ale chyba za daleko bo nie dolecialo...:-(
dzis w nocy moj ukochany robert jezdzi wiec trzeba wstac o 3...
Milego dnia zycze!!!:tak:relaksujcie sie bo weekend!!!
jak to sie mowi na poludniu czyli u nas: my chodzimy z dworu na pole a wy chodzicie z pola na dwor:-Di kto ma lepiej??;-)

Witam i ja:-)
Surv udanego wyjazdu:tak:
Madzia fajnie,że ci jeszcze płacą:tak:no a jak wrócisz do Polski to cie będa mogli ugryźć:-D
Pearl współczuję takiej pogody:baffled:
KATE trzymam kciuki za pozytywne rozpatrzenie twojego CV:tak:
Renia łącze się z toba w bólu pisania pracy, ale ja mam termin składania do końca kwietnia, no i też mam takiego minilaptopika fajna sprawa:tak:
Pabla ty to masz motorek, normalnie M powinien Cie po nogach całować;-):tak:co kupiłaś w tym Smyku?pochwal się:tak:
Roni coś małemu dolegał czy miał kaprycho?;-)
TOsika no teraz się zacnie bunt nastolatka;-)
Haszi też oglądałam Shreka i robiłąm za 2 dubling:-D

Ja tez mówię na dwór a jak ktoś jest jescze z górnego śląska to u nos też jeszcze godo na plac:tak::-D

Noc w miarę ok myślałam, że będzie gorzej ale zębów nadal brak:eek:

reklama
Witam;-)
ja tylko na chwilkę bo zmykam sprzątać bo jak wróci M to będzie mi stał na głową i rządził co mam robić:szok: pogoda robi się coraz lepsza, więc muszę się brać za robotę, żeby mieć wolne popołudnie:-D miłego i słonecznego dnia życzymy;-)

Do góry