reklama
KATE23
Lipcowa Mama:)
Witam i ja;-)
wstaliśmy po 8ej, ale jestem wyspana:-) drugie pranie już się pierze, ale kto je powiesi
zaraz się biorę za sprzątnie, bo na obiad są wczorajsze schabowe, więc nie ma co się wysilać
Pabla trzymaj się i bądź twarda;-) niech sobie M nie myśli, że jednym słowem wszystko załatwi - niech się trochę wysili;-) powodzenia na usg
miłego dnia
wstaliśmy po 8ej, ale jestem wyspana:-) drugie pranie już się pierze, ale kto je powiesi
zaraz się biorę za sprzątnie, bo na obiad są wczorajsze schabowe, więc nie ma co się wysilać
Pabla trzymaj się i bądź twarda;-) niech sobie M nie myśli, że jednym słowem wszystko załatwi - niech się trochę wysili;-) powodzenia na usg
miłego dnia

Pabla powodzenia na usg,a co do m ,to niestety faceci tak mają,że wk....ć potrafią nieźle,ale pójdzie zaraz do pracy to ci do wieczora trochę nerwy opadną.
Mój też mnie denerwuje na maksa.Siedział w nocy do 3 chyba przy kompie,a teraz księciunio musi się wyspać,pewnie wstanie o 12
,bo oczywiście on się wyspać może,a ja mam stały dyżur od 9 m-cy
Aaa... mam to w dupie,niech sobie robi co chce
Post nie szalej ,no no
u nas pobudka przed 7,dałam małemu flachę,ale zasnąć ni czorta już nie chciał,powalczyłam z nin do 8 i zrezygnowałam
Wykąpałam się,pranie namoczyłam,mały stoi i jęczy,zaraz będziemy się z kaszką męczyć.
Miłego dnia!
Mój też mnie denerwuje na maksa.Siedział w nocy do 3 chyba przy kompie,a teraz księciunio musi się wyspać,pewnie wstanie o 12
,bo oczywiście on się wyspać może,a ja mam stały dyżur od 9 m-cy
Aaa... mam to w dupie,niech sobie robi co chce
Post nie szalej ,no no

u nas pobudka przed 7,dałam małemu flachę,ale zasnąć ni czorta już nie chciał,powalczyłam z nin do 8 i zrezygnowałam

Wykąpałam się,pranie namoczyłam,mały stoi i jęczy,zaraz będziemy się z kaszką męczyć.
Miłego dnia!
No to widzę że porządki znowu na całego
to może i ja jakie okno machnę jeszcze trzy z cztrerech zostały
Post to ja zgaduje latałąś po drzewie i podcinałaś gałęzie?
nie wolno nu nu nu!

Pabla trzymam kciuki za dzisiejsze USG!powodzenia
a z M tak już jest
Madzia wyciągnij chłopa z łóżka co to za spanie

KATE nie ma jak wczorajszy obiad;-):-)mi niestety nic nie zostało, bo nic nie było
właśnie smażę mielone

to może i ja jakie okno machnę jeszcze trzy z cztrerech zostały

Post to ja zgaduje latałąś po drzewie i podcinałaś gałęzie?
nie wolno nu nu nu!

Pabla trzymam kciuki za dzisiejsze USG!powodzenia
a z M tak już jest
Madzia wyciągnij chłopa z łóżka co to za spanie

KATE nie ma jak wczorajszy obiad;-):-)mi niestety nic nie zostało, bo nic nie było
właśnie smażę mielone
pabla pamiętaj, że to tylko facet, istota niższego gatunku a przez to ułomna
(to taki żarcik ja aż taka feministka nie jestem
).
post ja ci dam ! ti ti
madzia szkoda, ze to nie lany poniedziałek to miała byś pretekst do pobudki
Ojj wy chcecie mnie zmotywować do roboty? Mi się nieeee chceeeeeee.
Jeszcze wczoraj miałam wszystko wypucowane a dzisiaj widzę, że znów sajgon się (sam) zrobił. Na razie tylko małego zawiozłam do pprzedszkola, nażarłam się, polazłam do przyszłej bratowej na ploty, poprzeglądałam ciuchy małych, teraz młody śpi a ja myśle jakby tu uspraswiedliwić moje lenienie ^^Ehhh musze się zabrać za jakieś kwiatki na balkonie, planuje wpaść też do jakiś sklepików jesli mama mi zostanie z małym.
Wczoraa miałam fajny dzien bo najpierw był "prawie kuzyn " Tmcia. A potem pojechałam do przyjaciół. Pospacerowaliśmy a super- wójkowie i ciocie dali kolejny powód Pysiowi żeby ich uwielbiał. Sama strasznie fajnie wspominam takich wójków i ciocie którzy sie ze mną bawili :-)
(to taki żarcik ja aż taka feministka nie jestem
).post ja ci dam ! ti ti
madzia szkoda, ze to nie lany poniedziałek to miała byś pretekst do pobudki

Ojj wy chcecie mnie zmotywować do roboty? Mi się nieeee chceeeeeee.
Jeszcze wczoraj miałam wszystko wypucowane a dzisiaj widzę, że znów sajgon się (sam) zrobił. Na razie tylko małego zawiozłam do pprzedszkola, nażarłam się, polazłam do przyszłej bratowej na ploty, poprzeglądałam ciuchy małych, teraz młody śpi a ja myśle jakby tu uspraswiedliwić moje lenienie ^^Ehhh musze się zabrać za jakieś kwiatki na balkonie, planuje wpaść też do jakiś sklepików jesli mama mi zostanie z małym.
Wczoraa miałam fajny dzien bo najpierw był "prawie kuzyn " Tmcia. A potem pojechałam do przyjaciół. Pospacerowaliśmy a super- wójkowie i ciocie dali kolejny powód Pysiowi żeby ich uwielbiał. Sama strasznie fajnie wspominam takich wójków i ciocie którzy sie ze mną bawili :-)
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
kicrym
no przyznaję że mi odpala czasem ale nie aż tak

małż szalał z obcinaniem

....
oki spadam na zakupy...muszę zakupić jakieś cichobiegi bo te z poprzedniej ciązy ciasne

...ale poszukam jakiś tenisówek tak na jeden sezon.. kolejna wycieczka do sklepu biustowego i potem gin..

...nie lubię nie lubię...zwłaszcza że wizyta bez USG
a za to z ważeniem
no naprawdę mogliby wynieść ta wagę bo mnie to stresuje

to pa pa
pabla....kto wie kto wie...może Cię mąż zdziwi....:-):-):-) ja coprawda dostałam od mojego małża kwiaty tylko raz

...i mu to czasem wypominam ale on mówi że zapomina to takich rzeczach:-
-
-( może się kiedyś naprawi??? może :-):-) powiedziałam mu to ale ...ciężko mu idzie...
ale za to się nie kłocimy:-):-)..właśnie mnie ostatnio kumpela przepytywała i naprawdę nie mogę sobie przypomnieć kłótni....no....no nie wiem...nie wierzyła mi.. ale jakoś nam się udaje metodą negocjacji wszystyko załatwiać
no może za wyjątkiem imienia... Nie będzie Hugo

i kurna wszyscy znajomi po jego stronie...normalnie co za mało tolerancyjne społeczeństwo. Mają się rodzić same wojtki i tomki i koniec..ech...
myślę dalej z imieniem...myśle i powiedziałam że jak mu się80% imion nie podoba to niech zacznie mu się Jacek podobać bo ja się na Wojtka nie zgodzę nigdy w życiu...he he i powiedział że jak nie wymyślimy nic innego to woli się zgodzić na Jacka niż na Hugo:-)
no przyznaję że mi odpala czasem ale nie aż tak

małż szalał z obcinaniem

....oki spadam na zakupy...muszę zakupić jakieś cichobiegi bo te z poprzedniej ciązy ciasne

...ale poszukam jakiś tenisówek tak na jeden sezon.. kolejna wycieczka do sklepu biustowego i potem gin..

...nie lubię nie lubię...zwłaszcza że wizyta bez USG
a za to z ważeniem
no naprawdę mogliby wynieść ta wagę bo mnie to stresuje

to pa pa
pabla....kto wie kto wie...może Cię mąż zdziwi....:-):-):-) ja coprawda dostałam od mojego małża kwiaty tylko raz

...i mu to czasem wypominam ale on mówi że zapomina to takich rzeczach:-ale za to się nie kłocimy:-):-)..właśnie mnie ostatnio kumpela przepytywała i naprawdę nie mogę sobie przypomnieć kłótni....no....no nie wiem...nie wierzyła mi.. ale jakoś nam się udaje metodą negocjacji wszystyko załatwiać
no może za wyjątkiem imienia... Nie będzie Hugo

i kurna wszyscy znajomi po jego stronie...normalnie co za mało tolerancyjne społeczeństwo. Mają się rodzić same wojtki i tomki i koniec..ech... myślę dalej z imieniem...myśle i powiedziałam że jak mu się80% imion nie podoba to niech zacznie mu się Jacek podobać bo ja się na Wojtka nie zgodzę nigdy w życiu...he he i powiedział że jak nie wymyślimy nic innego to woli się zgodzić na Jacka niż na Hugo:-)
beaa
Mamy lipcowe'08
Pabla- powodzenia na USG, a meza olej, oni tak juz maja- szkoda twoich nerwow.
Moj ksieciunio, podobnie jak Madzi, nadal spi- a ja mam staly dyzur.
Post- gratuluje tak wspanialego dobrania sie, serio nie klocicie sie?
Moj ksieciunio, podobnie jak Madzi, nadal spi- a ja mam staly dyzur.
Post- gratuluje tak wspanialego dobrania sie, serio nie klocicie sie?
survivor26
Mamy lipcowe'08
Ja się zaczynam w ogóle zastanawiać, czy Post istniejePost- gratuluje tak wspanialego dobrania sie, serio nie klocicie sie?
no bo jak to tak, mąż perfekcyjny, dziecko jak z podręcznika...no przecież tak w życiu nie bywa
tylko ta batalia o Hugo mnie przekonuje, że nie jesteście tak wściekle idealni:-):-):-)reklama
Andula
Fanka BB :)
ja zmoim M sie kloce czasami za czesto niestety
Post jezeli chodzi o wage to moja kumpela powiedziala do swojego gin ze nie chce sie wazyc bo to ja stresuje i gin powiedzial ze spoko i od 5miesiaca sie nie wazyla tu wUk zwazyl imnie tylko raz pozniej musialam sie prosic czy moge zzwago skorzystac

Post jezeli chodzi o wage to moja kumpela powiedziala do swojego gin ze nie chce sie wazyc bo to ja stresuje i gin powiedzial ze spoko i od 5miesiaca sie nie wazyla tu wUk zwazyl imnie tylko raz pozniej musialam sie prosic czy moge zzwago skorzystac