• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Dziewczyny , wy jesteście doświadczone więc na pewno pomożecie :happy:
Czy prawie 2 tygodnie po stosunku beta wykarze ciązę? Zaznaczam że nie chodzi tu o mnie a o koleżankę :-)
I czy przy okazji jak któraś z Was ma to może napisać njakie są normy bety?
Z gory dziękuję :happy:

reklama
Kasia jesteś wielka!!!! :tak::tak::tak::-):-):-)
zastanawiałam się jak to robić ale nie chciałam pytać, a co byście za blondynkę mnie nie wzięły:-p:-p:-p

Tosika to mamy coś wspólnego, bo ja też jak czytam wasze posty to potem zapominam co miałam napisać:zawstydzona/y:dochodzi do tego że czasami robię notatki na kartce:-D

Ja dzisja umyłam osotanie okno i pomyłam meble a gdzie tam koniec tego sprzątania:wściekła/y::-D
Spokojnej nocki:tak:

Kicrym ja ostatnio też chciałam zapisać na kartce:-D:-D:-D ale teraz jak nas wyedukowała Kasia, to mogę sobie pisać:-p:-D

Ja dziś miałam niezłą nerwówkę... Zgubiłam komórkę na placu zabaw, tzn. doszliśmy do tego że to właśnie tam. Na szczęście zorientowałam się zaraz jak wróciliśmy do domu, m poszedł szukać i leżała sobie spokojnie w trawie (a plac zabaw daleko, osiedlowy). Ale miałam farta, bo dzieciaczków było sporo i że żaden nie zauważył to szok.

Kasia to się nazywa szczęście:tak::-)

Dziewczyny , wy jesteście doświadczone więc na pewno pomożecie :happy:
Czy prawie 2 tygodnie po stosunku beta wykarze ciązę?

Liwus ja chyba doświadczona nie jestem, bo nie mam zielonego pojęcia:rofl2::-p

witam Dziewczyny
no u nas jakas taka niesmiala wiosna zawitala i z tej okazji spedzilismy prawie caly dzien na polu (dworze jakby co niektore mialy problemy ze zrozumieniem;-))
och jak to fajnie zalozyc letnia kurtke i dziecie w nowe ciuchy przyodziac:tak:wiec dzien byl calkiem udany, zwlascza ze potem pojechama do fryzjera...bylo by jesczez lepiej gdyby nie to ze z tej radosci ze mam nowa fryzure na glowie cos mi sie pogmatwalo i dalam 17$ napiwku:szok::szok: co gorsze moj M sie tam zjawil nie wiadmo skad i zaczelo sie...oczywiscie wstyd mi bylo wrocic i poprosic oz wrot pieniedzy...a M sie nie zamykal...jakby mial kielbase pod reka to pewnie bym dostala...no gapa jestem z ehej ale kurde...oczywiscie caly zachwyt moja fryzura poszedl w diably, nie odzywamy sie caly wieczor a jutro oj M wyjezdza gdzies w sprawach sluzbowych...wiec humor dentka:-(:-(:baffled:
oj ja tez mam problemy z pamiecia i nigdy nie moge zapamietac komu co odpisac ale dzis juz nie mam sily zeby pobawic sie z tymi plusikami wiec moze jutro sie uda:baffled: leeee jak ja nie lubie smutna chodzic spac:-(
milego dnia!!!

Pearl, no 17 dolców to piękny napiwek...ale skoro fryzura wyszła bosko, to czemu nie?:tak: I tak już dałaś i nie odbierzesz, szkoda sobie tym głowy ujeżdżać. No i może oszczędniej szafujcie tymi kiełbasami....wiesz, biedne dzieci nie mają i takie tam, a Wy się kapitalistycznie mięsem obrzucacie:-D
U nas dziś znowu pobudki przez pół nocy, nieco lepiej bo bez wściekłych ryków, ale i tak obudziłam się karnie o 6 rano, po to tylko by stwierdzić, że moje dziecię śpi.......i robi to do tej pory:szok: Nie rozumiem jej kompletnie, ostatnimi dniami jest nieprzewidywalna....prawie jak dojrzewająca nastolatka, a pomyśleć, ze wszystkie etapy prawdziwych buntów jeszcze przed nami:baffled: nic to, się chciało humorzastej dziewczynki, zamiast zdyscyplinowanego chłopaka, to się ma:-p:-p

Pogoda znowu boska, gdyby nie perspektywa piekarnika w mieszkaniu, to byłoby idealnie.....ale idziemy do kina, nawdychamy się świeżego powietrza z klimy na zapas:-) Miłego dnia!
Pabla daj znać po kinie, jak Wam się podobało?:tak:

