reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

a ja mam taką sałatkę według mnie i nie tylko bardzo dobrą:

słoik selera
słoik majonezu Kieleckiego
3 lub więcej krążki ananasa
puszka ukurydzy
1 por
2 jabłka
6 jaj ugotowanych na twardo
20 dkg szynki
wszystkie składniki kroimy na drobną kostkę, seler dobrze odsączamy. mieszamy wszystko razem ale nie doprawiamy niczym sałatka ma świetny smak.

reklama
hei kochaniutkie.-)
Nie bylo mnie caly tydzien i powiem wam szczeze ze bylo poprostu super!!!
Zero mysli o dziecku i jest mi z tym super..moje mysli sa zajete czym innym i tak sie lepiej czuje!!!
Napewno nie jestem w stanie przeczytac co naskrobalyscie wiec nawet nie bede sie za to zabierac.
Teraz jedziemy do Barcelony na swieta i wracam w poniedzialek wiec nie bedzie mnie...bede odpoczywac,jesc,chlac i sie kochac z mezusiem i zero myslenia o dziecku:-)
Jakos te BB mnie nakreca ze nie moge normalnie funkcjonowac i zle spie w nocy wiec bede zagladac co tydzien!!
Mam nadzieje ze nie gniewacie sie na mnie i nadal lubicie troszke:-)
Zycze wam wesolych swiat wielkanocnych i smakowitego jajka oczywiscie MESKIEGO.-)hehe
Dbajcie o siebie i mezusiow no i o filge nocne bo to wazne zeby fasolka powstala z czego wam ogromnie zycze wszystkim dziewczynkom!!!
DUZA BUZKA !!!

Już nie muszę robić bety. Właśnie dostałam @:-(Jakoś próbuje sie trzymać. Z tej okazji jadę na zakupy muszę odreagować.W Maju robię badania mam nadzieje że będzie dobrze i w końcu sie doczekam dzidziusia.
Przykro mi bardzo :-( Idz na zakupy! mnie to tez zawsze pomaga

Marzenixx jesli to miala byc rozmowa z kims "wyzej",to mogly sie jakies spotkania poprzesuwac itd. takze badz w gotowosci,bo moga Cie jutro wziac z zaskoczenia.

Passingby same super wiesci!Jeszcze tylko lekki stresic do 11 maja,a pozniej to juz z gorki :tak:

Martynko ze tez nie da sie tak sprawdzic od razu czy sie udalo,a nie to cholerne czekanie!
Cierpliwosci Sloneczko...

Zajaczku jak tam egzam??

Jesli chodzi o tematc chorob,to u mnie temat rzeka...nie bede nawet zaczynac

Kingus dziekuje Ci bardzo...niestety nie dam sie dotknac do skroni,tak mi pulsuje,ale jak moj M sie skonczy bawic nowa zabawka (kupil sobie rozdrabniarke galezi czy jak to sie chorelstwo zwie) to moze mi kark i potylice pomasuje,bo to mi czasem przynosi choc czesciowa ulge.

Jestem i jestem załamana.

Pęcherze pękły z prawego jajnika (zdrowy) i jest płyn więc pękły albo w sobote albo w niedziele rano. Sex był w środę, piątek i niedzielę wieczorem.

Ale
Na lewym jajniku sa dalej pęcherze - nic z nich nie będzie. Doszło do przerostu jajnika lewego czy coś tam i dlatego to była ostatnia moja stymulacja na CLO jeżeli nie zajdę. Po tym mam mieć 2 miesiące przerwy.

Qurwa bez tych tabletek to ja nawet ziarenka maku nie wysiedze więc mam z głowy ciąże.
Powiedział, że się boi że jajniki przerosną i wypełnią się płynem i mogę sie zakrztusić czy zadławić płynem i dlatego odstawiamy CLO.

Luteiny nie dostałam, dostane dopiero jak @ nie przyjdzie. Jak nie dostane @ do 31dc to mam natychmiast iść do niego i sprawdzi mi jajniki.

Qurwa mać, pierdolona mać, szlak by to wszystko trafił. Znając moje pierdolone szczęście to nie zaciążyłam i będę miała przymusowy urlop.

Idę se kupić browara w dupę jeża.

tak jak wczesniej pisalam lekarz zrobil usg przez podbrzusze.. nie powiedzial ze nie ma tam fasolki, wiecej ja gadalam niz on.. powiedzialam ze robilam testa i ze negatyw i ze zrobilam dla pewnosci bo przeciez bez owulacji.. powiedzialm jak wygladal wykres tempki bo o to pytal i tyle tylko ze luteina i chyba powiedzial ze wszystko jest w usg wporzadku... poza tym od poltora tygodnia mam lekkie pobolewanie w podbrzuszu, wczoraj jak przytulalismy sie i jak szczytowałam to mnie całe podbrzusze rozbowało, ale po chwili przeszło.. nie wiemm dlaczego, poza tym ostatnio zauwazylam, że po herbacie mam takie palenie w gardle.. jakby zgada (nigdy wczesniej nie miałam zgagi wiec nie wiem czy to dokladnie to).. jakos wiem ze niby nie było owulacji, wiec sama nie wiem czy tak coś moze byc

w sumie za wcześnie bło aby potwierdzic fasolke.. takze tez nie mozna bylo jej wykluczyc.. pozostaje czekać..
Wszystkie objawy wskazuja na fasolke!!
Te bole w podbrzuszu a szczegolnie po przytulankach,no i zgaga!
Wstymaj sie moze z przytulankami dopoki sytuacja sie nie wyjasni,zebys krzywdy fasolci nie zrobila,skoro szczytowanie powoduje bol

Hanka spokojnie. Nastaw się bardziej pozytywnie, a będzie dobrze, przeiceż nie można myśleć, że się nie udało, ja trzymam kciuki za to, żeby jednak się udało!!!

Hanka spokojnie. Nastaw się bardziej pozytywnie, a będzie dobrze, przeiceż nie można myśleć, że się nie udało, ja trzymam kciuki za to, żeby jednak się udało!!!

Chciałabym wierzyć ale mam cholernego pecha w życiu i coś czuję, że los raczej nie ma zamiaru sie odwrócić.

Dlatego mnie tak kuresko bolą te jajniki.

A już srał to wszystko pies. Czekam następne 2 tygodnie ale juz pierdole nie nastawiam się bo jeszcze bardziej będę wqurwiona jak dostane @.

Chciałabym wierzyć ale mam cholernego pecha w życiu i coś czuję, że los raczej nie ma zamiaru sie odwrócić.

A już srał to wszystko pies. Czekam następne 2 tygodnie ale juz pierdole nie nastawiam się bo jeszcze bardziej będę wqurwiona jak dostane @.

Wiem co czujesz i nie potrafie ci pomóc, ale zobaczysz wszystko sie ułoży, a jak na razie moge ci troche przy pwku potowarzyszyć:rofl2:

reklama
Wszystkie objawy wskazuja na fasolke!!
Te bole w podbrzuszu a szczegolnie po przytulankach,no i zgaga!
Wstymaj sie moze z przytulankami dopoki sytuacja sie nie wyjasni,zebys krzywdy fasolci nie zrobila,skoro szczytowanie powoduje bol
no niby tak.. mialam takiego smaka na browara, ale M mówi ze dopoki @ nie przyjdzie to nie mamy pewnosci, sama nie wiem co mam myslec bo przeciez owulki ponoc nie bylo..

Hanka bedzie dobrze.. nie wszystko zaprzepaszczone..głowa do góry jak pecherzyki pekły to twój samiec je zapłodnił..

Do góry