reklama
HankaM
Fanka BB :)
Siemacie Lachonarium poniedziałkowo.
Ja dzisiaj z doskoku bo mój ma wolne więc będzie walka o kompa - oczywiście ja przegram za to na bank wygram kuchnie i sprzatanie.
Na razie ciotki nie ma. Niby miala wczoraj jechać bezpośrednio do brata mojego i tam spać. Mieli dać nam znać czy przyjechała ale nie dzwonili. I teraz nie wiem czy ciotka nie przyjechała dlatego nie dzwonią czy im sie nie chciało zadzwonić bo byli wqurwieni.
Mój śpi więc zadzwoni dopiero jak wstanie.
Niech śpi chociaz dupy nie truje.
Ja dzisiaj lece do Super G na 18.15 i zobaczymy czy pęcherze pękły. Do fanatyczek usg mam pytanie czy mam o coś konkretnego sie pytać oprócz tego "czy pękły".
Zaraz nadrobie co napisałyście - oczywiście nie mało.
Ja dzisiaj z doskoku bo mój ma wolne więc będzie walka o kompa - oczywiście ja przegram za to na bank wygram kuchnie i sprzatanie.
Na razie ciotki nie ma. Niby miala wczoraj jechać bezpośrednio do brata mojego i tam spać. Mieli dać nam znać czy przyjechała ale nie dzwonili. I teraz nie wiem czy ciotka nie przyjechała dlatego nie dzwonią czy im sie nie chciało zadzwonić bo byli wqurwieni.
Ja dzisiaj lece do Super G na 18.15 i zobaczymy czy pęcherze pękły. Do fanatyczek usg mam pytanie czy mam o coś konkretnego sie pytać oprócz tego "czy pękły".
Zaraz nadrobie co napisałyście - oczywiście nie mało.

kinguś
Nie poddam się
Witam z domku:-)

Mój M na zakupach do mnie mówi: Czy to nie zbieg okoliczności, że nigdy nie ma takich butów jak ty chcesz"

A ja chcę ładne balerinki, tylko nie takie twarde jak kalosze.

obie śliczne. Może na allegro zaczniesz sprzedawać.
Po raz kolejny piszę, że mi pierwszy test wyszedł negatywnie ;-)
A ja odpoczywam w domku. Zdecydowałam wykorzystać to zwolnienie.
A dziś w nocy miałam koszmary, śniło mi się że poroniłam, okropne a później nie mogłam już zasnąć.
Ale szybko przeleciało.no i to mój 1000- czny post! wowzapisalam sie na BB dokladnie rok temu!! no prawie dokladnie ale jakos poczatek kwietnia! ależ ten czas leci......

Śliczny chłopak :-):-) GratulujęCześć, wpadam się pochwalić
30 marca o 16:10 zostałam po raz drugi mamusią :-). Przedstawiam Wam więc Igorka: 60 cm, 3890g i 10 punktów :-)

Oczywiście nic ciekawego nie było. Kupiłam tylko kakao bo mnie ochota naszła.Powodzenia na zakupach i nie przemecz sie sprzatajac cmentarz!
I tradycyjnie, po zakupach pochwal sie co upolowalas...
Buziaki kochanie!:-)
Mój M na zakupach do mnie mówi: Czy to nie zbieg okoliczności, że nigdy nie ma takich butów jak ty chcesz"

A ja chcę ładne balerinki, tylko nie takie twarde jak kalosze.
Alkohol ma wpływ na spermę.Dziewczynki to jeszcze raz ja.mam do was pytanko.moj mezulek ma w srode badanie nasionek,a dzisiaj troche za duzo wypil piwek na grilu i ma konkretna "babke".jestem zla na niego jak cholera.czy myslicie,ze bedzie to mialo wplyw na wyniki badan?
Super:-)A mam dobre wiadomosci. Nie wiem co mnie podkusilo wczoraj i zrobilam testa owulacyjnego (mialam ostatni) i kreska testowa wyszla taka ciemna od razu a to byl moj 15dc.
O kurczebyla ta pierniczona policja....nie zamkneli mnie ale rewizje chcieli zrobic.....okazało sie ze dwa lata temu kupiłam w komisie...jakis trefny telefon....i przyjechali go zabrac....masakra zapłaciłam za niego wtedy 350zł.

Bardzo mi się podobająskonczylam, chba moze byclniana zrobilam dzis dla kolezanki a zielona w zeszlym roku dla siebie
Ale sie chwale![]()

