reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam sie :-)

Cześć, wpadam się pochwalić :zawstydzona/y:

30 marca o 16:10 zostałam po raz drugi mamusią :-). Przedstawiam Wam więc Igorka: 60 cm, 3890g i 10 punktów :-)

cm5316_ATT00015.jpg

p1000492.jpg

Ps. Eve, Lilu - dzięki skarby

Nenius- kochana Igorek jest przecudowny, jaki slodziutki :laugh2: tylko go calowac :zawstydzona/y: a jaki duzy chlopinka :sorry: Jeszcze raz GRATULUJE :rofl2:

właśnie pierwszy raz robie te testy i dlatego taka nie pewna jestem ale poczekam i zobacze czy w ten dzień co mi wynika z cyklu że ma być owu i jaka wtedy kreska wyjdzie o ile oczywiście wtedy mam owulacje bo to nie powiedziane:tak:

Zaniepokojna troszke wczesnie te testy zaczelas robic chyba....przy 36dniowym cyklu to woulka powinna byc z zalozenia kolo 20-22 dnia dopiero...no ale nie musi byc jak w zalozeniu u Ciebie i moze w sumie jak 1y raz to lepiej zaczac sprawdzac wczesniej i sie okaze...jak zrobisz kolejne dni i bedzie krecha ciemniala z dnia na dzien to ta najciemniejsza wskaze ci dzien przed owulacja....3mam kciuki by ladnie wyszlo! a jaki masz test? jakiej firmy?

Witaj Lilu-co u Ciebie??? jak Tato? ma jakies wyniki juz?

I po niedzieli :confused2: jutro znowu do pracy i to latanie z zakupami itp. przed świętami nas czeka.
Kropeczka odnośnie imprezy to przypomniała mi się sytuacja z moją koleżanką która miała gorset na szyi i szalała na imprezie ha,ha..
Zaniepokojona myślę że muszą być dwie identyczne kreseczki aby test był dodatni.

Czesc moje kochane kobitki!nie bylo mnie 2 dni i nawet sie nie biore do czytania,bo sie nie da tego wszystkiego nadrobic.chcialam tylko sie przywitac i napisac,ze ciagle myslami jestem z wami i trzymam kciuki za wszystkie staraczki.ja mam dzisiaj jakas cholerna handre i zupelnie nie wiem dlaczego.po prostu mega dol.dlatego nie rozpisuje sie za duzo,bo to moze byc nie daj boze zarazliwe.pozdrawiam was wszystkie bardzo serdecznie.buziaki!PA!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

KROPECZKO - jak wyleczysz nóżkę, to też sobie poszalejesz, głowa do góry
A bliźniaki faktycznie nie są moje:-) jedna z dziewczynek to moją chrześnica:-)

Kropeczka odnośnie imprezy to przypomniała mi się sytuacja z moją koleżanką która miała gorset na szyi i szalała na imprezie ha,ha..
.

No to niezla...ale w sumie latwiej skakac na imprezie ze sztywna szyja, niz nogą:laugh2::rofl2::laugh2:
A co do zakupow...now lasnie tak kazdy zawsze szaleje przed swietami a to tylko 2 dni i tak szybko zleca...ale i tak wydaje mi sie ze przed Bozym narodzeniem jest większy szał pał niż przed Wielkanoca...prawda?

Cześć, wpadam się pochwalić :zawstydzona/y:

30 marca o 16:10 zostałam po raz drugi mamusią :-). Przedstawiam Wam więc Igorka: 60 cm, 3890g i 10 punktów :-)
Nie znamy sie ale wielkie gratulacje, maly przystojniaczek.

hej...Olesia! jak serduszko dzisiaj ??? mam nadzieje, ze w rytmie czacza i bez niespodzianek....a na dworze w Londynku -faktycznie ladnie!!!! I cieplo!!! A gdzie lubisz jezdzic nad morze? masz jakis ulubiony zakatek?
Chyba bede zyc:eek:, dzis tez pare razy mnie zlapalo ale staram sie nad tym nie zastanawiac bo sie jeszcze gorzej czuje. W zaszlym tygodniu klulo mnie w okolicach pepka a w tym tentno i zawroty glowy (jak sie schyle mroczki), jak nie urok to sraczka :rofl2:
Kurde...jak sie wkleja bezposrednio teledysk z YouTube jak to wczoraj zrobila Olesia??? help

musisz zaznaczyc strone w pasku COPY i PASTE wklejasz gdzie sobie tylko zyczysz :tak:

I po niedzieli :confused2: jutro znowu do pracy i to latanie z zakupami itp. przed świętami nas czeka.
Zaniepokojona myślę że muszą być dwie identyczne kreseczki aby test był dodatni.
Ja jestem w sprawie testow owu juz prawie ekspertem i wiem napewno,ze musza byc dwie kreski w tym samym kolorze lub ta druga jeszcze ciemniejsza od tej testowej.od tego momentu musisz dzialac,a ma to sie odbyc w czasie od 24 do 36 godzin po odczytaniu wyniku.pozdro...:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:;-);-);-);-);-);-);-)

reklama
Czesc moje kochane kobitki!nie bylo mnie 2 dni i nawet sie nie biore do czytania,bo sie nie da tego wszystkiego nadrobic.chcialam tylko sie przywitac i napisac,ze ciagle myslami jestem z wami i trzymam kciuki za wszystkie staraczki.ja mam dzisiaj jakas cholerna handre i zupelnie nie wiem dlaczego.po prostu mega dol.dlatego nie rozpisuje sie za duzo,bo to moze byc nie daj boze zarazliwe.pozdrawiam was wszystkie bardzo serdecznie.buziaki!PA!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Witaj Emma i witajj w klubie...ja od rana mam humor na NIE ...a w sumie to juz wczoraj w nocy sie zaczelo, poszlam spac o 3 rano, wstalam kolo 11stej i wszystko jakos w czarnych barwach, pomimo slonca za oknem....:no: chyba dzis jest jakas czarna niedziela :baffled:

KROPECZKO - jak wyleczysz nóżkę, to też sobie poszalejesz, głowa do góry
A bliźniaki faktycznie nie są moje:-) jedna z dziewczynek to moją chrześnica:-)

dzieki Wikulaa!
A to jak to chrzesnica to prawie jak Twoja:-) ile maja latek?

Do góry