reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Eve-nie dawaj za wygrana!!!! Jak sie nienajlepoej czujesz to moze zwolnij sie z roboty i odpocznij w domciu??? Oj poszalałas z tymi oknami....

A potas-dupa jestem-jak sie wkleja fotke tu? chcialam wstawic opakowanie potasu ale nie umiem ani copy ani cut&paste nie dzialaja...normalnie jakas ciemna masa ze mnie chyba...

A nazywa sie tak: POTAS K 333mg mikroelementy i witaminy (20 tabletek), producent ZF Colfarm SA z Mielca. Takiw biale pudeleczko prostokatne i na granatowo pisze POTAS K, a na czerwono 333mg.
Mie umiem wstawic fotki.........

https://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=126515&stc=1&d=1239016965
o takie pudeleczko??? :happy:
Już nie muszę robić bety. Właśnie dostałam @:-(Jakoś próbuje sie trzymać. Z tej okazji jadę na zakupy muszę odreagować.W Maju robię badania mam nadzieje że będzie dobrze i w końcu sie doczekam dzidziusia.
oj kochana strasznie mi przykro! ale glowka do gory!!! porobisz badanka i hop siup zafasolkujesz! :happy:

Załączniki

• 596809257.jpg
    596809257.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Wszystko mnie dzisiaj wkurza. Chciałam zadzwonić do M ale jak zwykle ma wyłączony telefon. Siedzę ciągle sama w tym domu jak jakaś wdowa.Nie macie pojęcia jaka we mnie złość siedzi.

Co do testów, to rozwiałaś moje wątpliwości! Wczoraj o to pytałam, ale nikt minie odpowiedział:-( No ale skoro tobie pomogły to postanowiłam, że kupuję! Widziałam na allegro takie? TESTY OWULACYJNE 10 SZT + 5 ciążowych GRATIS (596354489) - Aukcje internetowe Allegro
Myślicie, że będą dobre? Jakieś tanie są...
Marzenixx cz ti ty kupiłaś te testy, czy ktoś ma taki sam nick?

Do Szczecina??? Jeśli warto to jedź! Moja znajoma ma siedzibę firmy 600 km od swojego miejsca zamieszkania i często musi tam jeździć. Ale jak fajna praca i dobra kasa to warto się poświęcić;-)

tak kochana to ja zamówilam te testy i wlasnie dzis mi przyszly!! przyszly w dobrym stanie, wszystko sie zgadza, ale wczesniej moj malz zamawial mi gdzie indziej i tam byla instrukcja obslugi naszczescie bo bym nie wiedziala co i jak a w tej przesylce niebylo niestety:-(

a co do pracy, to powiedzilamze niestety nie dma rady w tym tyg do szczecina dojechac moge w przyszlym i babka zaproponowala mi rozmowe kwalifikacyjna przez telfon o 15-stej :tak:tzrymajta kciuki:-D
Ja kupowałam testy od niej (sprawdziłam u niej ma komentarz mojego więc na pewno ona). Szybka wysyłka wsadza na sztuki. Ciążowe są jak owulacyjne w sensie małe i cieniutkie ale jeszcze ich nie testowałam.
Owulacyjne nie wiem czy są dobre bo u mnie nigdy 2 krechy intensywne nie wylazły.
tak zgadza sie, wszystko ok, mozesz brac!ale przesz ty juz nie bedziesz testow potrzebowac co najwyzej to ciążowe:-D
Hejka wszystkim!

Marzenixx-no to fajnie, ze się ktosik odezwał!!! Kiedy rozmowa? jaka pracka? Czy juz zaciskac kciuki????:-)
?
tak kropeczko moja piegowata zaciskaj łapki! to praca na stanowisko kierownika sklepu ale na tym etapie jeszcze nie wiadomo jaka marka, ponoc jakas ekskluzywna:eek: no zobaczymy po rozmowie:tak:

malo dzis sie udzielam poniewaz siedze wlasnie w necie i czytam o rozmowach kwalifikacyjnych gdyz wypadłam lekko z obiegu w tych kwestiach.... ale pozniej nadrobie :**** buziaczki

beatko strasznie mi przykro , nie smutaj sie:-(
kingus kochanie odpoczywaj sobie i nie przejmuj sie tym co w pracy powiedzą teraz maleństwo jest najwazneijsze:tak::-)
zajączku bierz ten gorsecik i gwałć małża , a miejta cos z zycia nie?

Kropeczko ja już łykam folik od miesiaca, cytologia też zrobiona, w poniedziałek odbieram wynik. Testy chyba faktycznie kupię.Jak częto robi się te wszystkie badania typu różyczka, toxo itp? Ja robiłam je wszystkie w pierwszej ciąży czyli 3 lata temu. Trzeba je powtórzyć? Oczywiście podstawowe krwi i moczu zrobie.

odnosnie testow ciazowych i owu.. kupilam na pojedyncze sztuki.. 10 owu i 5 ciazowych za 1,29 za sztuke i 6zł przesylka wiec zaplacilam 25,35zł.. sa takie cieniutkie jak Hanka pisała.. no nie wiem 3mm szerokości..

Robiłaś już je?