Przytulam mocno.Witam! Zrobiłam dzisiaj test i dupa nie jestem w ciążyjedna krecha :-( Teraz tylko czekam aż przyjdzie @. Żeby znowu zacząć starania.Życzę wam miłego dnia dziewczynki:-)
Po raz kolejny piszę, że mi pierwszy test wyszedł negatywnie ;-)
A dziś w nocy miałam koszmary, śniło mi się że poroniłam, okropne a później nie mogłam już zasnąć.
HankaM
Myślicie że test by sie pomylił?Poczekam jeszcze trochę i jak nie dostane to pójdę na badanie krwi.Ja miałam test firmy Amil ma czułość 20mlU/ml
Ja w zeszłym cyklu miałam cichą nadzieję że się udało bo @ nie pzychodziła. Koniec końców okazało się, że tylko cykl mi sie wydłużył. Ale.
Jak nie przychodziła to zrobilam testa - negatywny. Nie przyszła na drugi dzień zrobiłam testa - negatywny. Potem jeszcze tak 3 dni.
Naczytałam się na necie o tym, że szok - niepotrzebnie sobie nadzieji narobiłam.
Otóż u niektórych kobiet hormon ciążowy hcg jest tak strasznie niski, że nie jest wykrywalny przez testy.
Przeczytałam wiele historii na necie.
Poleciałam na bete w piątek a w sobotę dostałam @.
Nie wmawiaj sobie, że jesteś w tym wąskim gronie kobiet które mają niski poziom hcg ale też nie trać nadzieji. Bo brak @ może być powodowany wieloma czynnikami ale także może to oznaczać ciążę.
Jedyna rada, ktora jet strasznie okrutna. Czekaj. Albo idź na bete. Ale beta wtedy jak kilka dni opuźnienia.
kinguś
Nie poddam się
Myślę, że super ginek wszystko powie.Ja dzisiaj lece do Super G na 18.15 i zobaczymy czy pęcherze pękły. Do fanatyczek usg mam pytanie czy mam o coś konkretnego sie pytać oprócz tego "czy pękły".
Ważne jest też ile ma endometrium(wyściółka macicy) żeby się komórka mogła zagnieździć. Ale skoro nic wcześniej nie mówił to pewnie jest idealnie.
Ja na poprawę jadłam orzechy i ryby i pomogły ;-);-)
A poza tym to gdzie jest ELFA75????? odezwij sie skarbie![/COLOR]
Kropeczko kochanie nie zapomnialam o was dziennie tu zagladam i podczytuje co u was niestety nie pisze zbyt czesto bo nie mam poprostu weny:-(
U mnie cały czas po staremu badania w porzadku a i tak nic sie nie dzieje juz sama nie wiem co i jak

Pozatym mam troszke malu czasu teraz bo dokladnie za miesiac wyjezdzam do turcji wienc narazie caly moj czas pochlania wyjazd ale to chyba dobrze bo sie szykuje na staranka w turcji oj bedzie sie dziac

kropeczko a jak tam twoje kolanko kochanie juz lepiej

jak czytalam o twoim cisnieniu to normalnie sie przerazilam ze takie niskie masakra
buziaki kochane i milego dnia wszystkim dziewczynka zycze

HankaM
Dziewczynki to jeszcze raz ja.mam do was pytanko.moj mezulek ma w srode badanie nasionek,a dzisiaj troche za duzo wypil piwek na grilu i ma konkretna "babke".jestem zla na niego jak cholera.czy myslicie,ze bedzie to mialo wplyw na wyniki badan?prosze napiszcie co o tym sadzicie.z gory dziekuje.;-);-);-);-);-)
Jak mój miał badania to tydzień bez sexu, alkoholu, leków, chorowania, nie przegrzewania.
Musisz mu wtłuc do bani, że sam sobie szkodzi bo w testach wyjdzie na cieniasa.

Ja kiedys tez robilam rozne rzeczy na drutach ale jakos teraz zarzucilam.
Moze my z Hanka jakis klub dziergatek:-):-):-):-)
ona kocyki robila, nieprawdaz??
Ja się zawzięcie uczę. Moj pierwszy kocyk nie jest za rewelacyjny (widać brak wprawionej ręki) ale jetem z niego cholernie dumna. Dzisiaj planuję go zakończyć. Niedoskonałości może czymś zatuszuję.
Znalazłam zajebisty komplecik dla maluszka tylko nie kumam tego opisu. Trochę czasu minie zanim zakumam, a tu cholera nie ma kogo zapytać mądrego.
DO ZMARTWIONYCH.....HANKA DZIEKI.........byla ta pierniczona policja....nie zamkneli mnie ale rewizje chcieli zrobic.....okazało sie ze dwa lata temu kupiłam w komisie...jakis trefny telefon....i przyjechali go zabrac....masakra zapłaciłam za niego wtedy 350zł.
No bo już na rynku pytalam babki czy jak wezmę wiekszą ilość sztang papierosów to zejdzie z ceny. Rzebyskobito miała czym negocjować:-)
skonczylam, chba moze byclniana zrobilam dzis dla kolezanki a zielona w zeszlym roku dla siebie
Ale sie chwale![]()
Jadźka ty se masz talenta
Myślę, że super ginek wszystko powie.
Ważne jest też ile ma endometrium(wyściółka macicy) żeby się komórka mogła zagnieździć. Ale skoro nic wcześniej nie mówił to pewnie jest idealnie.
Ja na poprawę jadłam orzechy i ryby i pomogły ;-);-)
No właśnie on nie jest zbytnio wylewny, a jak człowiek nie wie o co ma pytac i co ważne to nie pyta.
Zapytam o to endometrium - DZIĘKI
Eve84
2 lata przerwy.....
Słonko na szczescie sny sie interpretuje na odwrot!!!Witam z domku:-)

a z tym zwolnieniem to super zrobilas! a jak sie czujesz?
Zajączek81
Hanka, będziemy trzymać kciuki za twoje pęcherze...Oby nie na stopach ci się nie porobiły i nie daj borze te jeszcze pękły;-)Siemacie Lachonarium poniedziałkowo.
Zaraz nadrobie co napisałyście - oczywiście nie mało.![]()
reklama
HankaM
Hanka, będziemy trzymać kciuki za twoje pęcherze...Oby nie na stopach ci się nie porobiły i nie daj borze te jeszcze pękły;-)
Ty lepiej trzymaj kciuki żeby pękły wtedy jak spermisko szalało u mnie i doszło do finału.
Aż mnie stopy zabolały jak przeczytałam o tych pęcherzach

Podziel się: