reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Słonko na szczescie sny sie interpretuje na odwrot!!! :sorry: wiec nie ma obaw! :tak:
a z tym zwolnieniem to super zrobilas! a jak sie czujesz?
Teraz dobrze ale wieczorem miałam straszne mdłości tylko wieczorami krzyczę do M żeby się szybko kąpał bo mamy razem wc i łazienkę. Tak od 20 jestem nie do życia :baffled: mam nadzieje, że z czasem będzie lepiej.
Zobaczymy czy w pracy będzie duża afera bo wzięłam zwolnienie na ciąże a nikt nie wie. Już nie kombinowałam i tak widać brzuszek to by się dowiedzieli. Pracuje tam tylko pół roku i zobaczymy jak mnie potraktują jak wrócę po świętach do pracy jak źle to idę dalej na zwolnienie:tak::tak:

reklama
Ja również witam się poniedziałkowo. W pracy dziś luz, więc mogę was poczytać.
witam jak zwykle wieczorkiem i na chwilke

mi sie udało dwa razy...bez tego ani rusz..

ja robilam taki koszyczek ze zwykłej muliny a pozniej w krochmalu prane...sztywny jest do dzis....hihihi.....

DO ZMARTWIONYCH.....HANKA DZIEKI.........byla ta pierniczona policja....nie zamkneli mnie ale rewizje chcieli zrobic.....okazało sie ze dwa lata temu kupiłam w komisie...jakis trefny telefon....i przyjechali go zabrac....masakra zapłaciłam za niego wtedy 350zł.

Po 2 latach taka afera? I kup tu coś w komisie! Mój M kupił telefon nówkę i wszystko było ok. Tylko jak był w Londynie to tam telefon był zablokowany. W każdym innym miejscu na świecie mógł rozmawiać, tylko nie tam. Możliwe, że tam był skradziony i zablokowany?

Co do testów, to rozwiałaś moje wątpliwości! Wczoraj o to pytałam, ale nikt minie odpowiedział:-( No ale skoro tobie pomogły to postanowiłam, że kupuję! Widziałam na allegro takie? TESTY OWULACYJNE 10 SZT + 5 ciążowych GRATIS (596354489) - Aukcje internetowe Allegro
Myślicie, że będą dobre? Jakieś tanie są...
Marzenixx cz ti ty kupiłaś te testy, czy ktoś ma taki sam nick?

skonczylam, chba moze byc :eek: lniana zrobilam dzis dla kolezanki a zielona w zeszlym roku dla siebie :happy:
Ale sie chwale :szok:
Słodkie te torebki! Takie niebanalne! Powinnaś na allegro nimi handlować. Ja pierwsza kupuję, obiecuję! Gdybym miała taki talent, to od razu robiłabym biznes na allegro!

Witam! Zrobiłam dzisiaj test i dupa nie jestem w ciąży:wściekła/y: jedna krecha :-( Teraz tylko czekam aż przyjdzie @. Żeby znowu zacząć starania.Życzę wam miłego dnia dziewczynki:-)
Jedna kreska nie oznacza, że fasolki nie ma! Poczekaj jeszcze, za kilka dni zrób kolejny test albo skocz na betkę!

Zawsze miałam regularne cykle.I sama już nie wiem dlaczego nie mam @.A test przecież powinien wyjść już.Jedna rzecz mnie dziwi że nawet nie czuje żeby miała przyjść.Zawsze bolały mnie jajniki przed @.A teraz czasami zakuje coś tam i cisza.:confused2:

To akurat dobre objawy! Ja w ciąży też tak miałam:tak:

kochana jeszcze nic straconego ;-) trzymam kciuki póki nie ma @:tak:

witajcie dziewczęta;-)
zbudziłam się ta wcześnie bo dzwonili do mnie w sprawie pracy:-)prawdopodobnie będę musiałam jechać na rozmowę aż do szczecina:baffled:no ale cóż , zobaczymy:sorry:

buziolki :***

eve kochana to ześ się połamała no!! dlatego ja okien nie myje hihihihi:eek::-D (żarcik)
Do Szczecina??? Jeśli warto to jedź! Moja znajoma ma siedzibę firmy 600 km od swojego miejsca zamieszkania i często musi tam jeździć. Ale jak fajna praca i dobra kasa to warto się poświęcić;-)

Co do testów, to rozwiałaś moje wątpliwości! Wczoraj o to pytałam, ale nikt minie odpowiedział:-( No ale skoro tobie pomogły to postanowiłam, że kupuję! Widziałam na allegro takie? TESTY OWULACYJNE 10 SZT + 5 ciążowych GRATIS (596354489) - Aukcje internetowe Allegro
Myślicie, że będą dobre? Jakieś tanie są...
Marzenixx cz ti ty kupiłaś te testy, czy ktoś ma taki sam nick?