Już nie muszę robić bety. Właśnie dostałam @:-(Jakoś próbuje sie trzymać. Z tej okazji jadę na zakupy muszę odreagować.W Maju robię badania mam nadzieje że będzie dobrze i w końcu sie doczekam dzidziusia.
Trzymaj się kochana,w maju się uda! Ja tez zaczynam od maja:tak:

Kropeczko ja już łykam folik od miesiaca, cytologia też zrobiona, w poniedziałek odbieram wynik. Testy chyba faktycznie kupię.Jak częto robi się te wszystkie badania typu różyczka, toxo itp? Ja robiłam je wszystkie w pierwszej ciąży czyli 3 lata temu. Trzeba je powtórzyć? Oczywiście podstawowe krwi i moczu zrobie.
co do badan to kwestia jakie mialas wyniki! np jezeli rozyczke mialas przeciwciala czyli IgG to ja bym juz nie powtarzala :sorry: a co do toxo cytomegali itp to chyba po 3 latach mozna by bylo powtorzyc!

Witam się:-)

Wczoraj mój komp sie zbuntował i nie mogłam się z netem połączyć, nie mam pojęcia dlaczego...
bliźniaczki dopiero teraz pojechały do domu, więc mogę trochę z wami poklikać:-D

Beatko następnym razem się uda, głowa do góry!!

Zajączku ja to bym ten gorste kupowała, trochę szaleństwa i mnóstwo przyjemności, a badania na pewno wyjdą dobrze:-)

dzeni dobrze, że od razu Cię w kajdanki nie zakuli...

Marzenixx ja widziałam że na tej aukcji jest dokładna instrukcja.
Chyba się na nie zdecyduję, ale daj znać jak będziesz je robić czy wszystko ok. :-)

Fajnie masz - rozmowa przez telefon! Chyba im zalezy na tobie, że zaproponowali taką rozmowę! Przynajmniej stres mniejszy! Trzymam kciuki. Napisz jak poszło!

Ostatnia edycja:
reklama
kinguś .... Ty się M. nie przejmuj. On ponosi winę za twój stan, więc niech słucha jak rozmawiasz z Wielkim Uchem:-) Powinien tez włoski trzymac i plecyki masować:-)
W pracą się nie przejmuj. Ja już dawno stwierdziłam, że nie ma sentymentów.
Co do M to on jest kochany, ja nic w domku nie muszę robić on mnie wyręcza i nawet nóżki pomasuje ;-) A w pracy to rzeczywiście sentymenty trzeba zostawić za drzwiami :-D

Nie martw się aferą w pracy, nic ci nie mogą zrobić. A jak atmosfera będzie nie ciekawa to masz rację- bierz L4. Masz odpoczywać a nie stresować się.
Dzięki :-)

Jarzębinki moje kochane....idę jutro na badania:
Mam zamiar zrobić: morfologię, , badanie moczu ogólne, glc, tsh, prl, estradiol i fsh.
Zapłacę majątek - to już wiem.
Chciałam zamówić sobie na e-lady gorsecik na rocznicę, ale w tej sytuacji muszę sobie odpuścić:
Taki mi się marzy...Bielizna, bielizna damska i męska - e-Lady.pl - sklep internetowy, bielizna.
Gorset super :tak: A co do badań to podstawowe mógłby Ci internista zlecić.

Z butami to ja własnie mam taki problem, ze mam wrazliwe stopki i trudno mi kupic cos co nie obciera i jest wystarczajaco miękkie....raz mialam takie superwygodnie butki-ala'balerinki-z miekkiej skorki...upolowalam je tu w Londynie - i zalatałam je na smierc...az sie dziury w podeszwie zrobiły po 3 latach:laugh2::laugh2::laugh2:ale były niesamowicie lekkie, miekkie i wygodne!

Kingus...niech no oni tylko coś zaczną gadać...a zwolamy tu cala ekipe i pokazemy szefowi gdzie rosną baobaby:tak:
Właśnie takie buciki chcę a wszędzie takie twarde, że gwoździe można nimi wbijać.
W pracy by się ucieszyli, że tyle kobitek przyjechało, pracuję w wojsku ;-);-)
oj tam nie przejmuj sie pracką! przeciez widzieli ze zatrudniaja młoda meżatkę! :tak:
a co do mdłości! to chyba lepiej ze wieczorkiem niz z rana! bo wtedy to juz byś napewno do pracki nie mogla chodzić! :eek:
Dokładnie, zawsze mogę gdzieś zrobić wypad tylko jestem jak kopciuszek o 20 w domu:-D:-D:-D:-D

a co do pracy, to powiedzilamze niestety nie dma rady w tym tyg do szczecina dojechac moge w przyszlym i babka zaproponowala mi rozmowe kwalifikacyjna przez telfon o 15-stej :tak:tzrymajta kciuki:-D
Moooooooooocno trzymam kciuki:tak::tak::tak::tak::tak:

Byłam na zakupkach(sklep mięsny mam w bloku a warzywniak po drugiej stronie ulicy), dziś na obiad kotlecik z ziemniaczkami i duszoną cukinią a dla nie z kiszonym ogórkiem;-) a i oczywiście sobie lodzika kupiłam :-D:-D

Do góry