reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Byłam dzisiaj u lekarza i powiedział, że jak nie przejdzie krwawienie to do poniedziałku mam się zgłosić do niego. Mam czekać bo w tym czasie powinnam mieć normalnie @ ale jest już za długo, także jak potrwa jeszcze to czeka mnie fotel ginekologiczny podczas krwawienia:-(.
Najlepsze jest to, że mnie nie boli wcale brzuch. Nie odczuwam standardowego dyskomfortu jak podczas @.
Tylko już zaczynam odczuwać w związku z tym osłabienie i to takie porządne.
A co jest najlepsze. Nie mogę w ogóle narzekać bo trzeba opiekować sie M i wszystko robić.

Niuniu-dobrze ze poszlas do gina.....jak sie nie unormuje to nie martw sie bdaniem - ja bylam raz w trakcie @ badana...da sie przezyc!
A z samopoczuciem-wspolczuje...wiem jak potrafi wszystko wymeczyc jak sie nazbiera tyle na glowe....przytulam!

witam wszystkie forumiczki!!
ale mnie głowa dzisiaj boli aż mi sie literki mylą na klawiaturze!!:-:)tak:
byłam dzis na przedświatecznych zakupach i mam dość tyle tych luzi wszędzie normalnie szał zakupowy, chciałam sobie zakupić butki jakie bo cieplutko juz a ja nie mam wiosennych butów bo stare mi sie znudziły a z resztą już przyniszczone są ale na mieście nic nie znalazłam aż w końcu na allegro sobie zamówiłam.:-p
dzisiaj sie kapnełam że wypada mi w sobote owulacja mam nadzieję że testy mi to potwierdzą albo pomogą uchwycić ten odpowiedni moment do działania i będzie fasolka wielkanocna hehe:tak::-D:-)

.

No to brawo!!!! mmy kolejne zakupy wiosenne! a swoja droga-podziwiam te dziewczyny-jak ty czy Eve ktore sie nie boja butow na allegro kupowac...ja musze wymierzyc przymierzyc a i tak zwykle gniota lub klapią....

A na głowe-kawusie strzel lub jakis masaż skroni moze???

Z fasolką-uda sie na bank!!! i mowie ci za rok o tej porze miedzy swierkami cie z wózkiem widze!!!:-)

Kobitki uciekam zaraz proszę trzymać kciuki. A gdzie Marzenixx??? Jak rozmowa??

Trzymam kciuki, za Ciebie Zajcu i za Marzenixx! Do dziela!

reklama
:crazy:wyobraźcie sobie ,że ta ku......... nie zadzwoniła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja czekam i czekam a tu nic!!!!! najpierw sama do mnie ze3 razy dzis dzwoniła , a teraz ***** nie zadzwoniła!:no: ale sie wkurzyłam.....
smaże kotlety!!! wrrrr:crazy:

No to brawo!!!! mmy kolejne zakupy wiosenne! a swoja droga-podziwiam te dziewczyny-jak ty czy Eve ktore sie nie boja butow na allegro kupowac...ja musze wymierzyc przymierzyc a i tak zwykle gniota lub klapią....

A na głowe-kawusie strzel lub jakis masaż skroni moze???

Z fasolką-uda sie na bank!!! i mowie ci za rok o tej porze miedzy swierkami cie z wózkiem widze!!!:-)
!
o takie te butki sobie zamówiłam skromne ale i nie drobie bo pierwszy raz zamawiam buty na allegro i jak mnie będą cisły to mi nie będzie szkoda ich wyrzucić trzeba oszczędzać bo kryzys jest przecie
PANTOFLE KRZYZACZKI NA OBCASIE 2 KOLORY(3952-3) 39 (594397649) - Aukcje internetowe Allegro

właśnie przeczytalam że masz wrażliwe stupki ja właśnie też znam ten ból bo dzisiaj byłam na zakupach i trochę polatalam po sklepach a miałam wygodne - tak mi sie wydawało - adidasy a tu takie odciski mi się porobily ze:szok:

o ile mi sie poprzyjmuja te świerki to mam nadzieję ze faktycznie będe z wuzeczkiem dumnie spacerować:tak::tak:

Witam poniedziałkowo!
Beatko bardzo mi przykro, napewno następnym razem się uda!!!:tak:
Passingby super że dzidzia tak duża:happy:, boże jakie to musi być wspaniałe uczucie , zobaczyć swoją malutką dzidzię-dbaj o siebie!!!:-)
Hanka czekam na wieści z usg!!!:tak:

