reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

reklama
Blu BUZIAKI:)))
Roni
zdróweczka dla Jasia:)

ja dzisiaj zrobiłam lwią część porządków wiosennych - co mnie bardzo cieszy:-) i zostały mi tylko drobiazgi, które zrobię w poniedziałek;-) u nas było bardzo ciepło i Antek był na dworze od 13 do 18.30 z przerwą na obiad:-D przez ten czas wybawił się i wyspał za wszystkie czasy:-) jestem padnięta, ale zadowolona:laugh2: jutro wieczorem wyprasuję stertę prania bo dzisiaj już nie dam rady:eek: poczytam jeszcze chwilkę i zmykam spać:-p miłej nocki:tak:

Ale dziś odwaliłyście roboty,ja tylko odkurzyłam mieszkanie,potem poszłam do pracy a popołudnie spędziłam z Maksem na dworze.
O 17 pojechalismy z D na jurę Krakowsko-Częstochowską i tam dopiero był fajny spacerek.
Teraz maluje pazurki bo jutro jedziemy na chrzciny u nas dziś ukrop jak w lato,normalnie szok.
Najlepsze życzonka dla Blu do ciotki sklerotyczki!!!

Ostatnia edycja:
My też sporo spacerujemy. Dzisiaj mniej, bo upał mnie męczył. 25 na termometrze w cieniu:szok: Przesada, jeszcze z 3 tygodnie temu śnieg leżał... A ja byłam w samej cienkiej bluzie i się zapociłam. mała w bardzo cieniutkim polarku, ale miałam wrazenie, ze też się męczy. Dziwnie od razu tak się rozbierać:no: , choć pół miasta chodzi w krótkim rękawku, a i krótkie spodenki tez wyłapałam. Tak lubię wiosnę, a tu od razu lato:baffled: Ale byłam u brata na piwku, mała pobawiła się z braćmi, zasnęła ledwo przyłożyła główkę do poduszki. Wygląda fatalnie, bo ma siniaka na policzku, bo uderzyła się o półkę:wściekła/y:

dziekuje za zyczenia zdrowka i zyczonka dla Blu
jestescie kochane :tak: Ja zycze od nas wsiego naj dla Julenki :tak:
ja unmieram normalnie
Jahu ledwo oddycha

Izabelka, ale Ci sie poszczescilo hehe

strasznie Wam zazdroszcze tego dworku i ciepelka, ja cala energie poswiecam na smarkanie :baffled:

Blu, Julcia- wszystkiego najlepszego kochaniutkie

Dzisiaj mielismy ciekawy dzien, po mojej pracy pojechalismy na zakupki (inny watek), a pozniej do restauracji, gdzie obzarlam sie przeokrutmie. Zainab siedziala z nami przy stole i byla bardzo niezadowolona, ze nie bylo nic dla niej. Jedyna rzecza naddajaca sie do jej malych raczek byly :szok:frytki:szok:. Pozarla mnostwo frytek (wiem, wiem, okropna jestem), jednak wszystko oprocz frytek bylo bardzo pikantne, tak wiec nie bylo wyjscia. Jak talerz, ktory miala przed soba byl pusty to oczywiscie krzyk! Obok nas siedziala rodzinka z troszke wiekszym chlopczykiem, byl taki grzeczniutki, siedzial potulnie u tatusia na kolanach, a ta nasza diablica szalala jak opetana:szok:. Juz widze, ze latwo z nia nie bedzie :no:.

Pearl, andula i Madzia- wspolczuje tych przeprowadzek, no i zal bedzie pozbyc sie tylu fajnych rzeczy, ktorych nie bedzie mozna wziasc do kraju:-(.

Ostatnia edycja:
hej:)
my juz oczywiscie po 6 mielsimy pobudnke i nie Wera sie obudzila,tylko moj syn :happy::sorry: ranny ptacszek, tylko po kim; to za to dalam pospac mezulkowi; niech strace; Oski buduje wlasnie z klockow statki kosmiczne dla siostry :-p a ta je rozwala i w kolko :rofl2: maja zabawe
juz obydwoje zakatarzeni na maksa :eek:
dzisiaj idziemy cala rodzina do kosciola; co dawno sie nie zdarzylo, bo za zimno,albo chorzy albo inne powody; potem do znajomych na oobiaek nas zaprosili :-D

spoznione zyczenia dla solenizantow :tak:
Beaa ale fajny wypad, a malej nic nie bylo po frytkach?
Kaja mi tez sie nie podoba ten skok temperatur,. nie wiadomo jak sie ubrac a co dopiero maluchy; Oski oczywiscie sie spocil,ale nie rozebralam go,bo jeszcze by sie zalastwil na dobre; ja tez lubie wiosne, ale od razu upal to przesada :confused2:

zycze milej niedzieli

reklama
a moja dziś wstała o 08:15:szok::-D
ja o 07:00, bo mama przyjechała i wyciągnęła mnie do kościoła, właśnie wróciłyśmy.
dziś do południa się lenimy ( ja farbuje włoski ), a po obiadku na zakupy.
miłej niedzieli!
spóźnione ale bardzo gorące życzenia dla BLU I JULCI!!!

Do góry