Zajączek81
Fanka BB :)
KUP KUP KUP!!!!!
To kusicielki jedne okropne, puszczę się z torbami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KUP KUP KUP!!!!!
No wiesz Kopciuszku smiech to samo zdrowie!Dokładnie jak się sama nie upomnisz albo nie spytasz to nic nie dadzą.
Popłakałam się ze śmiechu![]()
wszyscy lekarze z ktorymi rozmawialam kompletnie nic mi nie powiedzieli o badaniach o wszystkich wiem z neta lub z BB!!!!to jest straszne!!!! bo nie wiem czemu nie poradzą zeby wlasnie takie badania jak toxo czy cytomegalia zrobic wczesniej??? przeciez to jest takie groźne dla bobaska!
w sobote bylam u nowej ginki i dalam jej do wgladu wsie badanka pokiwala tylko glową (b. młoda) ze dobrw wyniki przy morfologi ze super! ale nie powiedziala np ze fajnie ze takie badania zrobilam!kazała mi nawet ciut zwolnić!
Marzenixx kciuki zacisniete!
Kinguś od tej pory tyś dla mnie Kopciuszeksuper zes to porownała!
![]()
Ja robiłam wszystko prywatnie, bo jeden ginek powiedzial, ze najwazniejsza cytologia a reszte bedziemy badac jak zaciąze, ale wolałam porobic to i miec z glowy zanim zaciąże....zas druga ginka pochwalila jak przyszlam z tymi wszystkimi wynikami, ale bylo juz po fakcie-i pewnie i tak ie dałaby mi skierowania, zreszta nie wiem na jakie rzeczy o ni te skierowania sa w stanie dac...chyba nie na wiele badan, niestety....
No własnie! Albo zawsze mozesz szybko kliknac od nas i podpowiemy!:-)
V V V
Była, zmierzyłam, (zapłaciłam) wróciłam
Małe ma 1,22, ostateczny termin wg usg: 18 listopada. Serce słychować (łubutłubutłubut), mamy już rączki i nóżki oraz pokazano mi kręgosłupek
Nastepna wizyta 11 maja, wtedy przezernosc i tes PAPA
Buziaki
Twój obiadek pyszny;-) to ja już nie robię ;-)
A cukinię to zalewam wodę daję vegete i tyle ale najbardziej lubię smażoną( jak kotlety, w jajku bułce tartej i na patelnie pyszotka) albo ostatnio robiłam takie kotleciki tarta cukinia na grubej tarce+jajko+feta i na patelnię mniam;-)
To kusicielki jedne okropne, puszczę się z torbami:-)
...ja spadam na uczelnie spotkac sie z promotorem!ide na pogadanke o tych 2 rozdzialach co to niby przeczytał!
juz sie boje bo w mailu napisal - zapraszam do dyskusji!
![]()
Kropeczko, ten len z sokiem z żurawiny nawet nie zły jest;-):-)
Znaczy, że dopóki fasolki nie ma to zdrowie nie jest ważne. A potem na biegu wszystkie nadania trzeba robić!
V V V
Małe ma 1,22, ostateczny termin wg usg: 18 listopada. Serce słychować (łubutłubutłubut), mamy już rączki i nóżki oraz pokazano mi kręgosłupek
Buziaki
ja tu sie wczoraj chwaliłam że na szydełku od czasu do czsu coś tam sobie robie a tu taki krawiecki talent świetne te torebki!! zazdroszcze talętu ja też taką torebke chetnie bym nosiła.skonczylam, chba moze byclniana zrobilam dzis dla kolezanki a zielona w zeszlym roku dla siebie
Ale sie chwale![]()
TO super że wszystko ok.V V V
Buziaki