reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Kate - a ten kubek to jest taki jak niekapek, czy leci z niego sok?? Szymek ma niekapka z Aventu, ale jeszcze nie wie jak z nieog pić...

Kurde chciałam zamówić parasolke do wózka ale nie ma takiego koloru ja mama seledyn a tu jest pistacja:baffled::baffled::baffled: zostrała ewentualnie czarna le nie wiem czy aby nie bedzie za bardzo przyciagac słonca:eek: co myślicie?

no w sumie czarna fakt,bedzie prażyć pod nią...a może jakąś niebieską albo lekki granat?Niebieski tak nie przyciąga słońca a daje uczucie chłodu...w tamtym roku mieliśmy w pracy festyn i ja już byłam w ciąży z brzuchem i siedziałam obok u kumpelek pod niebieskim namiotem,bo tam było chłodno mimo upału,a w czerwonym skawr był grrr A my mamy dostać od znajomych czerwoną i nie wiem czy będzie to dobre :eek:

a ja nadal nie mam podgrzewacza... kurde nie wiem jaki kupić? doradźcie jeszcze raz, głównie do słokiów, bo Marika z butelki nie chce pić

Kate - a ten kubek to jest taki jak niekapek, czy leci z niego sok?? Szymek ma niekapka z Aventu, ale jeszcze nie wie jak z nieog pić...

z niego leci nie tak jak z niekapka, więc jak Marika go trzyma, a ustnik w buzi to jej leci nawe jak nie ciągnie

Kate - mam pytanko - co to macie za dużą matę edukacyjną??? szukam czegoś takiego i nie moę znaleźć...

Tiny Love MATA EDUKACYJNA SŁONECZNY OGRÓD TINY LOVE BONUSY (602355631) - Aukcje internetowe Allegro

Kurde chciałam zamówić parasolke do wózka ale nie ma takiego koloru ja mama seledyn a tu jest pistacja:baffled::baffled::baffled: zostrała ewentualnie czarna le nie wiem czy aby nie bedzie za bardzo przyciagac słonca:eek: co myślicie?

czarna trochę nie bardzo

a ja nadal nie mam podgrzewacza... kurde nie wiem jaki kupić? doradźcie jeszcze raz, głównie do słokiów, bo Marika z butelki nie chce pić

Tiny Love MATA EDUKACYJNA SŁONECZNY OGRÓD TINY LOVE BONUSY (602355631) - Aukcje internetowe Allegro

Widać super ta mata, skoro Mariczka jest taka gimnastyczka :tak:
Ja bym teraz nie kupiła podgrzewacza wcale.
Herbatki i soczki wrzucam do mikrofali.
A jedzonko można po prostu do miseczki z wrzątkiem słoiczek wstawić.
Ja mam podgrzewacz z Canpola i nie trzyma temperatury, tylko jak dłużej zostawię włączony to robi się gorące. Poza tym tego się nie da wyłączć inaczej jak z prądu, więc żre energię, woda paruje...
Chyba, ze na jakiś felerny trafiłam po prostu. (kupiłam używany)

Ja mam podgrzewacz z Philipsa i jest ok. Ładnie trzyma temperaturke. Czasem tylko załuje ze nie miesci 2 butelek hehehe. Obiadki tez ładnie podrzewa a jak juz go nie potrzebuje to skręcam i tyle;-)

reklama

Hej ja mam taki:
PODGRZEWACZ PHILIPS AVENT IQ 24 + ŁYŻECZKA (581105516) - Aukcje internetowe Allegro
wiem, że jest drogi ale ja jestem z niego bardzo zadowolona ustawia się na nim czy wkłada się butelkę, czy słoiczek i czy jest zamrożone jedzonko czy nie. Zaznacza się objętość i on sam wie ile czasu powiniem podgrzewac
jak narazie mnie nie zawiódł a sprawdzam dodatkowo temp jeszcze termometrem przed podaniem
chociaż.... gdybym go nie miała to wrzątek chybaby mi wystarczył- tak radziłam sobie przez 3 tyg jak wyjechaliśmy i było ok
:-)

Do góry