reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Post rodzina idealna,oby facecik jeszcze był taki posłuszny jak reszta domowników:tak:
Andula ma rację jak się stresujesz,to poproś ,żeby cię nie ważyli.Co to z reszta za różnica,czy ważysz dwa,czy trzy kg więcej,najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa.Mnie tu w UK ważyli raz na samym początku i tyle.Później się sama ważyłam aż specjalnie wagę kupiłam,żeby się kontrolować,ale coś mi ta kontrola nie wyszła:baffled:

reklama
Witam,
Spoznione zyczonka dla Julki:-)
Ja tez czesto sie kloce z G ale szybko sie godzimy, bo uwazam ze szkoda czasu na klotnie:-)
Post kiedys chcialam zeby moj syn nazywal sie Tomek a corka Kasia.Potem chcialam miec malego Michalka a mam mala Misie:-)Teraz jestem chora na Franciszka:tak:Moze jeszcze kiedys bedzie:-).A Ty nie szalej za duzo oj, oj.
Pabla mam nadzieje za na USG wszystko bedzie dobrze.Kiedys od G dostawalam roze co miesiac ale to bylo na poczatku naszego zwiazku. Teraz od czasu do czasu ale bez okazji to nie.Trzymam kciuki zeby maz sie naprawil:tak:
Kate ja tez mam miesko od wczoraj.G zrobil bialy sos z ryzem i z gotowanym kurczakiem. Dzis tylko ugotuje ziemiaki i obiad gotowy:happy:
Madzia budz swojego chlopa z lozka niech troche sie zajmnie synem a Ty poloz sie w nagrzanym lozeczku i zdrzemnij:-DA u nas jest odwrotnie to ja dlugo spie a G szybko wstaje:tak:
Survi ale Ci fajnie z tym wyjazdem.Moze z a kilka tyg to powtorzysz?

Nie mieszkam w super wypasionym apartamentowcu z licznymi tarasami:-D:-D:-D:-D Oj, a szkoda:tak::-D

Nie???;-)To szkoda:-)

Pabla trzymaj się. Ech ci faceci, potrafią skiepścić humor. Może ten dzień nie będzie do końca taki zły?
My kłócimy sie bardzo często, ale szybko godzimy:tak:
Post, niestety wizytę trzeba odbębnić. Dzień ładny, to szybko zapomnisz o wskazaniach wagi ;-) Albo tak jak piszą dziewczyny - nie waż się i już

Ja się zaczynam w ogóle zastanawiać, czy Post istnieje:-D no bo jak to tak, mąż perfekcyjny, dziecko jak z podręcznika...no przecież tak w życiu nie bywa:-p:-p tylko ta batalia o Hugo mnie przekonuje, że nie jesteście tak wściekle idealni:-):-):-)

Surv, trafiłaś w sedno:-D:-D:-D

Moje dziecię śpi już 3h :szok:. Zaraz bedę musiał go obudzić, bo po brata jechać trzeba. Na ale zrobiłam wszystko to co miałam a nawet więcej więc resztę dnia mogę ze spokojem poświęcić na polkowanie :-D. O właśnie sie budzi

Haszi -moja też dziś długo spała, 2,5 godz i to musiałam ją budzić bo na usg jechałyśmy. Dzionek się lekko poprawił bo usg ok, teraz się zepsuł bo młoda nic nie chce jeść. Kiurcze, gdyby ważyła z 10 kg to bym to olała, ale przy jej wadze szlag mnie trafia jak jeszcze nie chce jeść!!!!! aż wstyd przyznać ale strasznie na nią nawrzeszczałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: normalnie musiałam wyjść do łazienki, porzucać mocnymi inwektywami i dopiero do niej wrócić bo byłam tak wkur.....że szkoda gadać.
idę teraz na spacer trochę ochłonąć......

Pabla widzę ,że strasznie nerwowy dzień u ciebie.Najważniejsze ,że usg ok.Może kup sobie jakieś winko i jak małą położysz spać wieczorkiem to się wyluzuj:tak:

Z tym niejedzeniem to ja też mam nerwa niezłego,a zwłaszcza,jak zupka lata po całym pokoju:crazy: Ostatnio trochę odpuściłam,bo u nas z wagą ok i stwierdziłam,że nie będę małemu wpychać jak nie chce.Od kilku dni widzę poprawę,w miarę łądnie je,tyle tylko,że ja mu robię mniej niż kiedyś i zjada wszystko,przynajmniej nie muszę wyrzucać.

Pabla super że USG ok:tak:ja też się denerwuję przy jedzeniu, jak grzeje a Kuba zjada dosłownie 3 łyżeczki zupki:wściekła/y:nie chce mu za bardzo wciskać, mały czort tylko pluje:sorry:ale tłumacze że to zęby:sorry:
My się rzadko kłócimy , ale ostatnie dni nadrobiliśmy:-(ale już jest w miarę ok:tak:
My już po rolkowym spacerku i po zakupach, oczywiście sobie nic nie kupiłam tylko małemu kurtkę:sorry:
No i umyłam 2 okna jeszcze 1 i koniec tej męczarni, M teraz musi firanki pozmieniać i będzie git:happy:

reklama
hej :)
u nas znowu cieplutko :-D:-D:-D maz pojechal z Oskim do babci sklecic piaskownice, beda mialy dzieci swoja, ciesze sie :tak: a my zostalysmy, malutka rozlozylo niestety-kaszel,katar i temperatua :-( na 18 jedziemy do lekarza...

pomylam wreszcie okna,w lazience zostawilam mezulkowi ;-) coraz lepiej nam ida te porzadki,ale to jest zastanawiajace,ze tyle sie nazbieralo wszystkiego od gwiazdki... hmmm

pabla ciesze sie,ze usg dobrze wyszlo :tak:
a moze dzieciom nie chce sie jesc bo cieplo jest? wzne zeby pily ;-)

milego dnia

Do góry