Ja kupowałam testy od niej (sprawdziłam u niej ma komentarz mojego więc na pewno ona). Szybka wysyłka wsadza na sztuki. Ciążowe są jak owulacyjne w sensie małe i cieniutkie ale jeszcze ich nie testowałam.
Owulacyjne nie wiem czy są dobre bo u mnie nigdy 2 krechy intensywne nie wylazły.

Ty lepiej trzymaj kciuki żeby pękły wtedy jak spermisko szalało u mnie i doszło do finału.

Aż mnie stopy zabolały jak przeczytałam o tych pęcherzach:-D:-D
Trzymam trzymam- za wszystko, nawet za te na stopach:-D
Teraz dobrze ale wieczorem miałam straszne mdłości tylko wieczorami krzyczę do M żeby się szybko kąpał bo mamy razem wc i łazienkę. Tak od 20 jestem nie do życia :baffled: mam nadzieje, że z czasem będzie lepiej.
Zobaczymy czy w pracy będzie duża afera bo wzięłam zwolnienie na ciąże a nikt nie wie. Już nie kombinowałam i tak widać brzuszek to by się dowiedzieli. Pracuje tam tylko pół roku i zobaczymy jak mnie potraktują jak wrócę po świętach do pracy jak źle to idę dalej na zwolnienie:tak::tak:
kinguś .... Ty się M. nie przejmuj. On ponosi winę za twój stan, więc niech słucha jak rozmawiasz z Wielkim Uchem:-) Powinien tez włoski trzymac i plecyki masować:-)
W pracą się nie przejmuj. Ja już dawno stwierdziłam, że nie ma sentymentów.

Nie martw się aferą w pracy, nic ci nie mogą zrobić. A jak atmosfera będzie nie ciekawa to masz rację- bierz L4. Masz odpoczywać a nie stresować się.

Jarzębinki moje kochane....idę jutro na badania:
Mam zamiar zrobić: morfologię, , badanie moczu ogólne, glc, tsh, prl, estradiol i fsh.
Zapłacę majątek - to już wiem.
Chciałam zamówić sobie na e-lady gorsecik na rocznicę, ale w tej sytuacji muszę sobie odpuścić:
Taki mi się marzy...Bielizna, bielizna damska i męska - e-Lady.pl - sklep internetowy, bielizna.

Choć z drugiej strony może taki gadżet lepiej by podziałał na zapładnianie niż te wszystkie badania:-D:-D

Ja kupowałam testy od niej (sprawdziłam u niej ma komentarz mojego więc na pewno ona). Szybka wysyłka wsadza na sztuki. Ciążowe są jak owulacyjne w sensie małe i cieniutkie ale jeszcze ich nie testowałam.
Owulacyjne nie wiem czy są dobre bo u mnie nigdy 2 krechy intensywne nie wylazły.

Dzięki! Zaryzykuję i zamówię. W aptece jeden test ciążowy od 10 zł w górę. Nie wiem jak owulacyjne, bo nigdy nie kupowałam.

Jarzębinki moje kochane....idę jutro na badania:
Mam zamiar zrobić: morfologię, , badanie moczu ogólne, glc, tsh, prl, estradiol i fsh.
Zapłacę majątek - to już wiem.
Chciałam zamówić sobie na e-lady gorsecik na rocznicę, ale w tej sytuacji muszę sobie odpuścić:
Taki mi się marzy...Bielizna, bielizna damska i męska - e-Lady.pl - sklep internetowy, bielizna.

Choć z drugiej strony może taki gadżet lepiej by podziałał na zapładnianie niż te wszystkie badania:-D:-D

No kochana, gorset wymiata!:tak::tak::tak:

reklama
Do góry