reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja też mam nadzieje, że bedzie dziewczynka, wszystkie ciuszki jakie kupiłam to dziewczece raczej:tak::-D To jakoś długo sie nie dowiedziałas, wiec pewnie bedxie dziewczynka...:confused::tak::tak:
??? ale tak w ciemno kupowałaś? czy już Ci powiedzieli, że dziewczynka? Hmmm... powiedziano mi że dopiero w 21 tc bedzie widać płeć a jest 19.

Patrysia - super ta bielizna!!!!!! No ale u mnie sexu jeszcze przez kilka miesięcy nie będzie :-(.

reklama
tam dziewczyny mi tu o kilogramach ja jak schudne 30 to powiem no ok teraz jest dobrze:-D:-D:-D:-D
ania p to życzę córeczki ja też pierwszego miałam synka a potem czekałam na kobietkę i mam:tak::tak::tak:a potem chłobczyk znow:-D:-D
a moja kuzynka która ma 5 córek urodziła wreszcie synka też antosia jak ja:tak:

reklama
Ja też mam nadzieje, że bedzie dziewczynka, wszystkie ciuszki jakie kupiłam to dziewczece raczej:tak::-D To jakoś długo sie nie dowiedziałas, wiec pewnie bedxie dziewczynka...:confused::tak::tak:
To chwal sie nastepnymi jak znajdziesz:tak::tak::tak: może też sobie kupie coś fajnego...:confused::confused:
jasne jasne
a ten jest fajny bo i nie drogi i na brzuszek miejsce :-D:-D:-D
mój adam poszedł do szkoły ale zaraz wróci bo plecak z książkami w przedpokoju:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dcały adan:tak::tak::tak::tak:
a jula mnie zapytała czy jak ma te 5 lat to musi używać kremu pod oczy:szok::szok::szok:na co jeszcze ta moja jula wpadnie:szok::szok::szok::szok:
zupka pieczarkowa w garnku bulgocze antek ma dzisiaj młodą marchewkę z ziemniaczkami czyli to co lubi wczoraj miał szpinak zjadł ale nie smakowało mu:no::no:rzucało nim na wszystkie strony:-D:-D:-D
dla mam pampersowych mam wiadomość w cerfurze promocja pampersy 4tj 7-18 kg 135 szt 75 zł 3 tj 4-9 kg 150 szt w tej samej cenie więc się opłaca:tak::tak:
ooooo ja za niedlugo jeszcze w tym tyg pojade do carrefoura wiec zobacze dzieki za info :-D
??? ale tak w ciemno kupowałaś? czy już Ci powiedzieli, że dziewczynka? Hmmm... powiedziano mi że dopiero w 21 tc bedzie widać płeć a jest 19.

Patrysia - super ta bielizna!!!!!! No ale u mnie sexu jeszcze przez kilka miesięcy nie będzie :-(.
ja bedac w ciazy z Sewim tez nie moglam przez jakis czas bo szyjka ammicy mi sie skracala... dopiero po odstawieniu tabletek moglam...
a co bys chciala miec chlopczyka czy dziewczyke ??

Do góry