Loree
Fanka BB :)
No fajny jest właśnie..... tak mi się podoba że masakra...
A jakby się M. spodobał;-)
Oj tak! Dla mojego taki gorset i pończoszki to szczyt marzeń!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No fajny jest właśnie..... tak mi się podoba że masakra...
A jakby się M. spodobał;-)
...zycze wszystkim wam fajnego ,wesolego dzionka.grunt to optymizm i dobry chumorek.buziaki!PA!PA!:-):-)
:-)
![]()
...migdał mnie tak nawala ze gadać nie mogę! wczoraj mialam 37,5st po podludniuszlak by to trafil!!!! bola mnie wszystkie kostki i stawy łamią!!!
kochana zgadzam sie ale .... taki zwykly potasik owszem bez recepty ale on wiele nie zdziała a np moja mama uzywa Kalipoz 750 mg lub Kaldyum ok 350 mg i te sa na recepte!!!!
![]()
Ja dzisiaj lece do Super G na 18.15 i zobaczymy czy pęcherze pękły. Do fanatyczek usg mam pytanie czy mam o coś konkretnego sie pytać oprócz tego "czy pękły".
.![]()
Oczywiście nic ciekawego nie było. ...A ja chcę ładne balerinki, tylko nie takie twarde jak kalosze.
A dziś w nocy miałam koszmary, śniło mi się że poroniłam, okropne a później nie mogłam już zasnąć.
Pozatym mam troszke malu czasu teraz bo dokladnie za miesiac wyjezdzam do turcji wienc narazie caly moj czas pochlania wyjazd ale to chyba dobrze bo sie szykuje na staranka w turcji oj bedzie sie dziac
kropeczko a jak tam twoje kolanko kochanie juz lepiej
![]()
Zobaczymy czy w pracy będzie duża afera bo wzięłam zwolnienie na ciąże a nikt nie wie. Już nie kombinowałam i tak widać brzuszek to by się dowiedzieli. Pracuje tam tylko pół roku i zobaczymy jak mnie potraktują jak wrócę po świętach do pracy jak źle to idę dalej na zwolnienie![]()
Nie zostawiaj mnie nieudacznika samej - ja nie umiem szyć, robić na drutach, szydełkować, nawet malować nie umiem
Jedynie gadać i śpiewać mogę, bo robię to bardzo częstochociaz mój M twierdzi, że wyję:-)
![]()
Kropeczko - Dziekuje slonce, jestes naprawde kochana![]()
A mam dobre wiadomosci. Nie wiem co mnie podkusilo wczoraj i zrobilam testa owulacyjnego (mialam ostatni) i kreska testowa wyszla taka ciemna od razu a to byl moj 15dc.
Andzia_S - JESTES NIESAMOWITA W ODPISYWANIU NA prawie WSZYSTKIE POSTY:-)
U mnie tez było kameralnie i nie zamieniłabym tego na mega weselicho. Oczywiście wesela lubię, ale u innych. Swoje chciałam małe. Ale i tak było mnóstwo roboty i nerwów. No i oczywiście na koncie pustki, ale na szczęście wesele nam sie zwróciło. Większość osób dawała nam kasę a nie prezenty, bo wiedzieli że zbieramy na mieszkanie.
Z innej bajki- jak zaczynałyście staranka to od razu z testami owu, z mierzeniem temp. czy na początku bez tego wszystkiego? Ja od maja zaczynam staranka i nie wiem jak podejść do tematu. Bo z jednej strony wszystko to ww mnie nakręca mocno a z drugiej - starałam się przy pierwszej ciąży 10 miesięcy ( bez testów i mierzenia temp) więc to nie mało. Może tym razem powinnam spróbować inaczej?
.
byla ta pierniczona policja....nie zamkneli mnie ale rewizje chcieli zrobic.....okazało sie ze dwa lata temu kupiłam w komisie...jakis trefny telefon....i przyjechali go zabrac....masakra zapłaciłam za niego wtedy 350zł.
Taki mi się marzy...Bielizna, bielizna damska i męska - e-Lady.pl - sklep internetowy, bielizna.
Choć z drugiej strony może taki gadżet lepiej by podziałał na zapładnianie niż te wszystkie badania![]()
Dzięki! Zaryzykuję i zamówię. W aptece jeden test ciążowy od 10 zł w górę. Nie wiem jak owulacyjne, bo nigdy nie kupowałam.
oj tam nie przejmuj sie pracką! przeciez widzieli ze zatrudniaja młoda meżatkę!Teraz dobrze ale wieczorem miałam straszne mdłości tylko wieczorami krzyczę do M żeby się szybko kąpał bo mamy razem wc i łazienkę. Tak od 20 jestem nie do życiamam nadzieje, że z czasem będzie lepiej.
Zobaczymy czy w pracy będzie duża afera bo wzięłam zwolnienie na ciąże a nikt nie wie. Już nie kombinowałam i tak widać brzuszek to by się dowiedzieli. Pracuje tam tylko pół roku i zobaczymy jak mnie potraktują jak wrócę po świętach do pracy jak źle to idę dalej na zwolnienie![]()
no łykam co sie da ale juz czuje na serduchu ze sie męczyEve-no to dorobiłas...biedactwo!!! Nie możesz sie teraz rozchorowac na święta przecież!!!! Łykaj co sie da byleby działalo...i zdrowiej szybko!
Apropos potasiku-ja mam taki 333mg wiec tez silny i bez recepty.![]()
Cześć Kropeczko kochanie:-) Ty to nigdy nikogo nie pominieszNa pewno by sie sprawdzil...piekny jest! PIEKNY!!!!!
Ja placilam w aptece 24zl za 5 sztuk owulacyjnych.
no łykam co sie da ale juz czuje na serduchu ze sie męczya dałabyś nazwe tego patosiaku to se kupie!
![]()
Cześć Kropeczko kochanie:-) Ty to nigdy nikogo nie pominieszI nie wiem jak ty to robisz że pamiętasz wszystko, co kto kiedy i jak:-)
Dzisiaj mam drugi egzamin o 16. Wyniki pierwszego też później. Nie powiem żebym była nauczona...
W domu mam cyrk na kółkach...nie wiem kiedy to ogarnę..
P.S. Gorsecik piękny, ale mam do wyboru w tym m-cu albo gorsecik albo badania hormonów (zapas finansowy mój:-))
odnosnie testow ciazowych i owu.. kupilam na pojedyncze sztuki.. 10 owu i 5 ciazowych za 1,29 za sztuke i 6zł przesylka wiec zaplacilam 25,35zł.. sa takie cieniutkie jak Hanka pisała.. no nie wiem 3mm szerokości..
Już nie muszę robić bety. Właśnie dostałam @:-(Jakoś próbuje sie trzymać. Z tej okazji jadę na zakupy muszę odreagować.W Maju robię badania mam nadzieje że będzie dobrze i w końcu sie doczekam dzidziusia.