reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

ad 1- wirtualnie jestem obok i glaszcze cie po glowie...juz dobrze marzenixx kochana:tak:
ad 2- no a ja???
No a teraz:
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)...no tak z usmiechem Ci duzo ladniej!

no wiem kochana, jestes , wszystie jestescie, uwielbiam was i jest mi z wami znacznie łatwiej .... wogóle to forum jest cudowne, daje oparcie i wiare..... ja ogólnie jestem płaczek......:zawstydzona/y:
dziękuje wam że jesteście :***:sorry:

reklama
:eek: skad wiesz ze on ma Jarek na imie???????????

Wielka Siostra obserwuje:-):-D:-)
a Twoj suwaczek to znacznie jej ulatwia:-p:laugh2::-p

dzieki :** , wiem, że tak czasami bywa......

No ja Ci tu zaraz dam...jakie bywa, jakie bywa?????:crazy:
jak mi sie zaraz nie usmiechniesz to ja Cie tam znajde nad wielka woda i ci dam! Slonoko codzien mocniej swieci, boćki sie zlatuja jak glupie, mąż za pare godzin wroci z grubszym portfelem i przytuli, a potem da na nowa torbe nr 2...no i jeszcze kropeczka Cie tez kocha, no nawet doopa sie stara jak może...a Ty mi tu z dołami jakimis wyjeżdżasz:crazy:

No ja Ci tu zaraz dam...jakie bywa, jakie bywa?????:crazy:
jak mi sie zaraz nie usmiechniesz to ja Cie tam znajde nad wielka woda i ci dam! Slonoko codzien mocniej swieci, boćki sie zlatuja jak glupie, mąż za pare godzin wroci z grubszym portfelem i przytuli, a potem da na nowa torbe nr 2...no i jeszcze kropeczka Cie tez kocha, no nawet doopa sie stara jak może...a Ty mi tu z dołami jakimis wyjeżdżasz:crazy:

no juz dobrze , juz mnie rozsmieszylas hihi:-D mam nadzieje ze da na torbe nr 2 za ta moja cierpliwośc:sorry::-D
doopa sie nie stara bo siedzi nic nie robi, tylko celulit produkuje :eek:

laski zobaczcie to SUPER, jakas glupia jeste ale az mi lzy polecialy :szok: nawet nie wiem dlaczego
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=mUZrrbgCdYc&NR=1"]YouTube - T-Mobile Advert "Lifes For Sharing"[/ame]

Na stacji Liverpool w Londynie, wziela bym w czyms takim udzial :) reklama T-mobil

Ostatnia edycja:
buziam cie kropeczko w sam pyszczek twój słodziutki:-D:laugh2::laugh2: ( o widzę jak się usmiechasz do monitora!!!!:laugh2:) uwielbiam Cie;-):sorry:
i lece do łózia bo rzeczywiscie zaraz przemus przyjedzie, a trezba wygrzac wyro:tak:

Buźka Marzenixx i kolorowych snow, a wczesniej ...z mężem jak juz wróci życzę mocno nieskoordynowanego programu antycellulitowego! góra-dół i na boki:-):-D:-)
Do jutra słonko!!!

Spijcie dobrze dziewczyny!

reklama
Do góry