magdziunia
Październikowa Mama'08
Czarny kolor napewno będzie przyciągał słońce.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym czarnej parasolki nie kupowała. Mioim zdaniem na pewno będzie słonko przyciągać.Kurde chciałam zamówić parasolke do wózka ale nie ma takiego koloru ja mama seledyn a tu jest pistacjazostrała ewentualnie czarna le nie wiem czy aby nie bedzie za bardzo przyciagac słonca
co myślicie?
Kurde chciałam zamówić parasolke do wózka ale nie ma takiego koloru ja mama seledyn a tu jest pistacjazostrała ewentualnie czarna le nie wiem czy aby nie bedzie za bardzo przyciagac słonca
co myślicie?
Kate - a ten kubek to jest taki jak niekapek, czy leci z niego sok?? Szymek ma niekapka z Aventu, ale jeszcze nie wie jak z nieog pić...
Kate - mam pytanko - co to macie za dużą matę edukacyjną??? szukam czegoś takiego i nie moę znaleźć...
Kurde chciałam zamówić parasolke do wózka ale nie ma takiego koloru ja mama seledyn a tu jest pistacjazostrała ewentualnie czarna le nie wiem czy aby nie bedzie za bardzo przyciagac słonca
co myślicie?
a ja nadal nie mam podgrzewacza... kurde nie wiem jaki kupić? doradźcie jeszcze raz, głównie do słokiów, bo Marika z butelki nie chce pić
Tiny Love MATA EDUKACYJNA SŁONECZNY OGRÓD TINY LOVE BONUSY (602355631) - Aukcje internetowe Allegro
a ja nadal nie mam podgrzewacza... kurde nie wiem jaki kupić? doradźcie jeszcze raz, głównie do słokiów, bo Marika z butelki nie chce pić