reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
eeee..tam śpią, robolą od 6 rano z przerwą na podtuczenie i ponowne uśpienie dzidziucha:-) Miłego dnia!A co tu takie puchy? Wszystkie śpią?;-):-)
Miłego dnia!!!

I my już też nie śpimy:-)od 7.15
Ale zrobiłam małemu porządek w szafkach bo w 1/4 nie chodzi a 1/2 za małe
ale przynajmniej teraz mam trochę przestrzeni na nowe ciuszki
no i 2 duże wory w szafie
czekają na nowego włascieciela
U nas dość pochmurnie
ale w miarę wiosennie
Miłego dnia!

Ale zrobiłam małemu porządek w szafkach bo w 1/4 nie chodzi a 1/2 za małe
ale przynajmniej teraz mam trochę przestrzeni na nowe ciuszki
no i 2 duże wory w szafie
czekają na nowego włascieciela
U nas dość pochmurnie
ale w miarę wiosennie
Miłego dnia!
mamabartka
...i Natalki :)
My jak zwykle od 6:00 na nóżkach:-)
Ja też ostatnio robiłam Natusi porządki i teraz systematycznie upłynniam za małe ciuszki na allegro bo już kolejnych bobasków w planach nie mam.
;-)
Ale za to mam dzisiaj ambitny plan na umycie balkonów i przemeblowanie sypialni po raz n-ty

Mój m. padnie jak to zobaczy

Mam nadzieję że nie lunie deszcz bo też coś pochmurno u nas. Może jeszcze te okna nieszczęsne machnę..?
Dzidź walczy na macie ale już długo pewnie nie wytrzyma i trzaśnie sobie drzemkę
A mamunia do roboty.
Miłego dnia dziewczynki:-)
Ja też ostatnio robiłam Natusi porządki i teraz systematycznie upłynniam za małe ciuszki na allegro bo już kolejnych bobasków w planach nie mam.
;-)Ale za to mam dzisiaj ambitny plan na umycie balkonów i przemeblowanie sypialni po raz n-ty

Mój m. padnie jak to zobaczy

Mam nadzieję że nie lunie deszcz bo też coś pochmurno u nas. Może jeszcze te okna nieszczęsne machnę..?
Dzidź walczy na macie ale już długo pewnie nie wytrzyma i trzaśnie sobie drzemkę
A mamunia do roboty.Miłego dnia dziewczynki:-)
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
hej hej
my też oczwywiście na nogach:-):-)
U nas słoneczko jak się patrzy
a ja dzisiaj trochę ogarnę w domu, zupkę ugotuje i na zakupy i do lekarza..
Och jak ja lubię wiosnę

moja rwa mnie lekko dyscyplinuje i pobolewa od czasu do czasu i tak mnie troche blokuje bo wiele rzeczy bym zrobiła no ale jest ONA....

no i może zawsze się obudzić:-(
więc się grzecznie ograniczam..no za wyjątkiem soboty którą spędziłam w ogrodzie ale nie powiem co robiłam bo będziecie krzyczeć. Wczoraj za to dzień leniwca na całego:-):-):-)
miłego dnia
my też oczwywiście na nogach:-):-)
U nas słoneczko jak się patrzy

a ja dzisiaj trochę ogarnę w domu, zupkę ugotuje i na zakupy i do lekarza..
Och jak ja lubię wiosnę

moja rwa mnie lekko dyscyplinuje i pobolewa od czasu do czasu i tak mnie troche blokuje bo wiele rzeczy bym zrobiła no ale jest ONA....

no i może zawsze się obudzić:-(więc się grzecznie ograniczam..no za wyjątkiem soboty którą spędziłam w ogrodzie ale nie powiem co robiłam bo będziecie krzyczeć. Wczoraj za to dzień leniwca na całego:-):-):-)
miłego dnia
pabla27
Fanka BB :)
hej,
mi narazie dzień zaczął się beznadziejnie bo pokłóciłam się z M
Strasznie mnie wkur...ł i mam już zrąbany humor...
wrócił wprawdzie z małą z pobierania krwi i przeprosił ale chyba zgłupiał że to wystarczy. Miałam walnąć mówkę umoralniającą ale postanowiłam się nie odzywać.
zaraz zrobię małej śniadanko....dziś obudziła się już przed 07:00, ale w sumie się wyspałam.
a po południu na usg
nerwy mnie zjedzą...
generalnie ciężki i nerwowy dzień mnie czeka i już marzę żeby się skończył
mi narazie dzień zaczął się beznadziejnie bo pokłóciłam się z M

