reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam sie i ja popoludniowo.
Troche nieprzytomna, troche tez pijana :-) Wrocilam niedawno z obiadku urodzinowego babci mojego mana (96 latek) i troche sie ozlopalam winka, tesc chcial mnie upic najwidoczniej bo ciagle mi dolewal i zamawial tez za mnie rozne roznosci do jedzenia, ktore potem kazal zapakowac na wynos gdyz nie dalam rady. Mamma mia :-D przynajmniej mam torcika na pozniej jak juz strawie te szalenstwa

Poza tym hurrrraaa jaka piekna pogoda wreszcie, tylko szkoda ze bockow tu nie uraczysz ale nic to. Mozna dac rade tez i bez bocianow, prawda?? :rofl2:

w.kropeczka a czemu miałabym być nie prawdziwa????? Wole poczekać z testem do jutra rano bynajmniej będę pewniejsza co do wyniku. Przez te dwa lata mam tyle testów narobione że teraz mogę spokojnie poczekać.A drugi powód że nie zrobiłam go dzisiaj bo po prostu jeśli nie jestem w ciąży to po co miałabym sobie psuć niedziele.

w.kropeczka a czemu miałabym być nie prawdziwa????? Wole poczekać z testem do jutra rano bynajmniej będę pewniejsza co do wyniku. Przez te dwa lata mam tyle testów narobione że teraz mogę spokojnie poczekać.A drugi powód że nie zrobiłam go dzisiaj bo po prostu jeśli nie jestem w ciąży to po co miałabym sobie psuć niedziele.
oooooo:-( a ja tu czekam i czekam na twój teścik:-(

Siemacie Lachonarium
Zaliczyłam obiadek u rodziców i muszę sie brać za sprzątanie.
Przyjeżdża pierd..olnięta ciotka mojego (nienawidzę jej strasznie) i musze ogranąć chałupę. Już mam strasznego nerwa a co będzie jak ją zobaczę.
Podobnoć ma zostać tydzień ale miejmy nadzieję że będzie spała u brata mojego bo u nas nie ma gdzie, ale znając jaka jet wredna to mnie wypierdzieli na podłogę a sama położy się w łóżku.
Mama się ze mnie śmiała, że ciotka wyczuła, że się staramy o dziecko to przyjechała jako antykoncepcja.
Będzie dupe truc i życie obrzydzać. Jak się wqurwie to wyjede do rodziców aż babsztyl wyjedzie. Pierdole koneksje rodzinne.

u mnie jako taki, jakis troche chandrowaty.... mój Przemuś znowu wyjechał rano , bedzie pewnie jakoś w nocy.. taka praca...a ja siedze sama w domku i w sumie nie wiem co robic...

kropeczko jak twoje kolanko??? czyżbys na mnie przezuciła jakieś choróbsko czarownico:-D:-D:-D otóz od rana boli mnie kolano prawe, nie wiem czemu:eek: jak chce sobie usiaść z podkulonymi nogami tak na prawym boku to nie moge tak mnie w kolanie boli jakbym nie wiem co robila:eek::eek::-( jak chodze to tez lekko pobolewa, nie wiem skąd mi sie to wzieło:szok:

u mnie jako taki, jakis troche chandrowaty.... mój Przemuś znowu wyjechał rano , bedzie pewnie jakoś w nocy.. taka praca...a ja siedze sama w domku i w sumie nie wiem co robic...

kropeczko jak twoje kolanko??? czyżbys na mnie przezuciła jakieś choróbsko czarownico:-D:-D:-D otóz od rana boli mnie kolano prawe, nie wiem czemu:eek: jak chce sobie usiaść z podkulonymi nogami tak na prawym boku to nie moge tak mnie w kolanie boli jakbym nie wiem co robila:eek::eek::-( jak chodze to tez lekko pobolewa, nie wiem skąd mi sie to wzieło:szok:
niepokalanego poczecia sie nie doczekalysmy na forum,to chociaz zarazanie chorobami przez monitor :tak: to tez juz jakies osiagniecie

reklama
Do góry