reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

beatko strasznie mi przykro , nie smutaj sie:-(
kingus kochanie odpoczywaj sobie i nie przejmuj sie tym co w pracy powiedzą teraz maleństwo jest najwazneijsze:tak::-)
zajączku bierz ten gorsecik i gwałć małża , a miejta cos z zycia nie?

Witam się:-)

Zajączku ja to bym ten gorste kupowała, trochę szaleństwa i mnóstwo przyjemności, a badania na pewno wyjdą dobrze:-)
.
Chyba mnie namówicie... Idę jeszcze do jednego sklepu, jak tam nie znajdę to już nie wiem co zrobię...chyba ten kupię:-) Albo tańszego poszukam;-)

reklama
Kinguś...niby mógłby internista, i ginek państwowo, tylko ja nie mam kiedy do nich pójść:-( A jeśli nie zrobię chociaż części badań teraz to będę musiała poczekać do następnego cyklu.

Chyba mnie namówicie... Idę jeszcze do jednego sklepu, jak tam nie znajdę to już nie wiem co zrobię...chyba ten kupię:-) Albo tańszego poszukam;-)
wlasnie mi na maila przyszlo ze mam znizke na bielizne , ja kupuje czasami w sklepie internetowym szamanka :-D
Marzenixx ja widziałam że na tej aukcji jest dokładna instrukcja.
Chyba się na nie zdecyduję, ale daj znać jak będziesz je robić czy wszystko ok. :-)

Fajnie masz - rozmowa przez telefon! Chyba im zalezy na tobie, że zaproponowali taką rozmowę! Przynajmniej stres mniejszy! Trzymam kciuki. Napisz jak poszło!
no na aukcji fakt jest instrukcja, ale zazwyczaj wole miec w ręku, jakoś przez monitor niezbyt mi sie czyta dobrze:tak: jak zaczne robic a planuje od jutra zacząc robic a moze jeszcze dzis to dam znac co i jak:tak::sorry:

no juz sie oczytalam na necie o tych rozmowach, mam nadzieje ze sie nie będe jąkać:-D

co do badan to kwestia jakie mialas wyniki! np jezeli rozyczke mialas przeciwciala czyli IgG to ja bym juz nie powtarzala :sorry: a co do toxo cytomegali itp to chyba po 3 latach mozna by bylo powtorzyc!

Czy wasi lekarze sami wam proponują takie badania czy sie musicie same dowiadywać o nich? Ja powiedziałam swojemu, że zaczynam zaraz staranka to tylko cytologie kazał zrobić.Powiedział, że póki co to wystarczy. To niby kiedy mam robic te pozostałe? Jak jest u was? Muszę chyba zmienić lekarza. Na razie chodzę do swojej przychodni, ale muszę poszukać jakiegoś pod kątem ciąży.

Kinguś...niby mógłby internista, i ginek państwowo, tylko ja nie mam kiedy do nich pójść:-( A jeśli nie zrobię chociaż części badań teraz to będę musiała poczekać do następnego cyklu.
Rozumiem :tak: Ja miałam od gina prywatnego badania do zrobienia i poszłam do lekarza pierwszego kontaktu żeby mi je dał państwowo ale niestety mógł dać tylko ogólne a typu toxo itp nie mógł bo coś im wprowadzili, że tylko ze swoich specjalności mogą dawać, paranoja :eek::eek:

no juz sie oczytalam na necie o tych rozmowach, mam nadzieje ze sie nie będe jąkać:-D
Nie będziesz:-D:-D
gorilla%20smile

wlasnie mi na maila przyszlo ze mam znizke na bielizne , ja kupuje czasami w sklepie internetowym szamanka :-D

no na aukcji fakt jest instrukcja, ale zazwyczaj wole miec w ręku, jakoś przez monitor niezbyt mi sie czyta dobrze:tak: jak zaczne robic a planuje od jutra zacząc robic a moze jeszcze dzis to dam znac co i jak:tak::sorry:

Dzięki! A jeśli chodzi o rozmowę, to możesz sobie wypisać na kartce najważniejsze rzeczy, o których chcesz powiedzieć. W stresie zawsze się o nich zapomina. Nikt nie zobaczy, że masz ściąge ze sobą!

:tak::tak::tak:wlasnie takie :tak::tak::tak:

Wszystko mnie dzisiaj wkurza. Chciałam zadzwonić do M ale jak zwykle ma wyłączony telefon. Siedzę ciągle sama w tym domu jak jakaś wdowa.Nie macie pojęcia jaka we mnie złość siedzi.

ja tez siedze sama...podajmy sobie łapki...:-)

... babka zaproponowala mi rozmowe kwalifikacyjna przez telfon o 15-stej :tak:tzrymajta kciuki:-D
tak kropeczko moja piegowata zaciskaj łapki! to praca na stanowisko kierownika sklepu ale na tym etapie jeszcze nie wiadomo jaka marka, ponoc jakas ekskluzywna:eek: no zobaczymy po rozmowie:tak:

Czyli bedziesz gadała pewnie z Panem Jarzyna ze Szczecina, Szefem Wszystkich Szefów :laugh2::rofl2::laugh2::rofl2::laugh2:
Ok Marzenixx - jeszcze 40 minut i zaciskam mocno kciuki!!!!!! POWODZENIA słonko Ty moje kochane!!!!!! Ciekawe jaki to sklepik...fiu fiu...ale praca bylaby na miejscu nie w Szczecinie chyba???:szok:

Kropeczko ja już łykam folik od miesiaca, cytologia też zrobiona, w poniedziałek odbieram wynik. Testy chyba faktycznie kupię.Jak częto robi się te wszystkie badania typu różyczka, toxo itp? Ja robiłam je wszystkie w pierwszej ciąży czyli 3 lata temu. Trzeba je powtórzyć? Oczywiście podstawowe krwi i moczu zrobie.

