reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

A co w życiu jest sprawiedliwe????

Gdybys była w tym kręgu to byś się tu z nami nie męczyła tylko bys latała z brzuszkiem.
Ja juz sie z tym pogodzilam i tłumaczę sobie to tak że dojrzalam do roli matki, porobilam wszystkie badania i czekam w miarę zdrowa na moje szczęście.
Inna opcji na razie nie mam.
całe czas bałam sie żeby nie wpaść przed slubem bo mieszkam w małej miejscowości i nie chciałam być na językach a teraz myśle że lepiej było nie uważać aż tak bardzo i może już bym była szczęśliwą mamusia a nie zastanawiała sie czy mi też sie kiedyś uda.

ale dosć tych smutków!! takie wyczekane i wymarzone maleństwo będzie moim skarbem i wynagrodzeniem tych długich dni oczekiwania.

reklama
Może faktycznie jutro zadzwoni? A wy tu juz wylew szamba życzycie!
Mam nadzieję, że z testami wszystko ok, bo też je chyba dziś zamówię!:tak:
Jak to "WYPADŁAM Z POCIĄGU"? :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Co ty robiłaś, że z niego wypadłaś?
!
no zobaczymy czy testy sie okazą dobre, mam nadzieje ze tak!!!

a co do pociągu to uhuhu bylo to ładnych xxx lat temu boshe nawet nie pamietam jakies 10-11 lat temu chyba... wracalam ze szkoly a ze dojezdzalam tam pociagiem to jak wracalam i stalam przy drzwiach to jak pociag dojezdzal do stacji to albo ktos mnie popchnał albo sama wypadłam , ledwo pamietam akurat ten moment....bo jak sie dojezdza na stacje a wlasciwie juz wjezdza na nia to byly te drzwi takie co sie samemu otwiera no i tak jakos sie ztrobilo ze wypadlam:sorry:
to chyba jakas zima byla, jak wypadalam to skoczylam na nogi (nie wiem jak ich nie polamalam) wywrocilam sie , przejechalam przez pol peronu i zadrapalam tylko nadgarstki..:sorry::eek: no i zniszczylam kurtke mojej siostry:-Dpani na peronie chyba byla bardziej przerazona ode mnie:-D

Wiesz- nie chcę cię nakręcać, ale ja mam za sobą jedną ciążę i miałam tak samo jak ty teraz! Życzę ci przepięknej, zdrowej fasolki! Ja byłam w 5 tyg na usg i lekarz mi powiedział że jeszcze nic nie widać. Pod koniec 6 już widziałam! Czy ty robiłaś betkę?
nie robilam betki bo to 48 zł... i jakos tak mi szkoda troszke było.. a poza tym nie wiem.. jutro powtorze testa..
biore luteine i nie wiem czy to teraz bedzie mialo wplyw ze dopiero dostanie jak przestane brac

ja tez nie czytalam i powiem wam ze nie zaluje, bo albo powinno sie czytac ksiązke albo oglądac film a nie jedno i drugie bo jak dla mnie szału mozna dostac! oni tak potrafią zmieniac wszystko ze po paru minutach takiego filmu odechciewa sie oglądac....:baffled:
jak ktos czytał np książkę "P.S. Kocham Cie" a potem obejrzał film to wie o czym mówie.......:eek:

reklama
ja tez nie czytalam i powiem wam ze nie zaluje, bo albo powinno sie czytac ksiązke albo oglądac film a nie jedno i drugie bo jak dla mnie szału mozna dostac! oni tak potrafią zmieniac wszystko ze po paru minutach takiego filmu odechciewa sie oglądac....:baffled:
jak ktos czytał np książkę "P.S. Kocham Cie" a potem obejrzał film to wie o czym mówie.......:eek:
a ps.kocham cie oglądalam film ale mi sie nie podobał, mimo że książki nie czytałam ;-)

Do góry