olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
To jest naprawde dziwne uczucie prwie zasypiam na stojaco a tu srducho wali jak oszalale.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc laseczki,
Zniklam na pare dni (jakos tak wyzlo) a teraz nie moge nadrobic zaleglosci, ale postaram sie.
Potrzebuje waszej opinni, jestem strasznie skolowana i nie wiem co z tem zrobic????? Otoz od paru dni miewam straszne skoki tentna, cisnienie jak na mnie w normie (niskie 95/62). dzis naprzyklad wrocilam z pracy z oczuciem strasznego zmeczenia-oslabienia zmiezylam a tam 45 tentno, po kolacji polozylam sie spac, obudzilam sie po 3godz. z telepiacym serduchem zmirzylam 80, pare dni temu lezac w lozku mialam 90. I tak na przemian, az czasem serducho mnie boli, szybko sie mecze, schody doprowadzaja mnie do palpitacji.Wszystkie poniary w spoczynku. Czy powinnam sie martwic???
To jest naprawde dziwne uczucie prwie zasypiam na stojaco a tu srducho wali jak oszalale.
rozumiem tez mialam taki zamiar ale na zamiarze sie skonczyloDziekuje Marzenka, jestes kochana. Suwaczek usunela by mnie nie nakrecal.
a ty kropeczko nie spisz jeszcze cholero jedna???skaczesz na BB tak późno???![]()
to moze byc wiele rzeczy. Tak na 1szym miejscu przychodzi mi do glowy dolegliwosc z ktora boryka sie przynajmniej 50% ludzi, tyle ze u wielu bezobjawowo - mianowice zespol wypadania platka zastawki dwudzielnej, moze sie zaczac ujawniac w niespodziewanym momencie (np.zwiekszonego stresu) typowym zmeczeniem, tachykardia z arytmia, czasem klocia w kl.piersiowej, zcasem klucia przy glebokim oddechu. Ale nie jest to nic groznego, w zasadzie nie poddaje sie nawet leczeniu. sama to mam. Sproboj brac magnez z wit.B6 2 razy dziennie przez tydzien a potem 1raz dziennie i wszystko powinno sie unormowac. nawet jesli to jest zupelnie inna kwestia - Mg reguluje prace ukladu krwionosnego i serducha wiec smialo sobie zapodaj i nie sresuj sie![]()
Olesia-witaj Londonerko!
kochanie-takie palpitacje serca to bardzo czesto po prostu przyczyna braku potasu we krwi. jak np malo go masz lub wiecej pijesz i czesto sikasz to sie wyplukuje, czesto tez przy odchudzaniu szybko sie go traci.
Mozesz kupic suplement diety i zaczac lykac jak po 3 dniach nie pomoze znaczy ze przyczyna jest inna i powinnas isc do GP...jak dla mnie moglabys najpierw ten potas sprawdzic, czesto na wiosne ma sie braki tego czy tamtego w organizmie.
wiedzialam ze moge na was polegac, WIELKIE BUZIAKI. Od paru miesiecy biore suplement witamin i mineralow + kwas foliowy. Co do picia wody to wlasnie moj problem nie pije wystarczajaco wiec chyba nie ma czym wyplukiwacrozumiem tez mialam taki zamiar ale na zamiarze sie skonczylo
moja siostra teraz dosyc wczesnie miala objawy jeszcze przed @, własnie tak dziwnie sie czula i miala jakies dziwne mdlosci, a w pierwszej ciąży miala takie skoki cisnienia i zawroty glowy
takze wszystko mozliwe, trzymam kciuki zeby to fasolka byla!!![]()
Zebym miala blizej to bym wpadla....ja ogolnie jakies doła dzisiaj mialam, mężuś moj teraz po nocach pracuje, ja sama siedze ciagle.... ale obejrzalam po raz setny Bridget Jones i wypilam pifko i odrazu mi lepiejdo tego placki sobie usmazylam, rece mi do tej pory cebula walą hehe:-) i ide spac zaraz, sama oczywiscie bo przemus dopiero kolo 2 w nocy bedzie
![]()