w.kropeczka
Fanka BB :)
hej Olesiu! jak serduszko? I jak wycieczka-udala sie? ....pytalam wczesniej ale moze nie uchwycilas...masz jakies ulubione miejsca nad morzem w UK?dziendobry pieknym popoludniem :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej Olesiu! jak serduszko? I jak wycieczka-udala sie? ....pytalam wczesniej ale moze nie uchwycilas...masz jakies ulubione miejsca nad morzem w UK?dziendobry pieknym popoludniem :-)
Cześć, wpadam się pochwalić
30 marca o 16:10 zostałam po raz drugi mamusią :-). Przedstawiam Wam więc Igorka: 60 cm, 3890g i 10 punktów :-)
![]()
![]()
Ps. Eve, Lilu - dzięki skarby
właśnie pierwszy raz robie te testy i dlatego taka nie pewna jestem ale poczekam i zobacze czy w ten dzień co mi wynika z cyklu że ma być owu i jaka wtedy kreska wyjdzie o ile oczywiście wtedy mam owulacje bo to nie powiedziane![]()
Kropeczka odnośnie imprezy to przypomniała mi się sytuacja z moją koleżanką która miała gorset na szyi i szalała na imprezie ha,ha..
.
Nie znamy sie ale wielkie gratulacje, maly przystojniaczek.Cześć, wpadam się pochwalić
30 marca o 16:10 zostałam po raz drugi mamusią :-). Przedstawiam Wam więc Igorka: 60 cm, 3890g i 10 punktów :-)
Chyba bede zychej...Olesia! jak serduszko dzisiaj ??? mam nadzieje, ze w rytmie czacza i bez niespodzianek....a na dworze w Londynku -faktycznie ladnie!!!! I cieplo!!! A gdzie lubisz jezdzic nad morze? masz jakis ulubiony zakatek?
Kurde...jak sie wkleja bezposrednio teledysk z YouTube jak to wczoraj zrobila Olesia??? help
Ja jestem w sprawie testow owu juz prawie ekspertem i wiem napewno,ze musza byc dwie kreski w tym samym kolorze lub ta druga jeszcze ciemniejsza od tej testowej.od tego momentu musisz dzialac,a ma to sie odbyc w czasie od 24 do 36 godzin po odczytaniu wyniku.pozdro...I po niedzielijutro znowu do pracy i to latanie z zakupami itp. przed świętami nas czeka.
Kropeczka odnośnie imprezy to przypomniała mi się sytuacja z moją koleżanką która miała gorset na szyi i szalała na imprezie ha,ha..
Zaniepokojona myślę że muszą być dwie identyczne kreseczki aby test był dodatni.
Czesc moje kochane kobitki!nie bylo mnie 2 dni i nawet sie nie biore do czytania,bo sie nie da tego wszystkiego nadrobic.chcialam tylko sie przywitac i napisac,ze ciagle myslami jestem z wami i trzymam kciuki za wszystkie staraczki.ja mam dzisiaj jakas cholerna handre i zupelnie nie wiem dlaczego.po prostu mega dol.dlatego nie rozpisuje sie za duzo,bo to moze byc nie daj boze zarazliwe.pozdrawiam was wszystkie bardzo serdecznie.buziaki!PA!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
KROPECZKO - jak wyleczysz nóżkę, to też sobie poszalejesz, głowa do góry
A bliźniaki faktycznie nie są moje:-) jedna z dziewczynek to moją chrześnica:-)