Betka85
Fanka BB :)
ze mnie sie rodzina śmieje że choruje i narzekam częściej niż babcia![]()

a mnie to już denerwuje jak słysze "o ty znowu chora tyś to sie udała"
tylko nie wiem komu bo po kimś te geny musze mieć

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ze mnie sie rodzina śmieje że choruje i narzekam częściej niż babcia![]()

a mi czasami gadają że sobie wymyślam choroby
a mnie to już denerwuje jak słysze "o ty znowu chora tyś to sie udała"
tylko nie wiem komu bo po kimś te geny musze mieć![]()
i chce zachorować albo udaje 
:-) jak żyje nie byłam w życiu na zwolnieniu lekarskim, wogóle nie choruje chyba, że czasem jaiś katarek mnie dopadnie poczym nazajutrz mija.... nigdy nic złamanego nie miałam, jak wypadłam kiedys z pociągu to nic mi sie nie stało tylko miałam lekkie zadrapania na nadgarstkach

co ja bym dała zeby mieć takie zdrowie a nie ciagle zastanawiać sie kiedy znów sie rozchoruje gratuluje takiego szczęścia!!a ja za to jestem okazem zdrowia:-) jak żyje nie byłam w życiu na zwolnieniu lekarskim, wogóle nie choruje chyba, że czasem jaiś katarek mnie dopadnie poczym nazajutrz mija.... nigdy nic złamanego nie miałam, jak wypadłam kiedys z pociągu to nic mi sie nie stało tylko miałam lekkie zadrapania na nadgarstkach
jakaś niezniszczalna jestem![]()

a ja za to jestem okazem zdrowia:-) jak żyje nie byłam w życiu na zwolnieniu lekarskim, wogóle nie choruje chyba, że czasem jaiś katarek mnie dopadnie poczym nazajutrz mija.... nigdy nic złamanego nie miałam, jak wypadłam kiedys z pociągu to nic mi sie nie stało tylko miałam lekkie zadrapania na nadgarstkach

to sie ciesz ja już 3 razy miałam złamanie a wybicie/zwichnięcie już chyba z tysiąc razya ja za to jestem okazem zdrowia:-) jak żyje nie byłam w życiu na zwolnieniu lekarskim, wogóle nie choruje chyba, że czasem jaiś katarek mnie dopadnie poczym nazajutrz mija.... nigdy nic złamanego nie miałam, jak wypadłam kiedys z pociągu to nic mi sie nie stało tylko miałam lekkie zadrapania na nadgarstkach

A ja wpadłam tylko napisać, że @ nie przyszła do dziś, brzuch i cycki przestały boleć i nadal mam równiuteńkie 37 stopni. Zobaczymy kiedy przyjdzie cholerstwo.
Dzisiaj mi się śniło, że uczę nasze dziecko mówić "tata", bo "mama" już mówiło. Chociaż wyglądało na góra kilkumiesięczne.
Uciekam gołąbki robić![]()
ja to na szczęście to kości mam mocne ale gardło ciagle chore:-(to sie ciesz ja już 3 razy miałam złamanie a wybicie/zwichnięcie już chyba z tysiąc razy
do tego ciągle choruje, z gardłem, z oczami, do tego miałam martwice kości i przez 2 lata nie mogłam uprawiać żadnych sportów poza pływaniem. do dzisiaj mam problemy z kolanami przez to, i jak jakiś większy wysiłek to zaraz bolą
etc.. mogłabym tak dalej wymieniać![]()
jak byłam mała, miałam wycinany trzeci migdałja to na szczęście to kości mam mocne ale gardło ciagle chore:-(
a nie proponowali Ci wycięcia migdałków?? bo mi tak ale narazie sie nie decyduje bo sobie troche podleczyłam to gardełko
mnie też każda choroba od migdałów sie zaczyna i wcale nie powiedziane że na tym się kończy bo częśto angina i to ropna się rozwija.jak byłam mała, miałam wycinany trzeci migdał
ale w ogóle co mnie choroba bierze to zaraz migdały wielkie i bolą i nie umiem przełykać.

ale tylko do owulacjii pamietam!!