Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

:-):-):-)

Tosika to mamy coś wspólnego, bo ja też jak czytam wasze posty to potem zapominam co miałam napisaćdochodzi do tego że czasami robię notatki na kartce
Ja dzisja umyłam osotanie okno i pomyłam meble a gdzie tam koniec tego sprzątania
Spokojnej nocki![]()

ale teraz jak nas wyedukowała Kasia, to mogę sobie pisać

Ja dziś miałam niezłą nerwówkę... Zgubiłam komórkę na placu zabaw, tzn. doszliśmy do tego że to właśnie tam. Na szczęście zorientowałam się zaraz jak wróciliśmy do domu, m poszedł szukać i leżała sobie spokojnie w trawie (a plac zabaw daleko, osiedlowy). Ale miałam farta, bo dzieciaczków było sporo i że żaden nie zauważył to szok.
:-)Dziewczyny , wy jesteście doświadczone więc na pewno pomożecie
Czy prawie 2 tygodnie po stosunku beta wykarze ciązę?

wiec dzien byl calkiem udany, zwlascza ze potem pojechama do fryzjera...bylo by jesczez lepiej gdyby nie to ze z tej radosci ze mam nowa fryzure na glowie cos mi sie pogmatwalo i dalam 17$ napiwku
co gorsze moj M sie tam zjawil nie wiadmo skad i zaczelo sie...oczywiscie wstyd mi bylo wrocic i poprosic oz wrot pieniedzy...a M sie nie zamykal...jakby mial kielbase pod reka to pewnie bym dostala...no gapa jestem z ehej ale kurde...oczywiscie caly zachwyt moja fryzura poszedl w diably, nie odzywamy sie caly wieczor a jutro oj M wyjezdza gdzies w sprawach sluzbowych...wiec humor dentka:-
leeee jak ja nie lubie smutna chodzic spac:-(
I tak już dałaś i nie odbierzesz, szkoda sobie tym głowy ujeżdżać. No i może oszczędniej szafujcie tymi kiełbasami....wiesz, biedne dzieci nie mają i takie tam, a Wy się kapitalistycznie mięsem obrzucacie
Nie rozumiem jej kompletnie, ostatnimi dniami jest nieprzewidywalna....prawie jak dojrzewająca nastolatka, a pomyśleć, ze wszystkie etapy prawdziwych buntów jeszcze przed nami
nic to, się chciało humorzastej dziewczynki, zamiast zdyscyplinowanego chłopaka, to się ma

Kasia jesteś wielka!!!!:-):-):-)

No i może oszczędniej szafujcie tymi kiełbasami....wiesz, biedne dzieci nie mają i takie tam, a Wy się kapitalistycznie mięsem obrzucacie![]()
)Kasia dzięki, njie wiedziałam po co są te plusikiJest na to bardzo prosta rada. Przy każdym poście na dole po prawej stronie jest znaczek plusa. Jak na niego klikniesz, to zmieni sie na czerwony minus. To oznacza, że tego posta będziesz miała zacytowanego. Powybierasz sobie te posty, do których chcesz sie ustosunkować ;-) i dasz odpowiedź. Pierwotne wypowiedzi możesz sobie wykasowac i dac samą swoja odpowiedź. Chyba jednak zagmatwałam![]()
teraz będę korzystać z tak ułątwiającej życie opcji
no i dobrze że komórka się znalazła

ale kamu już coś wkleiła więc może to wystarczy

mój Kuba tyle by w wózku nie wytrzymał
wczoraj go posadziłam na trawie i ten mały czort zaczał mi uciekać

;-)
miłego dnia!
Powrot mysle wszystko zmieni ...
chyba kolejne zebiszcza mecza