Liwus- nie pomogę, nic nie wiem na temat bety
Kasia - dobrze,że kom się znalazła.
Surv - dam znać, wciąż się niepokoję ale może będzie dobrze.
ok, znikam narazie, bo młoda wisi mi przy krześle i żałośnie zawodzi- mamamamamama.......
o, zaczeły się reklamy więc mam chwilkę spokoju jeszcze:-)

Witajcie nie mam ostatnio czasu na forum,tęskni mi się za wami.
U nas normalnie jest lato,gorąco bardzo,nie wiem jak mam to moje dziecko ubierać.
zaraz sie szykuję i lecimy małego podrzucić do mamy a ja do pracy.
Wczoraj byliśmy na spacerku ponad 7 godzin.Z przerwą półgodzinną na obiad.
Jak by mój Maks spłą tak jak je to by było wspaniale.Tak jest różnie raz śpi lepiej raz gorzej,ale teraz mu idzie 8 ząb i dziś do 1 to się obudził ze 4 razy.Ale na dobre wstał o 8.20 więc i ja sobie pospałam, nad ranem.
Post wy jesteście fajnym małżeństwem aż mi się uśmiech pojawił jak to czytałam,maie super podejście jak tak nie potrafię,czasem żartuję ale częściej mojemu D udaje mi się mnie wyprowadzić z równowagi.
Liwus znalazłam coś takiego:
beta
3 tydzien - 5 - 50
4 tydzien - 3 - 426
5 tydzien - 19 - 7.340
6 tydzien - 1.080 - 56.500
7-8 tydzien - 7.650 - 229.000
9-12 tydzien - 25.700 - 288.000
13-16 tydzien - 13.300 - 254.000
17-24 tydzien - 4.060 - 165.400
25-40 tydzien - 3.640 - 117.000

Ostatnia edycja:
Heloł!

Kasia jesteś wielka!!!! :tak::tak::tak::-):-):-)

metr siedemdziesiąt;-):-D

No i może oszczędniej szafujcie tymi kiełbasami....wiesz, biedne dzieci nie mają i takie tam, a Wy się kapitalistycznie mięsem obrzucacie:-D

Surv, jesteś fantastycznym poprawiaczem humoru (zabrzmiało jak "czasoumilaczem":-D)

U nas ciepło, ale słoneczko schowane. Nie pada więc git.
Miłego dnia!!!

Ostatnia edycja:
Jest na to bardzo prosta rada. Przy każdym poście na dole po prawej stronie jest znaczek plusa. Jak na niego klikniesz, to zmieni sie na czerwony minus. To oznacza, że tego posta będziesz miała zacytowanego. Powybierasz sobie te posty, do których chcesz sie ustosunkować ;-) i dasz odpowiedź. Pierwotne wypowiedzi możesz sobie wykasowac i dac samą swoja odpowiedź. Chyba jednak zagmatwałam:-p
Kasia dzięki, njie wiedziałam po co są te plusiki:baffled: teraz będę korzystać z tak ułątwiającej życie opcji:-Dno i dobrze że komórka się znalazła:tak::tak:
liwus ja nie ma pojęcia:no:ale kamu już coś wkleiła więc może to wystarczy:tak:
surv, pabla udanego seansu:tak:
kamu ty to masz zdrwoei na te spacery:tak:mój Kuba tyle by w wózku nie wytrzymał:no:wczoraj go posadziłam na trawie i ten mały czort zaczał mi uciekać:wściekła/y::-D
pearl no to napiwek ładny dałaś,a le jak fryzura ci się podoba to może wrto było:tak:;-)
U nas dalej letnia pogoda więc zmykamy na spacerek:tak:miłego dnia!

Dzien dobry:tak:
Czytam Was dziewczynki ale weny brak...
Jakies doly lapie nie wiem czemu slonko mialo pomoc a tu dupa ale w Londynie az tak bardzo nie swieci:baffled:Powrot mysle wszystko zmieni ...

Milego dnia dla Was trzymajcie kciuki za Miska bo cos mi sie dziecko popsulo jeczy ,marudzi a w nocy chyba z 20 pobudek zaliczylismy:baffled::baffled:chyba kolejne zebiszcza mecza:tak:

reklama
wow kamu Maksiu już tak uzębiony, że jestem w głębokim szoku:szok:
i całkiem dzielnie to znosi więc oby już tak zostało
Tymka zakleszczyłam w foteliku i sobie klikam ale już syrena się rozkręca:sorry:
Andula - życzę dobrego humoru
Pearl grunt, że fryzurka nowa i tym się pocieszaj:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry