• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

no ja właśnie w primarku tak zaszalałam,naprawdę nie miałam już siły tego nosić, obeszłam tylko jedno piętro,a są trzy:-p:sorry:No ale jak tu nie kupić takich koszulek za Ł1,skarpetki też za grosze,spodnie długie za Ł3 ( to już tak na jesień).Chyba mi w Pl będzie brakowało tych tanioszek,nie tylko z primarku,ale generalnie nawet firmowe rzeczy są tańsze niż w Polsce:baffled:Ciekawe czemu?

reklama
A ma znów zaliczyliśmy działeczkę, tym razem ze znajomymi i nawet grillek był ;-) Dzieci zadowolone - Olga w powrotnej drodze strzeliła komara a Miki był umorusany jak rumuńskie dziecko:eek:

Pabla, super, że wypad do kina taki udany. U nas nie ma szans na takie atrakcje. Mamy 2 kina, przy czym w jednym tak zimno, że ostatnio siedziałam w kurtce zimowej przez cały seans i jeszcze zmarzłam:confused2:

Dziewczyny super macie z tymi zakupami. Kurcze, że nie ma kto mi takich cudeniek przywieźć:sorry:
Teraz chwila relaksu i YCD :tak:

nam wczoraj właśnie przyszedł nowiuśki komplecik nexta ,kupiony na ebayu za zawrotną kwotę Ł4 łącznie z przesyłką:-p:-)
Andula a są jeszcze te buciki? ja bym też kupiła,niech już mają chłopaki takie same

Ostatnia edycja:
Dzien dobry:tak:
Czytam Was dziewczynki ale weny brak...
Jakies doly lapie

:tak:
Andula- przesylam mnostwo pozytywnej energii. Ja tez ostatnio przekonalam sie do bodziakow z Primarku i musze przyznac, ze po paru praniach wygladaja znacznie lepiej niz te, ktore kupilam w Next czy H&M- a kosztuja znacznie mniej:tak:

Myslalam ze usnie to chociarz odkurze ale nie chce spac:no:
Dorka, jak odkurzasz to mala sie nie budzi? Ja zawsze jak mam odkurzac to mala zasypia, wiec sobie odpuszczam to by sie strasznie darla.

Pabla- fajnie, ze wyprawa do kina sie udala
No ale na razie siadam do roboty zawodowej i tym samym czuję się wytłumaczona z kolejnego dnia nieróbstwa:-p
Surv- jak zajmujesz sie praca zawodowa to Florke zabawia tatus?

A ja wpadłam się pochwalić - KUPIŁAM DZIŚ ROLKI:-D

Gratuluje nowego zakupu!

My dzisiaj cały dzień poza domem:-p Na zakupach:-p:rofl2:
Fajnie spedzials dzien! Madzia jak wy sie zabierzecie do Polski? Chyba trzeba bedzie tira wynajac:-D

Moj M mial dzisiaj wolne wiec pojezdzilismy sobie troszke (nie zakupy). Wieczorem zabralam sie za kolejne porzadki w ogrodku, skosilam trawnik i posadzilam bratki.

Ostatnia edycja:
Andula no ja właśnie tak samo pomyślałam,więc jestem w amoku zakupowym na conajmniej dwa lata do przodu,tylko no właśnie Beaa jak to później zabrać do Pl:szok: ale spoko kupiliśmy już torby ,te co się z nich powietrze odkurzaczem wyciąga i fajnie się wszystko kurczy:tak:więc możne jeszcze poszaleć:-D:-p Tak tak bodziaki są super,też dzisiaj kupiłam już na jesień/ zimę tzn na 18-24 m-ce 7 szt za Ł3,50.

Ostatnia edycja:
Madzia, Andula ZAZDROSZCZĘ takich zakupów:tak::tak::tak::-(ja to jestem maniak zakupowy, uwielbiam łazić po sklepach i zawsze coś kupię:sorry:ja bym chyba w Uk nie mogłą mieszkać bo dziennie bym po sklepach łaziła, także dziewczyny kupujcie póki możecie:tak::happy:
Madzia mój Kuba tez długo w wózku nie umie wytrzymać maks 2 godzinki wrzeszczy żeby go wyciągnąć:sorry:dzisiaj posadziłam go do piasku ale miał frajdę już nie mówię o zjeżdżalni:-D
Kaja no to mamay trzecią rolkująca mamę:tak:fajowo co?:happy:
Surv współczuję jeszcze po ciężkim dniu z młodą pracować:no:
Kasia ja też na YCD czekam:tak::-D

reklama
Andula a są jeszcze te buciki? ja bym też kupiła,niech już mają chłopaki takie same
Madziu niestety nie sprzedawac mial tylko jedna pare wystawiona na licytacje:baffled:

Dziewczyny dość już, bo oszaleję z zazdrości!:-p
Kasiu to wpadaj na angielskie zakupowe szalenstwo:tak:
Andula- przesylam mnostwo pozytywnej energii.
Moj M mial dzisiaj wolne wiec pojezdzilismy sobie troszke (nie zakupy). Wieczorem zabralam sie za kolejne porzadki w ogrodku, skosilam trawnik i posadzilam bratki.
Dzieki Beaa ,fajnie ze milo dzien spedziliscie ja tez lubie jak M ma wolne:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry