KATE23
Lipcowa Mama:)
Hej;-)
o matko, ale mam dzisiaj zamuła
normalnie śpię na siedząco
ledwo dziś żyję i jak się za coś biorę od razu zbiera mnie na spanie i dosłownie mam wrażenie, że padnę
przespałbym się, ale co będę w nocy robić
Mały śpi i jak wstanie może zrobimy rundkę po wsi to się trochę dotlenie ;-) poza tym jestem wściekła bo w domu mamy lokatorki - mrówki
nie możemy dojść z M jak to możliwe, żeby w nowym domu, pod panelami zalęgły się mrówki

zostały potraktowane jakimś specyfikiem, ale i tak się boję, żeby znowu nie wylazły
wobec takiej sytuacji błogosłwię dzień w którym brakło kasy na listwy wykończeniowe bo jak by były to trzeba by było je odrywać, żeby wsypać ten specyfik
no i dobrze, że Młody nie raczkuje bo może spróbowałby tego proszku
wolę nie mysleć:-( takie rzeczy to tylko u nas
miłego dnia;-)
o matko, ale mam dzisiaj zamuła
normalnie śpię na siedząco
ledwo dziś żyję i jak się za coś biorę od razu zbiera mnie na spanie i dosłownie mam wrażenie, że padnę
przespałbym się, ale co będę w nocy robić
Mały śpi i jak wstanie może zrobimy rundkę po wsi to się trochę dotlenie ;-) poza tym jestem wściekła bo w domu mamy lokatorki - mrówki
nie możemy dojść z M jak to możliwe, żeby w nowym domu, pod panelami zalęgły się mrówki

zostały potraktowane jakimś specyfikiem, ale i tak się boję, żeby znowu nie wylazły
wobec takiej sytuacji błogosłwię dzień w którym brakło kasy na listwy wykończeniowe bo jak by były to trzeba by było je odrywać, żeby wsypać ten specyfik
no i dobrze, że Młody nie raczkuje bo może spróbowałby tego proszku
wolę nie mysleć:-( takie rzeczy to tylko u nas
miłego dnia;-)
.

dochodzi do tego że czasami robię notatki na kartce
no i dobrze,że telefon się znalazł.