reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dokładnie jak się sama nie upomnisz albo nie spytasz to nic nie dadzą.
Popłakałam się ze śmiechu:-D:-D:-D
No wiesz Kopciuszku smiech to samo zdrowie! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

dobra dziewuszki ja spadam na uczelnie spotkac sie z promotorem! :baffled: ide na pogadanke o tych 2 rozdzialach co to niby przeczytał! :confused2: juz sie boje bo w mailu napisal - zapraszam do dyskusji! :eek:

Marzenko....będzie dobrze:tak: Będziemy trzymać kciuki o 15. I od razu daj znac jak poszło.
Kropeczko, ten len z sokiem z żurawiny nawet nie zły jest;-):-)

wszyscy lekarze z ktorymi rozmawialam kompletnie nic mi nie powiedzieli o badaniach o wszystkich wiem z neta lub z BB!!!! :eek: to jest straszne!!!! bo nie wiem czemu nie poradzą zeby wlasnie takie badania jak toxo czy cytomegalia zrobic wczesniej??? przeciez to jest takie groźne dla bobaska! :confused2:
w sobote bylam u nowej ginki i dalam jej do wgladu wsie badanka pokiwala tylko glową (b. młoda) ze dobrw wyniki przy morfologi ze super! ale nie powiedziala np ze fajnie ze takie badania zrobilam! :eek: kazała mi nawet ciut zwolnić! :confused2:

Marzenixx kciuki zacisniete! :laugh2:
Kinguś od tej pory tyś dla mnie Kopciuszek :laugh2::laugh2::laugh2: super zes to porownała! :-D:-D:-D

Ja robiłam wszystko prywatnie, bo jeden ginek powiedzial, ze najwazniejsza cytologia a reszte bedziemy badac jak zaciąze, ale wolałam porobic to i miec z glowy zanim zaciąże....zas druga ginka pochwalila jak przyszlam z tymi wszystkimi wynikami, ale bylo juz po fakcie-i pewnie i tak ie dałaby mi skierowania, zreszta nie wiem na jakie rzeczy o ni te skierowania sa w stanie dac...chyba nie na wiele badan, niestety....

No własnie! Albo zawsze mozesz szybko kliknac od nas i podpowiemy!:-)

A ja myślałam, że tylko mój lekarz taki dziwny! Ja nawet mogę płacić za te badania, wcale nie chcę skierowania, tylko niech mi lekarz powie dokładnie co powinno się zbadać. Ostatnio jak robiłam te badania, to jak już byłam w ciąży! Wcześniej w ogóle nie było tematu! Znaczy, że dopóki fasolki nie ma to zdrowie nie jest ważne. A potem na biegu wszystkie nadania trzeba robić!

V V V :)

Była, zmierzyłam, (zapłaciłam :sorry:) wróciłam
Małe ma 1,22, ostateczny termin wg usg: 18 listopada. Serce słychować (łubutłubutłubut), mamy już rączki i nóżki oraz pokazano mi kręgosłupek :)
Nastepna wizyta 11 maja, wtedy przezernosc i tes PAPA :)

Buziaki

Marzenixx-i jak Ci idzie?????? Trzymam kciuki!!!!:-):tak::-)

Twój obiadek pyszny;-) to ja już nie robię ;-)
A cukinię to zalewam wodę daję vegete i tyle ale najbardziej lubię smażoną( jak kotlety, w jajku bułce tartej i na patelnie pyszotka) albo ostatnio robiłam takie kotleciki tarta cukinia na grubej tarce+jajko+feta i na patelnię mniam;-)

No wlasnie moja ulubiona to tez w kotleciku, ale z fetą nie probowałam nigdy....musze sie skusić:-)
A i jeszcze w jajecznicy cukinie polecam - lub w omlecie - kroi sie na cienkie plasterki i smazy sie ja z cebulka w kostke na oliwie i jak jest już miekka to zalewa jajkami - lub jak do omleta - to jajkami z mlekiem i troszke mąki - pyyyychotka:-):-)

To kusicielki jedne okropne, puszczę się z torbami:):-)

Ale za to w jakiej bieliźnie:laugh2::laugh2::laugh2:

...ja spadam na uczelnie spotkac sie z promotorem! :baffled: ide na pogadanke o tych 2 rozdzialach co to niby przeczytał! :confused2: juz sie boje bo w mailu napisal - zapraszam do dyskusji! :eek:

POWODZENIA!!!! nie daj sie!:tak:

Kropeczko, ten len z sokiem z żurawiny nawet nie zły jest;-):-)

A widzisz! ja tez pije, z tym ze ja mam taki sok zurawinowy z kartonu - rozcienczony - i pije tak: łyzeczke lnu rozpuszczam w 1/4 szklanki przegotowanej wody i po wymieszaniu dolewam soku do pełna szklanki...pyszne..!!!!! ale wyglada jak rzygi:rofl2::baffled::rofl2:

Znaczy, że dopóki fasolki nie ma to zdrowie nie jest ważne. A potem na biegu wszystkie nadania trzeba robić!

Dokładnie-taki maja system myślenia włączony wszyscy Gini:-)

Małe ma 1,22, ostateczny termin wg usg: 18 listopada. Serce słychować (łubutłubutłubut), mamy już rączki i nóżki oraz pokazano mi kręgosłupek :)

Buziaki

Passingby-gratulacje kochana!!!!!!!! Super ze dzidzia slicznie rosnie i serduszko jak trzeba wali w rytm!!!!! Trzymaj sie dzielnie i odpoczywaj!

Ostatnia edycja:
Byłam dzisiaj u lekarza i powiedział, że jak nie przejdzie krwawienie to do poniedziałku mam się zgłosić do niego. Mam czekać bo w tym czasie powinnam mieć normalnie @ ale jest już za długo, także jak potrwa jeszcze to czeka mnie fotel ginekologiczny podczas krwawienia:-(.
Najlepsze jest to, że mnie nie boli wcale brzuch. Nie odczuwam standardowego dyskomfortu jak podczas @.
Tylko już zaczynam odczuwać w związku z tym osłabienie i to takie porządne.
A co jest najlepsze. Nie mogę w ogóle narzekać bo trzeba opiekować sie M i wszystko robić.

witam wszystkie forumiczki!!
ale mnie głowa dzisiaj boli aż mi sie literki mylą na klawiaturze!!:-:)tak:
byłam dzis na przedświatecznych zakupach i mam dość tyle tych luzi wszędzie normalnie szał zakupowy, chciałam sobie zakupić butki jakie bo cieplutko juz a ja nie mam wiosennych butów bo stare mi sie znudziły a z resztą już przyniszczone są ale na mieście nic nie znalazłam aż w końcu na allegro sobie zamówiłam.:-p
dzisiaj sie kapnełam że wypada mi w sobote owulacja mam nadzieję że testy mi to potwierdzą albo pomogą uchwycić ten odpowiedni moment do działania i będzie fasolka wielkanocna hehe:tak::-D:-)

skonczylam, chba moze byc :eek: lniana zrobilam dzis dla kolezanki a zielona w zeszlym roku dla siebie :happy:
Ale sie chwale :szok:
ja tu sie wczoraj chwaliłam że na szydełku od czasu do czsu coś tam sobie robie a tu taki krawiecki talent świetne te torebki!! zazdroszcze talętu ja też taką torebke chetnie bym nosiła.

reklama

Buziaki
TO super że wszystko ok. :-D:-D:-D

Kobitki uciekam zaraz proszę trzymać kciuki. A gdzie Marzenixx??? Jak rozmowa??

Do góry