reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
a ja za to jestem okazem zdrowia:tak::-) jak żyje nie byłam w życiu na zwolnieniu lekarskim, wogóle nie choruje chyba, że czasem jaiś katarek mnie dopadnie poczym nazajutrz mija.... nigdy nic złamanego nie miałam, jak wypadłam kiedys z pociągu to nic mi sie nie stało tylko miałam lekkie zadrapania na nadgarstkach:tak:
jakaś niezniszczalna jestem :-D

a ja za to jestem okazem zdrowia:tak::-) jak żyje nie byłam w życiu na zwolnieniu lekarskim, wogóle nie choruje chyba, że czasem jaiś katarek mnie dopadnie poczym nazajutrz mija.... nigdy nic złamanego nie miałam, jak wypadłam kiedys z pociągu to nic mi sie nie stało tylko miałam lekkie zadrapania na nadgarstkach:tak:
co ja bym dała zeby mieć takie zdrowie a nie ciagle zastanawiać sie kiedy znów sie rozchoruje gratuluje takiego szczęścia!!:tak:

CYBORG:szok:

to sie ciesz ja już 3 razy miałam złamanie a wybicie/zwichnięcie już chyba z tysiąc razy :no:
do tego ciągle choruje, z gardłem, z oczami, do tego miałam martwice kości i przez 2 lata nie mogłam uprawiać żadnych sportów poza pływaniem. do dzisiaj mam problemy z kolanami przez to, i jak jakiś większy wysiłek to zaraz bolą :crazy:
etc.. mogłabym tak dalej wymieniać :sorry:

A ja wpadłam tylko napisać, że @ nie przyszła do dziś, brzuch i cycki przestały boleć i nadal mam równiuteńkie 37 stopni. Zobaczymy kiedy przyjdzie cholerstwo.
Dzisiaj mi się śniło, że uczę nasze dziecko mówić "tata", bo "mama" już mówiło. Chociaż wyglądało na góra kilkumiesięczne.
Uciekam gołąbki robić ;)

to moze testa siknij??? 3mam kciuki!

to sie ciesz ja już 3 razy miałam złamanie a wybicie/zwichnięcie już chyba z tysiąc razy :no:
do tego ciągle choruje, z gardłem, z oczami, do tego miałam martwice kości i przez 2 lata nie mogłam uprawiać żadnych sportów poza pływaniem. do dzisiaj mam problemy z kolanami przez to, i jak jakiś większy wysiłek to zaraz bolą :crazy:
etc.. mogłabym tak dalej wymieniać :sorry:
ja to na szczęście to kości mam mocne ale gardło ciagle chore:-(
a nie proponowali Ci wycięcia migdałków?? bo mi tak ale narazie sie nie decyduje bo sobie troche podleczyłam to gardełko

ja to na szczęście to kości mam mocne ale gardło ciagle chore:-(
a nie proponowali Ci wycięcia migdałków?? bo mi tak ale narazie sie nie decyduje bo sobie troche podleczyłam to gardełko
jak byłam mała, miałam wycinany trzeci migdał
ale w ogóle co mnie choroba bierze to zaraz migdały wielkie i bolą i nie umiem przełykać.

reklama
jak byłam mała, miałam wycinany trzeci migdał
ale w ogóle co mnie choroba bierze to zaraz migdały wielkie i bolą i nie umiem przełykać.
mnie też każda choroba od migdałów sie zaczyna i wcale nie powiedziane że na tym się kończy bo częśto angina i to ropna się rozwija.
takie to jesteśmy chorubki jedne ale co tam nie trzeba sie załamywać takie jesteśmy i już nic nikomu do tego:tak:

a zapomniałam powiedzieć że zakupiłam sobie wiesiołek na i myśle że jak to kropeczko powiedziałaś będę miała bagienko po zapodaniu go sobie :rofl2::rofl2:ale tylko do owulacjii pamietam!!

Ostatnia edycja:
Do góry