reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Czesc dziewczyny po dłuższej przerwie ale nawet nie mam kiedy zajżeć a w dzień sliczna pogoda to na polku jesteśmy a wieczorkiem M siedzi na kompie ale niech sobie siedzi puki jest w domu jak to on mówi mam okazje żeby sobie posiedziec na internecie.
A co tam u was słychać:happy::sorry:no sprubuje troche poczytać:tak:

Tak moi na serio tak sprzątają ,oni raz na jakiś czas robią swój pokój na zicher,ale nie ma co sie podniecać ,bo z reguły u nich i tak karteluszki walają się po podłodze:-Dale liczą się dobre chęci.Mój m znowu mnie wpienił ,leży i nieodzywa sie ,tak naprawdę nawet nie wiem o co ,o to że na obiad były kuleczki ziemniaczane ,a one są tłuste chyba,:crazy:oraz jak on to się dla rodziny musi poświęcać ,bo na piwo nie może chodzić kiedy by tylko chciał:crazy:mno mówi się trudno ,ja to mam taki raj przecież mogę codziennie gotować obiady i robić kolacje ,mogę sprzątać zwykły syf ,i po nim kapcie nosić na korytarz ,mogę jemu pomagac gdy na podwórku coś robi mogę z dziećmi odrabiać lekcje i zajmowac się do woli ,mogę z psami na spacery chodzić latem codziennie kiedy ludzi w koło pełno i nie ma dokąd ,ale mogę to robić ,uwielbiam ,mogę pilnować domowych finansów i tego czy rachunki płacone są ,czy leki wszyscy wzięli mogę prać ,układać ubrania,robić kawy ,herbaty ,zakupy,jestem prawdziwa szczęściarą ja niczego w życiu nie poświęcilam i wstyd by mi było z takim tekstem wyjechać ,podtrzymuję swoje stanowisko z wcześniejszych postów,czasami i ja mam dość:crazy:

Tak moi na serio tak sprzątają ,oni raz na jakiś czas robią swój pokój na zicher,ale nie ma co sie podniecać ,bo z reguły u nich i tak karteluszki walają się po podłodze:-Dale liczą się dobre chęci.Mój m znowu mnie wpienił ,leży i nieodzywa sie ,tak naprawdę nawet nie wiem o co ,o to że na obiad były kuleczki ziemniaczane ,a one są tłuste chyba,:crazy:oraz jak on to się dla rodziny musi poświęcać ,bo na piwo nie może chodzić kiedy by tylko chciał:crazy:mno mówi się trudno ,ja to mam taki raj przecież mogę codziennie gotować obiady i robić kolacje ,mogę sprzątać zwykły syf ,i po nim kapcie nosić na korytarz ,mogę jemu pomagac gdy na podwórku coś robi mogę z dziećmi odrabiać lekcje i zajmowac się do woli ,mogę z psami na spacery chodzić latem codziennie kiedy ludzi w koło pełno i nie ma dokąd ,ale mogę to robić ,uwielbiam ,mogę pilnować domowych finansów i tego czy rachunki płacone są ,czy leki wszyscy wzięli mogę prać ,układać ubrania,robić kawy ,herbaty ,zakupy,jestem prawdziwa szczęściarą ja niczego w życiu nie poświęcilam i wstyd by mi było z takim tekstem wyjechać ,podtrzymuję swoje stanowisko z wcześniejszych postów,czasami i ja mam dość:crazy:
Nie dziwie sie że czasem masz dośc pewnie sama bym miałam przy tylu obowiązkach

Mam teraz taki stan ,że nie wiem co mam ze sobą zrobić , pełen poświęcenia m zasnął i tak ani pogadac ,jak próbowałam to nawet nie raczył sie odezwać,to jest taka cecha jego charakteru ,której mam powyżej uszu.Teraz tak ,pójde z dziećmi na spacer to tylko mu lepiej zrobie cisza komp ,telewizor,a szlag by to trafił:wściekła/y:

witaj wiktoria:happy::happy::happy::happy:
jak fajnie że wpadłaś do nas:tak::tak::tak::tak:trudno opisać w skrócie co u nas musisz chociaż po łepkach poczytać bo wiesz jaj to u nas moc tematów na godzinę raz chwalimy naszych facetów za chwilę piszemy jakie to dranie raz rozpływamy się w zachwycie nad naszymi dziećmi za chwile karcimy jakie niedobre:sorry::sorry::sorry: a tak to wiesz już wszystko:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
a co u ciebie jak z mężusiem?????jak przygotowania do świat???? jak martynka i kamilek????

reklama
Do góry