Andula
Fanka BB :)
Roni zdrowka dla Jaska
U nas dzis ladnie bylismy nad jeziorem na spacerze maly po 45 min zaczal jeczec wiec ucieklismy na szybkie zakupy i do domu.Dom ogarniety lazienka,kuchnia,pokoje pomyte ale za bardzo sie nie chwale;-)bo polowe M zrobil wiec ja ni emialam wcale duzo roboty.Teraz stary na rowerze maly spi jak wstanie ubieramy sie i na kolejny spacer smigamy
Tosika ja ze szczecina i jesli chodzi o spanie w spacerowce u nas tez dupa
Maly wogole takiostatniokaprysny tylko by na raczkach siedzialcaly czas trzeba sienim zajmowac bo jeczy i jeczy
Pearl ja tez nie wiem co mam zrobic z tymi wszystkimi gratami co sie przez kilka lat nazbieralo

U nas dzis ladnie bylismy nad jeziorem na spacerze maly po 45 min zaczal jeczec wiec ucieklismy na szybkie zakupy i do domu.Dom ogarniety lazienka,kuchnia,pokoje pomyte ale za bardzo sie nie chwale;-)bo polowe M zrobil wiec ja ni emialam wcale duzo roboty.Teraz stary na rowerze maly spi jak wstanie ubieramy sie i na kolejny spacer smigamy

Tosika ja ze szczecina i jesli chodzi o spanie w spacerowce u nas tez dupa
Maly wogole takiostatniokaprysny tylko by na raczkach siedzialcaly czas trzeba sienim zajmowac bo jeczy i jeczy
Pearl ja tez nie wiem co mam zrobic z tymi wszystkimi gratami co sie przez kilka lat nazbieralo

Szkoda pozbywać się za bezcen rzeczy ,które przy ostatniej przewprowadzce kupiliśmy chodzi mi o meble,ale jak to przewieźć
Auto też zabieramy do Pl i będziemy je przerabiać,bo jak zobaczyliśmy ceny aut w Pl do zdębieliśmy
i bardzo szybko tracą na wartości nasze auto po roku użytkowania straciło prawie 40%
)
Rozpoczeliśmy sezon działkowo/grillowy - było super! Olga siedziała na kocyku i bawiła sie stokrotkami. Jedną chciała zjeść
Miki przeszczęśliwy - wyszalał sie na maksa. Jutro powtórka z rozrywki ;-)