survivor26
Mamy lipcowe'08
Witam!
Też jeszcze nie nadrobiłam tego, co popisałyście przez weekend, ale dopiero jutro chyba dam radę, bo robota leży i kwiczy
Wyjazd był bardzo udany, byłyśmy w cudnym miejscu o tu: Dwór nad Bobrem. Odpoczęłyśmy na maksa, spałam 12 godzin bez przerwy i choć trochę niedobory nadrobiłam
Może jestem wyrodną matką, ale jakoś dziko za Małą nie tęskniłam i chętnie bym jeszcze ze 2 dni została
Za karę lekko się przeziębiłam, ale i tak warto było:-)
M dał sobie radę świetnie, Młoda całą noc mu przespała tylko jeść nie bardzo chciała, ale teraz nadrobiła z okładem. Mleczarnia mi w ogóle nie doskwierała, w przeciwieństwie do siostry, która musiała udój co 3 godziny prowadzić...ale o dziwo nadal mleko mam, bo Młoda teraz coś tam wyssała..... no a oprócz tego brzuch przestał mnie boleć, @ w terminie nie było, ale test zrobiłam i jest negatywny, więc nie mam pojęcia o co kaman...od Julii sie zaraziłam dziwnymi objawami
Zmykam do roboty, odpracować szaleństwa......ale generalnie bardzo Wam polecam posadzenie M przy dziecku i ucieczkę choć na dwa dni
Miłego wieczoru
Też jeszcze nie nadrobiłam tego, co popisałyście przez weekend, ale dopiero jutro chyba dam radę, bo robota leży i kwiczy

Wyjazd był bardzo udany, byłyśmy w cudnym miejscu o tu: Dwór nad Bobrem. Odpoczęłyśmy na maksa, spałam 12 godzin bez przerwy i choć trochę niedobory nadrobiłam
Może jestem wyrodną matką, ale jakoś dziko za Małą nie tęskniłam i chętnie bym jeszcze ze 2 dni została
Za karę lekko się przeziębiłam, ale i tak warto było:-)M dał sobie radę świetnie, Młoda całą noc mu przespała tylko jeść nie bardzo chciała, ale teraz nadrobiła z okładem. Mleczarnia mi w ogóle nie doskwierała, w przeciwieństwie do siostry, która musiała udój co 3 godziny prowadzić...ale o dziwo nadal mleko mam, bo Młoda teraz coś tam wyssała..... no a oprócz tego brzuch przestał mnie boleć, @ w terminie nie było, ale test zrobiłam i jest negatywny, więc nie mam pojęcia o co kaman...od Julii sie zaraziłam dziwnymi objawami

Zmykam do roboty, odpracować szaleństwa......ale generalnie bardzo Wam polecam posadzenie M przy dziecku i ucieczkę choć na dwa dni

Miłego wieczoru
Ostatnia edycja:
Teraz pozuje przed kamerą ,bo babcie i dziadek przez Skype oglądają
I tak jakoś na nam ta niedziela leci.
gdzie o 5tej wstała na cyca, później o 7mej a później o 8mej i matkę na nogi zwaliła
, no i tym sposobem chodzę jak naszprycowana 
No i brawo dla dzielnego tatusia
Ale wszyscy zadowoleni i o to chodzi