Sorry że nie odpisuję na wszystkie posty...
U mnie 3 dzień po IUI i wciąż kłuje mnie jajnik (prawy) czuję się cały czas jak na @ i nie wiem czy tak być powinno?!:baffled:
Być może to efekt tych odżywek co karmili plemniki... sama nie wiem?!
zostało mi czekać... a to cholernie trudne, czas się dłuży!!!
POZDRAWIAM

wpadłam znów na chwile, bo mój M. pojechał do domku, jutro wróci do mnie :-D

a ja w ciągu 3 dni schudłam 2 kg hi hi

a tak w ogóle to co byście poleciły, od tygodnia nie umiem spać, mam taki bardzo płytki sen, i co chwile sie budzę i cały czas zmęczona jestem.

:crazy:wyobraźcie sobie ,że ta ku......... nie zadzwoniła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja czekam i czekam a tu nic!!!!! najpierw sama do mnie ze3 razy dzis dzwoniła , a teraz ***** nie zadzwoniła!:no: ale sie wkurzyłam.....
:crazy:

No nie wierze!!!!!! co za małpa, by jej w swięta - w czas procesji - szambo wypłynęlo na podwórku! :wściekła/y: zemsta jest słoooodka:-p

o takie te butki sobie zamówiłam skromne ale i nie drobie bo pierwszy raz zamawiam buty na allegro i jak mnie będą cisły to mi nie będzie szkoda ich wyrzucić trzeba oszczędzać bo kryzys jest przecie
PANTOFLE KRZYZACZKI NA OBCASIE 2 KOLORY(3952-3) 39 (594397649) - Aukcje internetowe Allegro
:tak:

No i prosze...za 19 zeta a butki jak sie patrzy i wygladaaj na wygodne-taki zgrabny slupek mają:-)

U mnie 3 dzień po IUI i wciąż kłuje mnie jajnik (prawy) czuję się cały czas jak na @ i nie wiem czy tak być powinno?!:baffled:
Być może to efekt tych odżywek co karmili plemniki... sama nie wiem?!
zostało mi czekać... a to cholernie trudne, czas się dłuży!!!
POZDRAWIAM
Martynko kochana to jeszcze tylko tydzien i robimy betke!!! tzn Ty robisz - my dopingujemy:tak: Mysle ze takie kłucie moze byc przy przemieszczaniu sie i zagniezdzaniu jajeczka...a moze faktycznie po tych odzywkach plemniczkom takie zeby urosły jak igielki i takie uczucia kłucia:laugh2:
badx cierpliwa kochanie-a jak masz wątpliwosci co tego odczucia w jajniku to moze spróbuj zadzwonic do swoejgo gine, tego co IUI robił...?

a ja w ciągu 3 dni schudłam 2 kg hi hi

a tak w ogóle to co byście poleciły, od tygodnia nie umiem spać, mam taki bardzo płytki sen, i co chwile sie budzę i cały czas zmęczona jestem.

Kucuk jak Ty to zrobiłas???? Dawaj tu zaraz przepis - dietea cud czy co????:szok:

Szklanka ciepłego mleka przed snem...pozwala odpłynąc....amoze to ma jakis związek z fasolką ta bezsennosc, co???

Kropeczko niestety nie tydzień tylko 11 dni -niestety.
Nie będę dzwonić bo po co jak i tak muszę czekać. Może to dobrze że boli...

M. jest pewien że się udało, ja podchodzę z dystansem, za dużo razy się zawiodłam.
Co u ciebie? jak nóżka?

reklama
No nie wierze!!!!!! co za małpa, by jej w swięta - w czas procesji - szambo wypłynęlo na podwórku! :wściekła/y: zemsta jest słoooodka:-p

No i prosze...za 19 zeta a butki jak sie patrzy i wygladaaj na wygodne-taki zgrabny slupek mają:-)

hehe z tym szambem to świetne nie słyszałam tego jeszcze:-D:laugh2:

właśnie na tą wygodę liczę przede wszystkim i już mi sie znudziły te buty z tymi szpiczastymi noskami i może te takie inne będą dobre tym bardziej że są na słuoku nie na szpilce to moze mnie nogi nie bedą bolały jak w nich będe chodzić

Do góry