reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

No to niezla...ale w sumie latwiej skakac na imprezie ze sztywna szyja, niz nogą:laugh2::rofl2::laugh2:
A co do zakupow...now lasnie tak kazdy zawsze szaleje przed swietami a to tylko 2 dni i tak szybko zleca...ale i tak wydaje mi sie ze przed Bozym narodzeniem jest większy szał pał niż przed Wielkanoca...prawda?

Zdecydowania przed Bożym narodzeniem jest większy szał, bo jeszcze ludzie mnóstwo prezentów kupują (ja to bardzo lubię), a teraz to raczej nie, u mnie nie ma czegoś takiego jak prezenty na "zajączka". A u was???

reklama
Witaj Lilu-co u Ciebie??? jak Tato? ma jakies wyniki juz?

Witaj kochana :-)

Tata jeszcze nie ma wynikow, beda wtorek -sroda.
U mnie ok, dzisiaj uczylam sie jezdzic samochodem manualem :nerd: ( umiem tylko automatem :confused2:) i cos kiepsko mi idze ruszanie :szok: myslalam ze bede miec problem ze zmiana biegow a to latwe jak pikus :sorry: tylko to ruszanie cholerne :wściekła/y:

hej Olesiu! jak serduszko? I jak wycieczka-udala sie? ....pytalam wczesniej ale moze nie uchwycilas...masz jakies ulubione miejsca nad morzem w UK?

serduszko jeszcze pyka i niech pyka jak naj dluzej, ogladalismy F1 zanim sie skonczylo to bylo troche za pozno na dluga wycieczke, wiec pojechalismy do IKEA-i :eek:
Bardzo lubie jezdzic do Falkstone niedaleko Dover, plaz, zielone wzgorza, pyszne owoce morza i chinszczyzna :tak: mniam mniam
Koscol przerobiony na pub :rofl2: w Polsce by to nie przeszlo. Piwko w nawie bocznej hmmmmmmm....

Chyba bede zyc:eek:, dzis tez pare razy mnie zlapalo ale staram sie nad tym nie zastanawiac bo sie jeszcze gorzej czuje. W zaszlym tygodniu klulo mnie w okolicach pepka a w tym tentno i zawroty glowy (jak sie schyle mroczki), jak nie urok to sraczka :rofl2:

:tak:

Olesia...jak kłuło w pepku to na bank nie ma to nic wspolnego z potasem:laugh2::rofl2::laugh2: no chyba, ze ten fasolek ma zamiar zostac jakims chemikiem jak dorosnie czy cos takiego....:-)

Ja jestem w sprawie testow owu juz prawie ekspertem i wiem napewno,ze musza byc dwie kreski w tym samym kolorze lub ta druga jeszcze ciemniejsza od tej testowej.od tego momentu musisz dzialac,a ma to sie odbyc w czasie od 24 do 36 godzin po odczytaniu wyniku.pozdro...:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:;-);-);-);-);-);-);-)

To nam sie troszke nie zgadza...:baffled: bo ja mialam slabsza a owulka byla...zreszta Pixelka zaszla na takiej slabej kresce w ciaze...
moim zdaniem zalezy od jakosci testów.

Cześć, wpadam się pochwalić :zawstydzona/y:

30 marca o 16:10 zostałam po raz drugi mamusią :-). Przedstawiam Wam więc Igorka: 60 cm, 3890g i 10 punktów :-)

cm5316_ATT00015.jpg

p1000492.jpg

Ps. Eve, Lilu - dzięki skarby
Wow, Kochana, to już??? Super!!! Maluszek przepiękny!!!:-D

Zaniepokojna troszke wczesnie te testy zaczelas robic chyba....przy 36dniowym cyklu to woulka powinna byc z zalozenia kolo 20-22 dnia dopiero...no ale nie musi byc jak w zalozeniu u Ciebie i moze w sumie jak 1y raz to lepiej zaczac sprawdzac wczesniej i sie okaze...jak zrobisz kolejne dni i bedzie krecha ciemniala z dnia na dzien to ta najciemniejsza wskaze ci dzien przed owulacja....3mam kciuki by ladnie wyszlo! a jaki masz test? jakiej firmy?
dlatego zaczęłam dlatego tak wcześnie robić bo nie wiadomo jak to u mnie z tą owulacja jest można spróbowac przeciesz, a testy zamówiłam na allegro a firma to EGENS. nie mam pojęcia co z nich wyniknie ale próbujemoże pomogą. jak tam teoje kolanko?? a po spotkaniu z koleżanką to pewno odprężona na maxa??

u mnie nie ma czegoś takiego jak prezenty na "zajączka". A u was???

U mnie tez nie ma takiej tradycji w domu...ale tu w UK daje sie czekoladowe jajka, nieraz taaaakie wielkie:-):-)

Witaj kochana :-)

Tata jeszcze nie ma wynikow, beda wtorek -sroda.
U mnie ok, dzisiaj uczylam sie jezdzic samochodem manualem :nerd: ( umiem tylko automatem :confused2:) i cos kiepsko mi idze ruszanie :szok: myslalam ze bede miec problem ze zmiana biegow a to latwe jak pikus :sorry: tylko to ruszanie cholerne :wściekła/y:

Lilu-daj znac jak Tata odbierze wyniku-trzymam kciuki by było dobrze!
Manualna mówisz...to odwrotnie niz ja, ja nigdy nie prowadzilam automatu...tylko maualne pojazdy:-)

wiec pojechalismy do IKEA-i :eek:
Bardzo lubie jezdzic do Falkstone niedaleko Dover, plaz, zielone wzgorza, pyszne owoce morza i chinszczyzna :tak: mniam mniam
Koscol przerobiony na pub :rofl2: w Polsce by to nie przeszlo. Piwko w nawie bocznej hmmmmmmm....

Co upolowalas w Ikea?
Moj M chcial do B&Q jechac po pudelka do przeprowadzki ale znalezlismy online i w sumie z domu dalej sie nie ruszam...jedynie wyslalam go po jedzonko, bo nie mam nastroju na gotowanie:baffled:

A te koscioly przerobione na puby lub mieszkania...uwielbiam i zadziwiaja mnie ilekroc widze...ale pozytywnie:-)

Zdecydowania przed Bożym narodzeniem jest większy szał, bo jeszcze ludzie mnóstwo prezentów kupują (ja to bardzo lubię), a teraz to raczej nie, u mnie nie ma czegoś takiego jak prezenty na "zajączka". A u was???
U mnie też nie ma prezentów na zająca jak byłam mała to coś zawsze dostawałam.
Nie mam zamiaru się kosztować na te Święta jeden dzień u jednych rodziców jemy a drugi u drugich i tyle:-)
Oszczędzamy bo prawdopodobnie 22 sierpnia odbędzie się nasz ślub i przyjęcie weselne.Dostaliśmy potwierdzenie z restauracji o wolnym terminie więc jeśli w kościele będzie wolne to zmienię stan cywilny.:-D:-D

w IKEA-i wiecej lazenia niz kupowania, kupilismy pare rzeczy do kuchni i szwedzkie jedzonko. aaaaaaaa i kawy sie napilismy a pozniej stwierdzilam ze to chyba nie byl za dobry pomysl na to moje serduszko. Sama siebie wykoncze :baffled:

reklama
Lilu-daj znac jak Tata odbierze wyniku-trzymam kciuki by było dobrze!
Manualna mówisz...to odwrotnie niz ja, ja nigdy nie prowadzilam automatu...tylko maualne pojazdy:-)
ok nie ma sprawy, dam znac odrazu jak tyko beda wyniki :tak:

Hmmm.... mnie ten manual przeraza, a raczej to ruszanie :szok: nie umiem tego odmierzyc ...puszczaj sprzeglo, wciskaj gaz .... :eek: tez mialas na poczatu z tym problem ? czy tylko ja jestem tak niezdolnie utalentowana :sorry:

Ostatnia edycja:
Do góry