Post rodzina idealna,oby facecik jeszcze był taki posłuszny jak reszta domowników
Andula ma rację jak się stresujesz,to poproś ,żeby cię nie ważyli.Co to z reszta za różnica,czy ważysz dwa,czy trzy kg więcej,najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa.Mnie tu w UK ważyli raz na samym początku i tyle.Później się sama ważyłam aż specjalnie wagę kupiłam,żeby się kontrolować,ale coś mi ta kontrola nie wyszła
Andula ma rację jak się stresujesz,to poproś ,żeby cię nie ważyli.Co to z reszta za różnica,czy ważysz dwa,czy trzy kg więcej,najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa.Mnie tu w UK ważyli raz na samym początku i tyle.Później się sama ważyłam aż specjalnie wagę kupiłam,żeby się kontrolować,ale coś mi ta kontrola nie wyszła

A u nas jest odwrotnie to ja dlugo spie a G szybko wstaje
. Zaraz bedę musiał go obudzić, bo po brata jechać trzeba. Na ale zrobiłam wszystko to co miałam a nawet więcej więc resztę dnia mogę ze spokojem poświęcić na polkowanie 
Ostatnio trochę odpuściłam,bo u nas z wagą ok i stwierdziłam,że nie będę małemu wpychać jak nie chce.Od kilku dni widzę poprawę,w miarę łądnie je,tyle tylko,że ja mu robię mniej niż kiedyś i zjada wszystko,przynajmniej nie muszę wyrzucać.
nie chce mu za bardzo wciskać, mały czort tylko pluje
ale tłumacze że to zęby