reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Pabla za kilka h nerwy troche sie uspokoja i juz inaczej spojrzysz na wszytsko:tak: a dobre nowiny po USG napewno humor poprawia:tak:

reklama
Witam i ja;-)
wstaliśmy po 8ej, ale jestem wyspana:-) drugie pranie już się pierze, ale kto je powiesi:eek: zaraz się biorę za sprzątnie, bo na obiad są wczorajsze schabowe, więc nie ma co się wysilać:-p
Pabla trzymaj się i bądź twarda;-) niech sobie M nie myśli, że jednym słowem wszystko załatwi - niech się trochę wysili;-) powodzenia na usg:-D
miłego dnia:tak:

Pabla powodzenia na usg,a co do m ,to niestety faceci tak mają,że wk....ć potrafią nieźle,ale pójdzie zaraz do pracy to ci do wieczora trochę nerwy opadną.
Mój też mnie denerwuje na maksa.Siedział w nocy do 3 chyba przy kompie,a teraz księciunio musi się wyspać,pewnie wstanie o 12:crazy:,bo oczywiście on się wyspać może,a ja mam stały dyżur od 9 m-cy:wściekła/y:Aaa... mam to w dupie,niech sobie robi co chce:angry:

Post nie szalej ,no no:angry:

u nas pobudka przed 7,dałam małemu flachę,ale zasnąć ni czorta już nie chciał,powalczyłam z nin do 8 i zrezygnowałam:baffled:
Wykąpałam się,pranie namoczyłam,mały stoi i jęczy,zaraz będziemy się z kaszką męczyć.
Miłego dnia!

No to widzę że porządki znowu na całego:-D
to może i ja jakie okno machnę jeszcze trzy z cztrerech zostały:-D
Post to ja zgaduje latałąś po drzewie i podcinałaś gałęzie?:-Dnie wolno nu nu nu!:angry::-D
Pabla trzymam kciuki za dzisiejsze USG!powodzenia:tak:a z M tak już jest:crazy:
Madzia wyciągnij chłopa z łóżka co to za spanie:-D:-D:-D
KATE nie ma jak wczorajszy obiad;-):-)mi niestety nic nie zostało, bo nic nie było:-pwłaśnie smażę mielone:tak:

pabla pamiętaj, że to tylko facet, istota niższego gatunku a przez to ułomna
(to taki żarcik ja aż taka feministka nie jestem :-p).
post ja ci dam ! ti ti
madzia szkoda, ze to nie lany poniedziałek to miała byś pretekst do pobudki:-D

Ojj wy chcecie mnie zmotywować do roboty? Mi się nieeee chceeeeeee.
Jeszcze wczoraj miałam wszystko wypucowane a dzisiaj widzę, że znów sajgon się (sam) zrobił. Na razie tylko małego zawiozłam do pprzedszkola, nażarłam się, polazłam do przyszłej bratowej na ploty, poprzeglądałam ciuchy małych, teraz młody śpi a ja myśle jakby tu uspraswiedliwić moje lenienie ^^Ehhh musze się zabrać za jakieś kwiatki na balkonie, planuje wpaść też do jakiś sklepików jesli mama mi zostanie z małym.

Wczoraa miałam fajny dzien bo najpierw był "prawie kuzyn " Tmcia. A potem pojechałam do przyjaciół. Pospacerowaliśmy a super- wójkowie i ciocie dali kolejny powód Pysiowi żeby ich uwielbiał. Sama strasznie fajnie wspominam takich wójków i ciocie którzy sie ze mną bawili :-)

kicrym
no przyznaję że mi odpala czasem ale nie aż tak:-D:-D:-D:-D małż szalał z obcinaniem:tak::tak::tak:....
oki spadam na zakupy...muszę zakupić jakieś cichobiegi bo te z poprzedniej ciązy ciasne:baffled::baffled::baffled::baffled:...ale poszukam jakiś tenisówek tak na jeden sezon.. kolejna wycieczka do sklepu biustowego i potem gin..:baffled::baffled::baffled:...nie lubię nie lubię...zwłaszcza że wizyta bez USG :baffled: a za to z ważeniem:baffled::baffled: no naprawdę mogliby wynieść ta wagę bo mnie to stresuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
to pa pa

pabla....kto wie kto wie...może Cię mąż zdziwi....:-):-):-) ja coprawda dostałam od mojego małża kwiaty tylko raz:szok::szok::szok::szok::szok:...i mu to czasem wypominam ale on mówi że zapomina to takich rzeczach:-:)-:)-( może się kiedyś naprawi??? może :-):-) powiedziałam mu to ale ...ciężko mu idzie...
ale za to się nie kłocimy:-):-)..właśnie mnie ostatnio kumpela przepytywała i naprawdę nie mogę sobie przypomnieć kłótni....no....no nie wiem...nie wierzyła mi.. ale jakoś nam się udaje metodą negocjacji wszystyko załatwiać
no może za wyjątkiem imienia... Nie będzie Hugo:no::no::no::no::no: i kurna wszyscy znajomi po jego stronie...normalnie co za mało tolerancyjne społeczeństwo. Mają się rodzić same wojtki i tomki i koniec..ech...
myślę dalej z imieniem...myśle i powiedziałam że jak mu się80% imion nie podoba to niech zacznie mu się Jacek podobać bo ja się na Wojtka nie zgodzę nigdy w życiu...he he i powiedział że jak nie wymyślimy nic innego to woli się zgodzić na Jacka niż na Hugo:-)

Pabla- powodzenia na USG, a meza olej, oni tak juz maja- szkoda twoich nerwow.
Moj ksieciunio, podobnie jak Madzi, nadal spi- a ja mam staly dyzur.
Post- gratuluje tak wspanialego dobrania sie, serio nie klocicie sie?

Post- gratuluje tak wspanialego dobrania sie, serio nie klocicie sie?
Ja się zaczynam w ogóle zastanawiać, czy Post istnieje:-D no bo jak to tak, mąż perfekcyjny, dziecko jak z podręcznika...no przecież tak w życiu nie bywa:-p:-p tylko ta batalia o Hugo mnie przekonuje, że nie jesteście tak wściekle idealni:-):-):-)

post Wojtusie są fajne w dodatku ładne chłopaki ^^ Znam takiego jednego.;-)
A jak coś to zacznij się upierać przy imieniu Dragomir po czym łaskawie stwierdź że w takim razie EWENTUALNIE może być ten Jacek.

reklama
ja zmoim M sie kloce czasami za czesto niestety:tak:
Post jezeli chodzi o wage to moja kumpela powiedziala do swojego gin ze nie chce sie wazyc bo to ja stresuje i gin powiedzial ze spoko i od 5miesiaca sie nie wazyla tu wUk zwazyl imnie tylko raz pozniej musialam sie prosic czy moge zzwago skorzystac:tak:

Do góry