reklama
w.kropeczka
Fanka BB :)
Ma 2 testy-kusi-ale poczekam, i wcale nie jestem cierpliwa, jakos nie moge w to uwierzyc ze moze sie wreszcie udac.
dzisiaj widzialam super koszyki na pierdolki robione na szydelku i mam ochote sprobowac je zrobic, tylko musze znalesc sztywna nitke/wloczke a moze nawet sznurek.
----czekaj...lepiej poczekac do terminu...a udac sie moze a raczej tym razem musi! uwierz w to!!!
-----normalnie mnie zawstydzacie...chyba zaczne cos sama tez dziergac...

Jeszcze trochę dopiero była owulacja tak za 10 dni najwcześniej testuję.
Ale nie nakręcam się bo pewnie wredna małpa będzie sprytniejsza.
A z ślubem to tak mało mi się chcę tyle roboty .....
No to czekamy cierpliwie...trzeba przechytrzyc @...:-)
Slub to slub i czy maly czy duzy to taka sama przyjemnosc i wielki dzien! Bedzie super-zobaczysz!!! No ale fakt...tych przygotowan to sporo...
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Olesia !a masz jakieś objawy?:-):-):-):-)
----czekaj...lepiej poczekac do terminu...a udac sie moze a raczej tym razem musi! uwierz w to!!!
-----normalnie mnie zawstydzacie...chyba zaczne cos sama tez dziergac...bo tu niemal kazdy coś....
Juz nie wiem czy to objawy czy moja chcica bycia w ciazy, tempka wciaz 36.85 co wysoko jak dla mnie, zawroty glowy i taka lekkosc w glowie

Witam:-)
Wróciłam z Krakowa, zjadłam i zabrałam się za czytanie - nadrobiłam i szybciutko odpisuję

Co do sprzątania - nienawidzę i też sobie obiecuję, że będę na bieżąco a potem i tak muszę robić megasprzątanie, bo na bieżąco nie wychodzi
Mężatko - dobrze, że u Ciebie ok - z tą prolaktyną mam nadzieję, że się szybko uda wyleczyć i jak przyjedziesz do kraju to monitoring i fasolka
I pamiętaj, że my pamiętamu o Tobie:-)
ogólnie z ciśnieniem i tętnem jest tak, że jak jedno rośnie to drugie spada, więc jak masz niskie ciśnienie to tętno większe
ale fajnie by było gdyby to były sny prorocze - ja tylko powtórzę, że nic się nie dzieje przez przypadek
a teraz przyznam się, że dobrze mi z tym lenistwem

a ja raz miałam okazje jechac automatem - świetna sprawa, ale i tak brałam na ten tryb "Tiptronic" - taki co się samemu biegi zmienia ale beż sprzęgła tylko przy dźwigni zmiany biegów był + i -
kwestia przyzwyczajenia

Wróciłam z Krakowa, zjadłam i zabrałam się za czytanie - nadrobiłam i szybciutko odpisuję

No to dobrze masz z teściową - ja do swojej nie mogę się przekonaćWitam ponownie, juz po nalocie tesciowej! Była tak zachwycona domem( nie widziała go wcześniej- taka mała niespodzianka) że nie zauwazyła kilku szczegółów typy kurz na obrazkach![]()
U mnie juz wieczorem był bałagan. Cały dzień sprzątania na nic. Nie znoszę tego. Zawsze sobie obiecuję, że będę sprzatać regularnie, zeby dom był zawsze czysty . I nigdy nic mi z tego nie wychodzi. I co tydzień kolejne mega sprzatanie!![]()

Co do sprzątania - nienawidzę i też sobie obiecuję, że będę na bieżąco a potem i tak muszę robić megasprzątanie, bo na bieżąco nie wychodzi

to imrezka się udała - super:-)juz znalazlamdobra lece bo nawalona jestem i bede glupoty pisac.
Buziole kochane moje!!!
Witajcie kobietki:-)
Caluje Was mocno i ciesze sie, ze o mnie nie zapominacie:-)Przepraszam, ze nie odpisuje na posty...
Mężatko - dobrze, że u Ciebie ok - z tą prolaktyną mam nadzieję, że się szybko uda wyleczyć i jak przyjedziesz do kraju to monitoring i fasolka

I pamiętaj, że my pamiętamu o Tobie:-)
Olesia - każdy poszukuje przyczyn u siebie - ja np. miałam pomysł, byś zbadała sobie tarczycę - nadczynność może powodować przyspieszone bicie sercaCzesc laseczki,
Potrzebuje waszej opinni, jestem strasznie skolowana i nie wiem co z tem zrobic????? Otoz od paru dni miewam straszne skoki tentna, cisnienie jak na mnie w normie (niskie 95/62). dzis naprzyklad wrocilam z pracy z oczuciem strasznego zmeczenia-oslabienia zmiezylam a tam 45 tentno, po kolacji polozylam sie spac, obudzilam sie po 3godz. z telepiacym serduchem zmirzylam 80, pare dni temu lezac w lozku mialam 90. I tak na przemian, az czasem serducho mnie boli, szybko sie mecze, schody doprowadzaja mnie do palpitacji.Wszystkie poniary w spoczynku. Czy powinnam sie martwic???
ogólnie z ciśnieniem i tętnem jest tak, że jak jedno rośnie to drugie spada, więc jak masz niskie ciśnienie to tętno większe

nie ma to jak dobra komedia na poprawę humorku i piwko;-)ja ogolnie jakies doła dzisiaj mialam, mężuś moj teraz po nocach pracuje, ja sama siedze ciagle.... ale obejrzalam po raz setny Bridget Jones i wypilam pifko i odrazu mi lepiejdo tego placki sobie usmazylam, rece mi do tej pory cebula walą hehe:-) i ide spac zaraz, sama oczywiscie bo przemus dopiero kolo 2 w nocy bedzie
![]()
Oj sny - siedzi BB w głowacha wogole to pol nocy mi sie dzisiaj snilas...ale jaja, zaraz jak sie obudzialam to mezowi opowiadalam...mialas byc moja szefowa w pracy ...w szkole, ale to byla moja podstawowka...hece jak nie wiem:-) a najlepsze ze jak juz nie przyjelas do teamu to na korytarzu inni pracownicy szeptali za mna, ze "w tak poczatkowej ciązy a prace zaczynasz"...no tyko ze ja sie teraz nie staram...wiec moze to sen proprczy z tym ze to jestes w "początkowej"
3mam kciuki 5 razy mocniej!...bo chyba z 5 godzin mi sie tak sniłas...a jak mi sie ubierac do pracy kazalas-jezu...zabije cie jak cie spotkam za to!
![]()

Gosia - nie lubisz tego sprzątania ale się udało zmobilizować - ja tylko zwalam na brak czasu i nie robię nicPobudkaaaa!!!!!!!!!
Wstawac spiochy, co sama bede te okna myla w palmowa niedziele??Jak grzeszyc to we dwoje conajmniej.
A co do grillka to ja tez kiedys zrobilam, a najbardziej smierdzialo sasiadce z dolu gdzie dym zawsze idzie do goryAle jak kuchary kapuche kiszona gotuja i smierdzi przez pol dnia wszedzie to nikt sie nie czepia... Fakt nie ma co ukrywac, taki grillek to pychotka i im po prostu slinka cieknie a czepiaja sie dymu. Poza tym np grill elektryczny nie daje dymu i nie smierdzi...Bo co za roznica czy smaze na grillu na balkonie czy na patelni przy otwartym oknie
![]()

Teraz przynajmniej czujesz, że jesteś w ciąży - jak to pisała passingby - nie ma mdłości - źle, są mdłości - też źleCześć dziewczyny, dawno mnie tu nie było, a Wy przez ten czas tyle tu napisałyście. Ostatnie moje mdłości i ból krzyża nie pozwalały mi na siedzenie na necie.

Szalejcie i fluidki wysyłaj potemja tylko na chwile wpadłam, chata wolna to z M. szalejemy![]()

Śliczny - gratulacjeCześć, wpadam się pochwalić
30 marca o 16:10 zostałam po raz drugi mamusią :-). Przedstawiam Wam więc Igorka: 60 cm, 3890g i 10 punktów :-)
Dobrze świętowałaś w takim razie niedzielę palmowąja tez swiecilam od rana...palme (mojego M)![]()

Najpierw zarażanie chorobami przez monitor a potem leczenie przez Kaszpirowskiego przez ekran TVniepokalanego poczecia sie nie doczekalysmy na forum,to chociaz zarazanie chorobami przez monitorto tez juz jakies osiagniecie

Jest większy szał pał na pewno - ja sama czuję bardziej święta Bożego Narodzenia niż WielkanocA co do zakupow...now lasnie tak kazdy zawsze szaleje przed swietami a to tylko 2 dni i tak szybko zleca...ale i tak wydaje mi sie ze przed Bozym narodzeniem jest większy szał pał niż przed Wielkanoca...prawda?

Lilu - najtrudniejsze jest "puszczanie" sprzęgła - jak to wyćwiczysz to będzie super;-)U mnie ok, dzisiaj uczylam sie jezdzic samochodem manualem( umiem tylko automatem
) i cos kiepsko mi idze ruszanie
myslalam ze bede miec problem ze zmiana biegow a to latwe jak pikus
tylko to ruszanie cholerne
![]()
a ja raz miałam okazje jechac automatem - świetna sprawa, ale i tak brałam na ten tryb "Tiptronic" - taki co się samemu biegi zmienia ale beż sprzęgła tylko przy dźwigni zmiany biegów był + i -

No to super wieści - i wesele w trójeczkęOszczędzamy bo prawdopodobnie 22 sierpnia odbędzie się nasz ślub i przyjęcie weselne.Dostaliśmy potwierdzenie z restauracji o wolnym terminie więc jeśli w kościele będzie wolne to zmienię stan cywilny.![]()

Ja też lubię chodzić do Ikei - uwielbiam lody - nigdzie nie ma tak śmietankowychw IKEA-i wiecej lazenia niz kupowania, kupilismy pare rzeczy do kuchni i szwedzkie jedzonko. aaaaaaaa i kawy sie napilismy a pozniej stwierdzilam ze to chyba nie byl za dobry pomysl na to moje serduszko. Sama siebie wykoncze![]()

Przykro mi Niunia - przytulam mocno:-(Z przemęczenia wczoraj cienie na teście widziałam a od nocy męczy mnie wredna czerwona @.
Miłego wieczorka wam panie życzę.
Emma - to mi teraz dałas do myślenia - to był mój 3 cykl z testami:-)Zaniepokojona mi jeszcze sie nie udalo,ale czytalam,ze wielu dziewczynom po trzech miesiacach z testami sie udalo.a prawda jest tez,ze niektore z dziewczyn nie mialy dwoch mocnych kreseczek,a jednak im sie udalo.podsumowujacrzeciez to tylko testy tak samo jak ciazowe,raz sie udaja,a raz nie.
No to może rzeczywiście teraz się udało!trzymam kciuki!!!Juz nie wiem czy to objawy czy moja chcica bycia w ciazy, tempka wciaz 36.85 co wysoko jak dla mnie, zawroty glowy i taka lekkosc w glowieale tylko rano, mroczki jak sie schyle, bolace cycuszki a teraz zadziej ale takie ciagniecie w pepku. Ale pewnie to moja schiza
![]()

-----normalnie mnie zawstydzacie...chyba zaczne cos sama tez dziergac...bo tu niemal kazdy coś....
Nie zostawiaj mnie nieudacznika samej - ja nie umiem szyć, robić na drutach, szydełkować, nawet malować nie umiem

Jedynie gadać i śpiewać mogę, bo robię to bardzo często

a propos talentu - koleżanka psycholożka prowadziła grupę dla chłopców z zakładu wychowawczego i jeden mówi" a Marcin to ma normalnie taki talent, że jak idziemy wszyscy pod prysznic to się wszyscy wstydzimy, że on taki mały jest a ma taki duży talent"

Olesia - ja też trzymam kciuki - coś długo ostatnio fasolki nie było więc na Ciebie kolej
Dziewczyny - ja zmykam do łóżeczka - jutro po pracy jadę do endokrynologa i przez weekend nie odpoczęłam i wcześniej się chcę dziś położyć
Dobranoc

Dziewczyny - ja zmykam do łóżeczka - jutro po pracy jadę do endokrynologa i przez weekend nie odpoczęłam i wcześniej się chcę dziś położyć
Dobranoc
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
NIE dziekuje pozyjemy zobaczymy ;-)
Olesia - ja też trzymam kciuki - coś długo ostatnio fasolki nie było więc na Ciebie kolej
Dobranoc
Dobre to się nazywa talent wrodzony

Olesia ładne te objawy a pobolewał cię moze troszkę brzuszek po owulacji?
Bo mnie już tak drugi dzień troszkę boli tak delikatnie czasami mrowi

reklama
Podziel się: