Nektarynka
Fanka BB :)
wielkie grrrrrrrrrrratulacje:-)Cześć, wpadam się pochwalić
30 marca o 16:10 zostałam po raz drugi mamusią :-). Przedstawiam Wam więc Igorka: 60 cm, 3890g i 10 punktów :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wielkie grrrrrrrrrrratulacje:-)Cześć, wpadam się pochwalić
30 marca o 16:10 zostałam po raz drugi mamusią :-). Przedstawiam Wam więc Igorka: 60 cm, 3890g i 10 punktów :-)
oooooo:-( a ja tu czekam i czekam na twój teścik:-(w.kropeczka a czemu miałabym być nie prawdziwa????? Wole poczekać z testem do jutra rano bynajmniej będę pewniejsza co do wyniku. Przez te dwa lata mam tyle testów narobione że teraz mogę spokojnie poczekać.A drugi powód że nie zrobiłam go dzisiaj bo po prostu jeśli nie jestem w ciąży to po co miałabym sobie psuć niedziele.
otóz od rana boli mnie kolano prawe, nie wiem czemuJak chce sobie usiaść z podkulonymi nogami tak na prawym boku to nie moge tak mnie w kolanie boli jakbym nie wiem co robila
:-( jak chodze to tez lekko pobolewa, nie wiem skąd mi sie to wzieło
![]()
niepokalanego poczecia sie nie doczekalysmy na forum,to chociaz zarazanie chorobami przez monitoru mnie jako taki, jakis troche chandrowaty.... mój Przemuś znowu wyjechał rano , bedzie pewnie jakoś w nocy.. taka praca...a ja siedze sama w domku i w sumie nie wiem co robic...
kropeczko jak twoje kolanko??? czyżbys na mnie przezuciła jakieś choróbsko czarownicootóz od rana boli mnie kolano prawe, nie wiem czemu
jak chce sobie usiaść z podkulonymi nogami tak na prawym boku to nie moge tak mnie w kolanie boli jakbym nie wiem co robila
:-( jak chodze to tez lekko pobolewa, nie wiem skąd mi sie to wzieło
![]()
ożesz ty franco jednastarzejesz sie i tyle
wiesz w dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe......niepokalanego poczecia sie nie doczekalysmy na forum,to chociaz zarazanie chorobami przez monitorto tez juz jakies osiagniecie