• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

reklama
My część zabierzemy swoim autem,a resztę busem,podobno cały zapakowany transit ten większy Ł900,ale my aż tyle nie będziemy mieli,więc myślę,że w 200 spokojnie się zmieścimy:tak:

Sorry że nic nie poodpisuje ale mam humor "nikt mnie nie lubi, nikt mnie nie kocha a w harcerstwie już byłam". Wszystko przez moją mamuskę o której względy ciagle walczę a ona wciąż taktuje mnie gorzej niż swoje siostry koleżanki a ostatnio zaczęła też wyraźnie faworyzować przyszłą bratową ( i o to właśnie się wściekam a raczej jestem zazdrosna :-(). Fakt dzieciakami sie zajmie ale nie dla mnie ale dla własnej przyjemności wyłącznie. jak nie ma ochoty to nie i już. Nie wiem dlaczego tak jest, od zawsze budowała mur przez który ja usiłowałam przeleżć :-(. Zwykle to ja gadam, ona prawie nic o sobie nie mówi, dużo lepszy kontakt mam chyba z teściową.
"Przyjaciółki" oprócz tej prawdziwej też ostatnio nie maja dla mnie czasu. Bezdzietne, robią pfii karierę. Ja o nich pamietałam kiedy nawet po tyłku się podrapać czasu nie miałam. A jak same w końcu zaciążą to pewnie będą chciały żebym była na wezwanie. I ja pewnie będe bo taka ze mnie głupia ciota.

Andula /przytulam
kicrym sprawdze ile jeżdże ex time jak się wybiore. Teraz obcinam psy, zajmie mi to jakiś czas więc nie wiem kiedy sie wybiore na dłuższy wypad. Teraz będe chodzić tylko do galerii a tam pod górki i wertepy więc rolki odpadają.

Ale zazdroszczę Wam zakupów! My w zasadzie moglibysmy jechać do Niemiec, ceny atrakcyjne, ale ja dojeżdżam do domu 30 km z pracy, więc z reguły się śpieszę na autobus i szkoda mi czasu:baffled: A w moim mieście 3 sklepy z ciuszkami dziecięcymi:no: Na całe szczęście jest allegro:-D, a listonosz ciągle lata z paczkami!
Haszi - znam ten aspekt przyjaźni! Nieraz sie wsciekam, ale potem, gdy któraś ma problemy to martwię się, dzwonię i zapominam o urazach... A najgorzej było w ciąży, uff... Nie udzielałam się towarzysko, miejsca publiczne nie za bardzo mnie pociągały, więc koleżanki na ogół poprzestawały na wysyłaniu maili i sms-ów, rzadko odwiedzały, bo przecież tyle się działo... Ale cóż, zaciążą, a ja będę wysyłać pocztówki z wycieczek pełnych przygód, pozdrowienia z fajnych imprez, itd... A co:laugh2: A tak poważnie, koleżanka miała wczoraj pierwsza inseminację. Trzymajcie kciuki, zeby się powiodła:tak:

Ostatnia edycja:
"Przyjaciółki" oprócz tej prawdziwej też ostatnio nie maja dla mnie czasu. Bezdzietne, robią pfii karierę. Ja o nich pamietałam kiedy nawet po tyłku się podrapać czasu nie miałam. A jak same w końcu zaciążą to pewnie będą chciały żebym była na wezwanie. I ja pewnie będe bo taka ze mnie głupia ciota.
.
Bidulka nie wiem co radzic ,dla nas jestes jedynym najwazniejsym ekspertem nie tylko stanikowym :tak:Buziolki dla Ciebie
Haszi ja tez taka durna niekiedy ktos mnie olewa a jak tylko pozniej gwizdnie ja lece nie raz po dupsku dostalam ale ja jak kocham to na zaboj i w ogien bym poszla:tak:

ja jeszcze oprócz zakupów byłam dziś u lekarza i przy okazji napomkęłam o moich bólach głowy,bo dziwne to dla mnie nigdy mnie tak łeb nie bolał,co tu dużo mówić okaz zdrowia byłam:-p A teraz się sypię:baffled: no w każdym bądź razie zdiagnozował u mnie migrenę:baffled:,wydrukował materiały do zapoznania się z chorobą i przepisał paracetamol z codeiną i niby ma pomóc,zobaczymy,bo ostanio wzięłam 2 paracetamole i nurofen forte i nie przeszło:eek:
A jak u was po ciąży? miewacie też problemy ze zdrowiem?

Haszi współczuję ,bo niestety wiem jak to jest:-(.Ty ludziom pomagasz,a oni się wypinają i tyle.Ja też to przerabiałam i to nie raz i teraz jakoś przyjaciółek niestety nie mam,koleżanki owszem.Mam nadzieję,że to się jeszcze zmieni,ale na siłe przyjaciółki nie szukam,bo się strasnie zwiodłam na tej co przez 15 lat miałam,no ale było minęło,już to przebolałam.Trzymaj się dzielnie i nie pleć głupst! jak to cię nikt nie kocha? a mąż, a dzieciaki,przecież jesteś dla nich najważniejsza!!! i jak to cię nikt nie lubi??? a my to co:eek:? uszy do góry!

Ostatnia edycja:
Witam;-)
u nas było bardzo ciepło, więc cały dzień byliśmy na dworze:-D:-D:-D:-D tak zaszalałam, że zdjęłam Małemu rajstopki i śmigał w spodniach i skarpetkach:-p mam teraz trochę wirów bo coś mi pokasłuje, ale może to tylko ślinka:sorry: troszkę posprzątałam, ale i tak nie zrobiłam tego co trzeba:-p M mnie wkurzył bo ja niedawno pomyłam okna a On dziś rynny montował:wściekła/y: na szczęście dla Niego nic nie pobrudził:-p
Madzia i Andula super macie z tymi zakupami:-):-):-):-) też tak bym chciała:-) jak moja Siostra była w Niemczech też mi nakupowała tanio fajnych ubranek jeszcze zanim Antoś się urodził:-D teraz wszystko będzie dla Jej Córci:laugh2: miłego wieczoru:-)

Andula,Madzia ja wam też zazdroszczę tych tanioszek.Mnie sporo rzeczy kupiła mojej siostry szwagierka,pracowała w uk 3 lata,ale już wrócili na stałe.Ogrom ciuchów miał Maks za małą kasę.Ciekawe dlaczego tam jest taniej niż u nas.
No my dziś bylimśmy 2 godzinki po południu bo się zbierało na deszcz.Ale do południa Maks pochodził 3 godzinki z babcią także chłopak dotleniony.
Dziś też trochę poszalałam z zakupami,kupiłam Maksowi kilka ubranek w h&m a 5-10-15 bylo sporo przecen na 50%.Kupiłam mu kapelusik wyglada jak dziewusia:-)

reklama
Mam pytanie do dziewczyn jezdżących na rolkach - jak się hamuje:-) I czy (i jak) używa się hamulca tylnego? Jestem w szoku, że nieźle mi nawet poszło, tylko trochę boję się rozpędzać i no i nie za bardzo wiem, czy sa jakieś techniki hamowania?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry