reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Witamy się jak zwykle bladym świtem:tak: Nocka dziś fatalna z rykami co 2 godziny...ktoś mi dziecko podmienił, a może po prostu łapie ode mnie przeziębienie i stąd te nocne fochy:baffled: Tak więc wyspana jestem dość umiarkowanie, do tego @ w końcu przyszła...co i dobrze, bo majątek już na testy wydałam:-p, ale generalnie samopoczucie tak sobie dosć do d***
Za to za oknem fantastyczna wiosna, wiec jak fuchę wypchnę i nospę łyknę to pewnie ruszymy gdzieś w teren:tak:
Miłego dnia!:-)

reklama
:-)i my też witamy o poranku
po kaszce syn spał do 1,30 więc nie takie cudo
poźniej o 5 znowu cyc i od 7 szaleństwo
jaka szkoda ze do 9 nie umie spać;-)
u nas też wiosennie więc spacerek się szykuje
ja na szczęście już po nospie i @
dużo słonka:-)

I mz na nogach od 7.15:tak:ale dzisiaj znowu tylko jedna pobudka o 4:tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)ale musialam zrobic mleko:szok:
Izabelka jaki dziwnz lekarz:szok::szok:
Madzia zdrowka dla Maciusia:tak:Surv dla Florci tez:tak:
Post sama mam w planie takie kalosze:tak:tylko jak narazie nie ma gdzie w nich chodzic bo taka ladna pogoda:tak:
milego dnia!

Witamy się i my :-)

Wczoraj zrobiłam przemeblowanie w sypialni i chyba z powodu przestawienia łóżeczka Natasia spała od 19;00 do 2:00 bez przerwy:szok::-) Wciągnęła mleczko i spała do 6:00 jak zawsze.
Może trafiłam na dobre miejsce w pokoju:-D

Dziś jeszcze 2 okna do umycia, szybki obiadek i spadamy z radością na dwór. Za oknem pięknie i słonecznie więc szkoda czasu na siedzenie w domu.
Wczoraj u nas zbyt ładnie nie było a i tak zaliczyłyśmy dwa spacerki:tak:

Florce życzymy żeby jednak żadne choróbsko się nie przyplątało:tak:
Survi, lightowej @;-)
Maciuniu, trzymaj się i nie daj się chorobie:tak:

Lecę jeszcze na allegro prześledzić spacerówkowe nowości:-D i do roboty :tak:

MIŁEGO< SŁONECZNEGO DNIA :-)

hej,
u nas spanko znów do 08:00:-) z pobudką około 05:30 na mleczko....
u nas wcentrum Polski pochmurno, słoneczka brak, ale cieplutko bardzo. My po obiadku też na spacerek zmykamy, znów chyba do smyka podskoczymy i do rossmana muszę zajrzeć.
o, chmurki się rozchodzą, może słoneczko wyjdzie:-D

Cześć i czołem! U nas też ładnie za oknem, więc dzieciaczki na pewno na spacerek pójdą a z nami po południu:tak:
Pabla, super, że z brzuszkiem O.K.:tak:
Izabelka, przez body to nas bdała ordynatorka w szpitalu... Więc nie dziw się zwykłemu lekarzowi:confused2:Oby Werci nic sie nie wykociło...
Maciuś, Ty też nie choruj!!!
Pearl, kiełbasą???:-D:-D:-DNiezły patent:-D:-D:-D

Surv, żeby no-spa pomogła, bo tak bez sensu jak brzuch boli...

Hej Dziewczyny:-)
I ja się witam po krótkiej przerwie, odkąd wiosna przyszła nie mam czasu na nic w małą coś wstąpiło i trzeba ciągle na nią uważać a jak śpi to nadrabiam zaległości w sprzątaniu i zawsze coś jest do zrobienia. A popołudniu to spędzamy czas na spacerkach, przeprosiłam rower i zaczęłam znów jeździć i oczywiście trzeba było rozpocząć sezon motocyklowy;-)więc ogólnie to czasu na nic nie mam i w pośpiechu czasami Was podczytuje:tak:
Apeluje do wszystkich dzieciaczków coby nie chorowały i do zdrowia wracały(mamusie chorujące też;-))
Wszystkie @ niech będą bezbolesne, ja właśnie odstawiałam tabsy i zobaczymy co to będzie:eek:
Życzymy miłego wiosennego dzionka:-)

reklama
Hej
i my się witamy:-):-):-):-)
Mój małż wczoraj szukał uparcie tematu do kłótni:-D:-D:-D:-D, uśmialiśmy się zdrowo:-):tak:
he he, wczoraj dostał 3 super zadania z których zrobił tylko 1:-):-):-)
Mówię do Niego mój Ty kochany w 1/3 mężu...:-):-D:-D a on na to że wie i dzisiaj już będzie kochany w 3/3 :-D:-D:-D:-D:-D no i nie pokłóciliśmy się:-D:-D:-D:-D

Kalosze to oczywiście do ogrodu i na pluchę :-):tak::tak::tak: a takie fajne że kupię zwłaszcza że mamie przy okazji...(bo mama to taki krecik co w ogrodzie siedzi jak tylko śnieg stopnieje:-D:-D:-D)

Dzisiaj dzień porządków ale żebyście nie krzyczały na mnie za bardzo to będę grzecznie sprzątać i tylko lekkie rzeczy, oki??:-):-)

miłego dnia
tak pięknie na polku:-)

ocho.... Ika zaczyna mlaskanie...w wolnym tłumaczeniu...matka szykuj coś do szamania bo mi zaczyna w brzuszku burczeć:-):-):-)..no to idę

paaa

Do góry