PodjadajaMOja juz spi. A co, Twoje tez ci podjadaja?

Teraz to juz nie jest tak zle bo staram sie jesc razem z Nimi ale jak byly mlodsze to byla masakra

PATRYSIU
Fajnie ze spotkanko sie udalo

A ja jutro tez tak pokombinuje zeby isc na solke;-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PodjadajaMOja juz spi. A co, Twoje tez ci podjadaja?
mnie tez kiedys wszystko dolowalo jeszcze za czasow liceumJa coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze powinnam była zostac stara panną bo na zakonnice sie nie nadajenie wiem co jest przyczyna moich kłopotow i tych gorszych dni jest coraz wiecej az sie nie chce rano wstawac
![]()
ach te ich wychodzeenieno moi juz padli;-)
ja wziełam prysznic nasmarowałam się samoopalaczem a co jak wróci P z piwa to i tak nic nie będzie czuł a ja odór piwska pewnie takno zapowiedział się że wróci do 23............... zobaczymy ostatnio jak miał wrócić do północy to był po 4
ale w razie W to juz ja sie odbije
;-);-);-);-);-);-);-)
ja juz jestem zapisanaPodjadajaMalo powiedziane:-)Czasami to tak na mnie patrza i wogole jakby chcialy zjesc mnie razem z tym co ja jem
Teraz to juz nie jest tak zle bo staram sie jesc razem z Nimi ale jak byly mlodsze to byla masakra
PATRYSIU
Fajnie ze spotkanko sie udaloSuper
A ja jutro tez tak pokombinuje zeby isc na solke;-):-)
Gadam gadam a to jak groch o sciane mąz nie przyjmuje moich agrumentow nie popiera wczesniej bylo inaczej dzieci tez bo widza ze nie mamy wspolnego zdania i to wykorzystuja a rodzice musza dzailac razem nawet jak ktores nie ma racji tak myslemnie tez kiedys wszystko dolowalo jeszcze za czasow liceum
wszystko mialam gdzies nic mi sie nie chcialo
i co sie okazalo ??
mialam depresje bralam leki ale czy ja wiem czy pomogly ??
nawet nie wiem co mi wtedy pomoglo... chyba to ze moj m (wtedy jeszcze facet) mnie wspieral
mysle ze Ci przejdzie pogadaj m dziecmi i z m ze cos Cie nurtuje ...
i niech Ci pomoga jak tylko moga![]()
no tak masz racje rodzice powinni byc jak jednoGadam gadam a to jak groch o sciane mąz nie przyjmuje moich agrumentow nie popiera wczesniej bylo inaczej dzieci tez bo widza ze nie mamy wspolnego zdania i to wykorzystuja a rodzice musza dzailac razem nawet jak ktores nie ma racji tak mysle
No kochana kupuj kupuj karnecik, do aqua parku trzeba sie opalicach te ich wychodzeenie
mnie to normalnie dobija
zamiast mi dzis pomoc przy malym bo robilam tipsy to musialam jej robic tispy i zajmowac sie z malym bo cos mu odbilo i wyszedl na godzine
a ja nie moge sie rozdwoic
ja juz jestem zapisana
a w przyszlym tyg kupie sobie karnet
bo za 59 zl jest 100 min i do tego chyba 10 min gratis![]()
najgorsze to jest to ze ja zaczynam miec glupie mysli i to mnie przerazajoanna uszy do góry nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej......
ja też mam mały dołek wczoraj pożarłam się z piotrkiem o to że za mało mi ostatnio pomaga że wiecznie dom dzieci gary sprzątanie itp ...... mielismy pogadać wieczorkiem a on przyszedł z prcy zjadł obiad i powiedział że umówił się z kumplami na piwo wieczorem zła byłam nic mu nie powiedziałam chociaż zagotowało się we mnieale pomyślałam ok nigdzie dawno nie wychodził ostatni latem niech idzie może pogada wypije piwko i humor będzie miał lepszy i lepiej przełknie to co ja mam mu do powiedzenia
niby on mówi mi wyjdz z domu ja zostane z dziećmi no ale ile można łazić po sklepach ?????? a na piwko czy ploteczki chetnie bym wyskoczyła wieczorkiem ale nie mam tu nikogo z kim mogła bym wyskoczyć pogadać:-
-
-
-
-( więc joanna nie jesteś sama
![]()