w.kropeczka
Fanka BB :)
Byłam dzisiaj u lekarza i powiedział, że jak nie przejdzie krwawienie to do poniedziałku mam się zgłosić do niego. Mam czekać bo w tym czasie powinnam mieć normalnie @ ale jest już za długo, także jak potrwa jeszcze to czeka mnie fotel ginekologiczny podczas krwawienia:-(.
Najlepsze jest to, że mnie nie boli wcale brzuch. Nie odczuwam standardowego dyskomfortu jak podczas @.
Tylko już zaczynam odczuwać w związku z tym osłabienie i to takie porządne.
A co jest najlepsze. Nie mogę w ogóle narzekać bo trzeba opiekować sie M i wszystko robić.
Niuniu-dobrze ze poszlas do gina.....jak sie nie unormuje to nie martw sie bdaniem - ja bylam raz w trakcie @ badana...da sie przezyc!
A z samopoczuciem-wspolczuje...wiem jak potrafi wszystko wymeczyc jak sie nazbiera tyle na glowe....przytulam!
witam wszystkie forumiczki!!
ale mnie głowa dzisiaj boli aż mi sie literki mylą na klawiaturze!!:-tak:
byłam dzis na przedświatecznych zakupach i mam dość tyle tych luzi wszędzie normalnie szał zakupowy, chciałam sobie zakupić butki jakie bo cieplutko juz a ja nie mam wiosennych butów bo stare mi sie znudziły a z resztą już przyniszczone są ale na mieście nic nie znalazłam aż w końcu na allegro sobie zamówiłam.
dzisiaj sie kapnełam że wypada mi w sobote owulacja mam nadzieję że testy mi to potwierdzą albo pomogą uchwycić ten odpowiedni moment do działania i będzie fasolka wielkanocna hehe:-)
.
No to brawo!!!! mmy kolejne zakupy wiosenne! a swoja droga-podziwiam te dziewczyny-jak ty czy Eve ktore sie nie boja butow na allegro kupowac...ja musze wymierzyc przymierzyc a i tak zwykle gniota lub klapią....
A na głowe-kawusie strzel lub jakis masaż skroni moze???
Z fasolką-uda sie na bank!!! i mowie ci za rok o tej porze miedzy swierkami cie z wózkiem widze!!!:-)
Kobitki uciekam zaraz proszę trzymać kciuki. A gdzie Marzenixx??? Jak rozmowa??
Trzymam kciuki, za Ciebie Zajcu i za Marzenixx! Do dziela!