Loree
Fanka BB :)
No fajny jest właśnie..... tak mi się podoba że masakra...
A jakby się M. spodobał;-)
Oj tak! Dla mojego taki gorset i pończoszki to szczyt marzeń!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No fajny jest właśnie..... tak mi się podoba że masakra...
A jakby się M. spodobał;-)

...zycze wszystkim wam fajnego ,wesolego dzionka.grunt to optymizm i dobry chumorek.buziaki!PA!PA!:-):-)
:-)
![]()
...migdał mnie tak nawala ze gadać nie mogę! wczoraj mialam 37,5st po podludniuszlak by to trafil!!!! bola mnie wszystkie kostki i stawy łamią!!!
kochana zgadzam sie ale .... taki zwykly potasik owszem bez recepty ale on wiele nie zdziała a np moja mama uzywa Kalipoz 750 mg lub Kaldyum ok 350 mg i te sa na recepte!!!!
![]()

Ja dzisiaj lece do Super G na 18.15 i zobaczymy czy pęcherze pękły. Do fanatyczek usg mam pytanie czy mam o coś konkretnego sie pytać oprócz tego "czy pękły".
.![]()

zobaczysz ze jak zwieje to juz predko nie wroci
Oczywiście nic ciekawego nie było. ...A ja chcę ładne balerinki, tylko nie takie twarde jak kalosze.
A dziś w nocy miałam koszmary, śniło mi się że poroniłam, okropne a później nie mogłam już zasnąć.

ale były niesamowicie lekkie, miekkie i wygodne!
;-)
Pozatym mam troszke malu czasu teraz bo dokladnie za miesiac wyjezdzam do turcji wienc narazie caly moj czas pochlania wyjazd ale to chyba dobrze bo sie szykuje na staranka w turcji oj bedzie sie dziac
kropeczko a jak tam twoje kolanko kochanie juz lepiej
![]()
Zobaczymy czy w pracy będzie duża afera bo wzięłam zwolnienie na ciąże a nikt nie wie. Już nie kombinowałam i tak widać brzuszek to by się dowiedzieli. Pracuje tam tylko pół roku i zobaczymy jak mnie potraktują jak wrócę po świętach do pracy jak źle to idę dalej na zwolnienie![]()

Nie zostawiaj mnie nieudacznika samej - ja nie umiem szyć, robić na drutach, szydełkować, nawet malować nie umiem
Jedynie gadać i śpiewać mogę, bo robię to bardzo częstochociaz mój M twierdzi, że wyję:-)
![]()

Kropeczko - Dziekuje slonce, jestes naprawde kochana![]()
A mam dobre wiadomosci. Nie wiem co mnie podkusilo wczoraj i zrobilam testa owulacyjnego (mialam ostatni) i kreska testowa wyszla taka ciemna od razu a to byl moj 15dc.
Andzia_S - JESTES NIESAMOWITA W ODPISYWANIU NA prawie WSZYSTKIE POSTY:-)
U mnie tez było kameralnie i nie zamieniłabym tego na mega weselicho. Oczywiście wesela lubię, ale u innych. Swoje chciałam małe. Ale i tak było mnóstwo roboty i nerwów. No i oczywiście na koncie pustki, ale na szczęście wesele nam sie zwróciło. Większość osób dawała nam kasę a nie prezenty, bo wiedzieli że zbieramy na mieszkanie.
Z innej bajki- jak zaczynałyście staranka to od razu z testami owu, z mierzeniem temp. czy na początku bez tego wszystkiego? Ja od maja zaczynam staranka i nie wiem jak podejść do tematu. Bo z jednej strony wszystko to ww mnie nakręca mocno a z drugiej - starałam się przy pierwszej ciąży 10 miesięcy ( bez testów i mierzenia temp) więc to nie mało. Może tym razem powinnam spróbować inaczej?
.
byla ta pierniczona policja....nie zamkneli mnie ale rewizje chcieli zrobic.....okazało sie ze dwa lata temu kupiłam w komisie...jakis trefny telefon....i przyjechali go zabrac....masakra zapłaciłam za niego wtedy 350zł.
Taki mi się marzy...Bielizna, bielizna damska i męska - e-Lady.pl - sklep internetowy, bielizna.
Choć z drugiej strony może taki gadżet lepiej by podziałał na zapładnianie niż te wszystkie badania![]()
Dzięki! Zaryzykuję i zamówię. W aptece jeden test ciążowy od 10 zł w górę. Nie wiem jak owulacyjne, bo nigdy nie kupowałam.
oj tam nie przejmuj sie pracką! przeciez widzieli ze zatrudniaja młoda meżatkę!Teraz dobrze ale wieczorem miałam straszne mdłości tylko wieczorami krzyczę do M żeby się szybko kąpał bo mamy razem wc i łazienkę. Tak od 20 jestem nie do życiamam nadzieje, że z czasem będzie lepiej.
Zobaczymy czy w pracy będzie duża afera bo wzięłam zwolnienie na ciąże a nikt nie wie. Już nie kombinowałam i tak widać brzuszek to by się dowiedzieli. Pracuje tam tylko pół roku i zobaczymy jak mnie potraktują jak wrócę po świętach do pracy jak źle to idę dalej na zwolnienie![]()

no łykam co sie da ale juz czuje na serduchu ze sie męczyEve-no to dorobiłas...biedactwo!!! Nie możesz sie teraz rozchorowac na święta przecież!!!! Łykaj co sie da byleby działalo...i zdrowiej szybko!
Apropos potasiku-ja mam taki 333mg wiec tez silny i bez recepty.![]()
a dałabyś nazwe tego patosiaku to se kupie! 
Cześć Kropeczko kochanie:-) Ty to nigdy nikogo nie pominieszNa pewno by sie sprawdzil...piekny jest! PIEKNY!!!!!
Ja placilam w aptece 24zl za 5 sztuk owulacyjnych.
I nie wiem jak ty to robisz że pamiętasz wszystko, co kto kiedy i jak:-)
no łykam co sie da ale juz czuje na serduchu ze sie męczya dałabyś nazwe tego patosiaku to se kupie!
![]()
Cześć Kropeczko kochanie:-) Ty to nigdy nikogo nie pominieszI nie wiem jak ty to robisz że pamiętasz wszystko, co kto kiedy i jak:-)
Dzisiaj mam drugi egzamin o 16. Wyniki pierwszego też później. Nie powiem żebym była nauczona...
W domu mam cyrk na kółkach...nie wiem kiedy to ogarnę..
P.S. Gorsecik piękny, ale mam do wyboru w tym m-cu albo gorsecik albo badania hormonów (zapas finansowy mój:-))

i bedzie grało jak trzeba na swieta...po kolei wszystko ogarniesz!
odnosnie testow ciazowych i owu.. kupilam na pojedyncze sztuki.. 10 owu i 5 ciazowych za 1,29 za sztuke i 6zł przesylka wiec zaplacilam 25,35zł.. sa takie cieniutkie jak Hanka pisała.. no nie wiem 3mm szerokości..
Już nie muszę robić bety. Właśnie dostałam @:-(Jakoś próbuje sie trzymać. Z tej okazji jadę na zakupy muszę odreagować.W Maju robię badania mam nadzieje że będzie dobrze i w końcu sie doczekam dzidziusia.