Chyba ok...choc jak pisze Eve, te cyto i toxo to moze by sie przydało powtórzyc...bo moglas w ciagu tych 3 lat sie z nimi zderzyć gdziesik:baffled:

Witam się:-)

...

Witaj Wrocławianko!:-)

W pracy by się ucieszyli, że tyle kobitek przyjechało, pracuję w wojsku ;-);-)
Byłam na zakupkach(sklep mięsny mam w bloku a warzywniak po drugiej stronie ulicy), dziś na obiad kotlecik z ziemniaczkami i duszoną cukinią a dla nie z kiszonym ogórkiem;-) a i oczywiście sobie lodzika kupiłam :-D:-D

No fajny plan na obiadek, moje kolanko dzis o troszke lepiej i mam zamiar kotleciki z kurczaczka w sosie pieczarkowym machnac na obiadek...na szczescie mam wszystko w lodówce i nie musze po sklepikach biegac...bo z tym byloby gorzej:zawstydzona/y:az tak dobrze to kolanko nie funkcjonuje jeszcze:baffled:
A jak robisz kochanie tą cukinie??? Daj przepisik!
A co do pracy...skoro w wojsku to mysle, ze zrozumieja Cie lepiej niz sie spodziewasz...czasem faceci latwiej takie sprawy przyjmuja niz zazdrosne baby z biura.....a beda moze nawet zadowoleni!:-)

KUP KUP KUP!!!!!

Czy wasi lekarze sami wam proponują takie badania czy sie musicie same dowiadywać o nich? Ja powiedziałam swojemu, że zaczynam zaraz staranka to tylko cytologie kazał zrobić.Powiedział, że póki co to wystarczy. To niby kiedy mam robic te pozostałe? Jak jest u was? Muszę chyba zmienić lekarza. Na razie chodzę do swojej przychodni, ale muszę poszukać jakiegoś pod kątem ciąży.
wszyscy lekarze z ktorymi rozmawialam kompletnie nic mi nie powiedzieli o badaniach o wszystkich wiem z neta lub z BB!!!! :eek: to jest straszne!!!! bo nie wiem czemu nie poradzą zeby wlasnie takie badania jak toxo czy cytomegalia zrobic wczesniej??? przeciez to jest takie groźne dla bobaska! :confused2:
w sobote bylam u nowej ginki i dalam jej do wgladu wsie badanka pokiwala tylko glową (b. młoda) ze dobrw wyniki przy morfologi ze super! ale nie powiedziala np ze fajnie ze takie badania zrobilam! :eek: kazała mi nawet ciut zwolnić! :confused2:

Marzenixx kciuki zacisniete! :laugh2:
Kinguś od tej pory tyś dla mnie Kopciuszek :laugh2::laugh2::laugh2: super zes to porownała! :-D:-D:-D

Ja robiłam wszystko prywatnie, bo jeden ginek powiedzial, ze najwazniejsza cytologia a reszte bedziemy badac jak zaciąze, ale wolałam porobic to i miec z glowy zanim zaciąże....zas druga ginka pochwalila jak przyszlam z tymi wszystkimi wynikami, ale bylo juz po fakcie-i pewnie i tak ie dałaby mi skierowania, zreszta nie wiem na jakie rzeczy o ni te skierowania sa w stanie dac...chyba nie na wiele badan, niestety....

Dzięki! A jeśli chodzi o rozmowę, to możesz sobie wypisać na kartce najważniejsze rzeczy, o których chcesz powiedzieć. W stresie zawsze się o nich zapomina. Nikt nie zobaczy, że masz ściąge ze sobą!

No własnie! Albo zawsze mozesz szybko kliknac od nas i podpowiemy!:-)

reklama
No fajny plan na obiadek, moje kolanko dzis o troszke lepiej i mam zamiar kotleciki z kurczaczka w sosie pieczarkowym machnac na obiadek...na szczescie mam wszystko w lodówce i nie musze po sklepikach biegac...bo z tym byloby gorzej:zawstydzona/y:az tak dobrze to kolanko nie funkcjonuje jeszcze:baffled:
A jak robisz kochanie tą cukinie??? Daj przepisik!
Twój obiadek pyszny;-) to ja już nie robię ;-)
A cukinię to zalewam wodę daję vegete i tyle ale najbardziej lubię smażoną( jak kotlety, w jajku bułce tartej i na patelnie pyszotka) albo ostatnio robiłam takie kotleciki tarta cukinia na grubej tarce+jajko+feta i na patelnię mniam;-)

wszyscy lekarze z ktorymi rozmawialam kompletnie nic mi nie powiedzieli o badaniach o wszystkich wiem z neta lub z BB!!!! :eek:
w sobote bylam u nowej ginki i dalam jej do wgladu wsie badanka pokiwala tylko glową (b. młoda) ze dobrw wyniki przy morfologi ze super! ale nie powiedziala np ze fajnie ze takie badania zrobilam! :eek: kazała mi nawet ciut zwolnić! :confused2:

Kinguś od tej pory tyś dla mnie Kopciuszek :laugh2::laugh2::laugh2: super zes to porownała! :-D:-D:-D
Dokładnie jak się sama nie upomnisz albo nie spytasz to nic nie dadzą.

Popłakałam się ze śmiechu:-D:-D:-D

Do góry