reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Roni zdrowka dla Jaska:tak:
U nas dzis ladnie bylismy nad jeziorem na spacerze maly po 45 min zaczal jeczec wiec ucieklismy na szybkie zakupy i do domu.Dom ogarniety lazienka,kuchnia,pokoje pomyte ale za bardzo sie nie chwale;-)bo polowe M zrobil wiec ja ni emialam wcale duzo roboty.Teraz stary na rowerze maly spi jak wstanie ubieramy sie i na kolejny spacer smigamy:tak:
Tosika ja ze szczecina i jesli chodzi o spanie w spacerowce u nas tez dupa:baffled: Maly wogole takiostatniokaprysny tylko by na raczkach siedzialcaly czas trzeba sienim zajmowac bo jeczy i jeczy:baffled:
Pearl ja tez nie wiem co mam zrobic z tymi wszystkimi gratami co sie przez kilka lat nazbieralo:confused:

reklama
Pearl ja tez nie wiem co mam zrobic z tymi wszystkimi gratami co sie przez kilka lat nazbieralo

no i u nas ten sam problem:crazy: Szkoda pozbywać się za bezcen rzeczy ,które przy ostatniej przewprowadzce kupiliśmy chodzi mi o meble,ale jak to przewieźć:confused: chyba się nie opłaca,a poza tym pełno gratów ,które muszą z nami jechać.Mamy w planie albo kupić przyczepkę,albo wysłać najwieksze rzeczy busem,a resztę do auta zapakować ile się da,no ale zobaczymy jak to będzie:eek: Auto też zabieramy do Pl i będziemy je przerabiać,bo jak zobaczyliśmy ceny aut w Pl do zdębieliśmy:baffled:

Tosika u nas na początku tez był problm ze spaniem teraz juz jest ok. Tosia musi się przyzwyczaic do nowej bryki i ta jak Pearl pisze wszystko ją teraz zachwyca, bo jest w innej pozycji:tak:
Madzia a no ceny aut z kosmosu:wściekła/y:i bardzo szybko tracą na wartości nasze auto po roku użytkowania straciło prawie 40%:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Beaa zdrówka, bo pewnie się nakrzyczałaś na podopiecznych;-):tak:
My juz po 2 spacerku w domu:tak:mam robić prezentację na jutro do szkoły ale widac jak mi idzie;-);-);-) (BB:-D)

Hej,
Roni - zdrówka dla Jasia!!
ja padnieta, złaziłam się dzis z młodą ze 3 godz i stopy mi odpadają. byłyśmy w centrum handlowym ale nic nie kupiłyśmy, bo ludzi tłum i nigdzie sie nie dało wejść z wózkiem. Jutro moze będzie lepiej, bo ja i mama będziemy latać po sklepach a M będzie spacerował z małą.
spokojnej nocki Mamusie!

Madzia my chyba tez bedziemy przerabiac auto tu nie mozemy go sprzedac w ciagu 1.5 roku spadlo na wartosci ponad 2 tys f a za grosze nie chcemy sprzedac bo sporonanie oszczedzalismy ehhh przeprowadzki sa straszne:tak:
Kicrym oby w szkole szybko zlecialo:tak:

my niestety samochod musimy sprzedac, chociaz wcale mi go nie zal. za taka sama cene w Polsce kupimy full wypas;-)najgorzej jest z meblami bo mamy duzo nowych no ale wysjcia nie ma trzeba bedzie sprzedac bo wysylka kosztowalaby duzo wiecej niz same meble warte.Andula zgadzam sie przeprowadzki sa straszne:baffled::baffled::baffled:

O kurcze dziewczyny, jak Was czytam, to mi wstyd, bo nasz dzisiejszy dzień minął na nicnierobieniu:zawstydzona/y:Rozpoczeliśmy sezon działkowo/grillowy - było super! Olga siedziała na kocyku i bawiła sie stokrotkami. Jedną chciała zjeść:sorry:Miki przeszczęśliwy - wyszalał sie na maksa. Jutro powtórka z rozrywki ;-)

Tosika i jak, było dzis u was "na minusie"?;-):-D
Pearl, to Ty taki kibic F1?;-)
Roni, zdróweczka dla Ciebie i dla Jasia!

Dziewczyny współczuje wam tych wszystkiech dylematów, problemów i zajechania przeprowadzkowego. Dacie radę :-)

Tosika U nas co do spania w spacerówce to ja jestem przeciw. Niech się chłopak porozgląda, świat zwiedzi:tak: a śpi w domu w łóżeczku kiedy mama może coś zrobić;-)
Pearl u ciebie też w końcu zaświeci słońce:tak:

U nas było dzisiaj połączenie pracy z nic nierobieniem. Z rańca wielkie porządki.
Dziewczyny udało wam się kiedyś doprowadzić chałupkę do stanu "wszystko wypucowane, na swoich miejscach, wyprasowane i nic więcej nie ma do zrobienia" choć na 1 godzinkę? Choćbym się zajechała zawsze zostanie mi coś na później:crazy: Choćby jakaś malutka szafka.
No ale po południu pojechaliśmy do teściów i tam w delikatnym smrodku spalin udaliśmy się na plac zabaw na planty. Tam mieliśmy niezwykłe szczęście spotkać znajomych z gatunku "interesownych", więc szybciutko chyłkiem pomaszerowalismy dalej ;-). Obiadek u teścówki (ahhh), troche babci pobawiła malucha a potem do domku.
Strasznie się zmęczyłam tym odpoczywaniem. Złapało nas pięknie słoneczko, mój m już dąży ku czekoladce a ja powoli trace "mączany" odcień. Chłopaki też ^^. Jutro Tymuś ma spotkanko z "z prawie kuzynem", fajnie bo on uwielbia dzieci :-D

reklama
hej
ja znad piffka zajechana na maksa
caly dzien sprzatanie i latanie za dziecmi ;-) 2 godziny bylam z nimi na dworze, piekna pogoda; ale wyniki sa naszych porzadkow- 2 pokoje wysprzatane na maksa :tak::-D mąż mi ladnie pomagal, bo chcial isc na ryby jutro, powiedzialam,ze jak da z siebie wszystko,to pojdzie; a tu kumpel mowi,ze nie biorą :-) wiec i posprzatane i mąż w domku :happy::rofl2:
u nas po staremu- mi troszke przechodzi i głos troszke lepiej, Bea lacze sie w bólu :eek: byle do srody i wolne :tak::tak::tak: nie ma jak praca w szkole :-D
synek szaleje na dworze, w piaskownicy jest najlepiej :tak: rower, samochods na akumulator, wszystko chce na raz; Wercia ladnie oglada swiat w spacerowce, czasami zasypia; ale nie placze tfu tfu
zycze udanej niedzieli, grilow i slonka :-D my tez juz po pierwszym grilu, pycha kielbaska i kaszanka :-)

Do góry