reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

reklama
I my już też nie śpimy:-)od 7.15:sorry:
Ale zrobiłam małemu porządek w szafkach bo w 1/4 nie chodzi a 1/2 za małe:sorry:ale przynajmniej teraz mam trochę przestrzeni na nowe ciuszki:-pno i 2 duże wory w szafie:sorry:czekają na nowego włascieciela:-D
U nas dość pochmurnie:sorry:ale w miarę wiosennie:tak:
Miłego dnia!

My jak zwykle od 6:00 na nóżkach:-)
Ja też ostatnio robiłam Natusi porządki i teraz systematycznie upłynniam za małe ciuszki na allegro bo już kolejnych bobasków w planach nie mam.:-D;-)

Ale za to mam dzisiaj ambitny plan na umycie balkonów i przemeblowanie sypialni po raz n-ty:-D:-D:-D Mój m. padnie jak to zobaczy:szok::-D
Mam nadzieję że nie lunie deszcz bo też coś pochmurno u nas. Może jeszcze te okna nieszczęsne machnę..?
Dzidź walczy na macie ale już długo pewnie nie wytrzyma i trzaśnie sobie drzemkę:tak: A mamunia do roboty.
Miłego dnia dziewczynki:-)

hej hej
my też oczwywiście na nogach:-):-)
U nas słoneczko jak się patrzy:tak:
a ja dzisiaj trochę ogarnę w domu, zupkę ugotuje i na zakupy i do lekarza..
Och jak ja lubię wiosnę:-D:-D:-D
moja rwa mnie lekko dyscyplinuje i pobolewa od czasu do czasu i tak mnie troche blokuje bo wiele rzeczy bym zrobiła no ale jest ONA....:szok::szok::szok: no i może zawsze się obudzić:-(
więc się grzecznie ograniczam..no za wyjątkiem soboty którą spędziłam w ogrodzie ale nie powiem co robiłam bo będziecie krzyczeć. Wczoraj za to dzień leniwca na całego:-):-):-)

miłego dnia

hej,
mi narazie dzień zaczął się beznadziejnie bo pokłóciłam się z M:angry::baffled: Strasznie mnie wkur...ł i mam już zrąbany humor...
wrócił wprawdzie z małą z pobierania krwi i przeprosił ale chyba zgłupiał że to wystarczy. Miałam walnąć mówkę umoralniającą ale postanowiłam się nie odzywać.
zaraz zrobię małej śniadanko....dziś obudziła się już przed 07:00, ale w sumie się wyspałam.
a po południu na usg:sorry: nerwy mnie zjedzą...
generalnie ciężki i nerwowy dzień mnie czeka i już marzę żeby się skończył:baffled:

Post, to ja krzyczę a konto! :angry: Proszę nie szaleć!
Mambin, a ile Ty masz tych balkonów?:-pWidze, że pracowity dzień Ci się zapowiada:tak:
Ja tez robię permanentne porządki w dziecinnych ubrankach. Musze wygrzebać krótkie spodenki Mikusia:tak:

Ja dziś tłukę zlecenie, więc czuję się zwolniona od robót wszelakich - okna M nie zrobił, bo go stres opieki nad dzieckiem powalił, ale co się odwlecze.....no i trzeba by zeszłoroczne suche wiechcie ze skrzynek wywalić...ale poczeka wszystko jak sądzę:-p
Pabla, trzymam kciuki, żeby USG nie pokazało nic niepokojącego no i żebyś choc na chwilę dziś złapała oddech i miała okazję do uśmiechu:tak:
Post, Ty jednak zluzuj kobieto, bo jak Opatrzność się zdenerwuje, a rwą Cię usadzi....:-p Hodujesz dzidziusia i to jest wystarczajacy wysiłek, nei ma co sobie dokładać, tak?:tak::tak:

Mambin, a ile Ty masz tych balkonów?:-pWidze, że pracowity dzień Ci się zapowiada:tak:
:tak:

Niestety posiadam dwa. Niestety dlatego że są od siebie oddzielone ścianką i właściwie to żaden rarytas. Wolałabym jeden a porządny:tak:
Mieszkamy na ostatnim piętrze i nasze lokum jest utworzone jakby z dwóch. Na niższych piętrach są po 3 mieszkania a na naszym 2. Stąd te moje 2 balkony.
Nie mieszkam w super wypasionym apartamentowcu z licznymi tarasami:-D:-D:-D:-D Oj, a szkoda:tak::-D

Jeden już wypucowany i okno też. Spadam dalej bo Natasia zaraz pewnie wstanie i bedzie po robocie, pa.

Pabla trzymaj się i nie daj się!
Byle do wieczora. Będzie dobrze:tak:
A m. wpadnie po pracy z kwiatami, zobaczysz:-)

reklama
Pabla trzymaj się i nie daj się!
Byle do wieczora. Będzie dobrze:tak:
A m. wpadnie po pracy z kwiatami, zobaczysz:-)

taaaa, już to widzę:crazy: jemu zawsze się wydaje że słowo przepraszam jest lekiem na całe zło.....głupek!! na chwilę obecną nie mogę na niego patrzeć, dobrze, że zaraz do pracy idzie i wraca dopiero po 21:00.

Do góry