Strasznie mnie wkur...ł i mam już zrąbany humor...wrócił wprawdzie z małą z pobierania krwi i przeprosił ale chyba zgłupiał że to wystarczy. Miałam walnąć mówkę umoralniającą ale postanowiłam się nie odzywać.
zaraz zrobię małej śniadanko....dziś obudziła się już przed 07:00, ale w sumie się wyspałam.
a po południu na usg
nerwy mnie zjedzą...generalnie ciężki i nerwowy dzień mnie czeka i już marzę żeby się skończył

Post, to ja krzyczę a konto!
Proszę nie szaleć!
Mambin, a ile Ty masz tych balkonów?
Widze, że pracowity dzień Ci się zapowiada
Ja tez robię permanentne porządki w dziecinnych ubrankach. Musze wygrzebać krótkie spodenki Mikusia
Proszę nie szaleć!Mambin, a ile Ty masz tych balkonów?
Widze, że pracowity dzień Ci się zapowiada
Ja tez robię permanentne porządki w dziecinnych ubrankach. Musze wygrzebać krótkie spodenki Mikusia

survivor26
Mamy lipcowe'08
Ja dziś tłukę zlecenie, więc czuję się zwolniona od robót wszelakich - okna M nie zrobił, bo go stres opieki nad dzieckiem powalił, ale co się odwlecze.....no i trzeba by zeszłoroczne suche wiechcie ze skrzynek wywalić...ale poczeka wszystko jak sądzę
Pabla, trzymam kciuki, żeby USG nie pokazało nic niepokojącego no i żebyś choc na chwilę dziś złapała oddech i miała okazję do uśmiechu
Post, Ty jednak zluzuj kobieto, bo jak Opatrzność się zdenerwuje, a rwą Cię usadzi....
Hodujesz dzidziusia i to jest wystarczajacy wysiłek, nei ma co sobie dokładać, tak?

Pabla, trzymam kciuki, żeby USG nie pokazało nic niepokojącego no i żebyś choc na chwilę dziś złapała oddech i miała okazję do uśmiechu

Post, Ty jednak zluzuj kobieto, bo jak Opatrzność się zdenerwuje, a rwą Cię usadzi....
Hodujesz dzidziusia i to jest wystarczajacy wysiłek, nei ma co sobie dokładać, tak?

mamabartka
...i Natalki :)
Mambin, a ile Ty masz tych balkonów?Widze, że pracowity dzień Ci się zapowiada
![]()
Niestety posiadam dwa. Niestety dlatego że są od siebie oddzielone ścianką i właściwie to żaden rarytas. Wolałabym jeden a porządny

Mieszkamy na ostatnim piętrze i nasze lokum jest utworzone jakby z dwóch. Na niższych piętrach są po 3 mieszkania a na naszym 2. Stąd te moje 2 balkony.
Nie mieszkam w super wypasionym apartamentowcu z licznymi tarasami

Oj, a szkoda

Jeden już wypucowany i okno też. Spadam dalej bo Natasia zaraz pewnie wstanie i bedzie po robocie, pa.
Pabla trzymaj się i nie daj się!
Byle do wieczora. Będzie dobrze

A m. wpadnie po pracy z kwiatami, zobaczysz:-)
reklama
pabla27
Fanka BB :)
Pabla trzymaj się i nie daj się!
Byle do wieczora. Będzie dobrze
A m. wpadnie po pracy z kwiatami, zobaczysz:-)
taaaa, już to widzę
jemu zawsze się wydaje że słowo przepraszam jest lekiem na całe zło.....głupek!! na chwilę obecną nie mogę na niego patrzeć, dobrze, że zaraz do pracy idzie i wraca dopiero po 21:00.Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 9
- Wyświetleń
- 9 tys
- Odpowiedzi
- 3
- Wyświetleń
- 10 tys
- Odpowiedzi
- 25 tys
- Wyświetleń
- 2M