reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Ale nie przejmuje się już, najważniejsza jest teraz moja kruszynka ;-);-);-)

Dokladnie!!!!

A w ogóle ile świat byłby łatwiejszy gdyby nie teściowe:-D Ja mam taką na sto dwa:crazy:

O! Chora wyoraźnia Kropeczki!!! Boszzzz ty widzisz i nie grzmisz, zboczone kobiecisko:-D

Ta ze niby moja wyobrazna, to nie ja foto w gorseciku podsylam i propozycje z linijka...:-p:laugh2::-p

A tesciowe...moja jest kochana-wszystkim takiej zycze!!! moze dlatego tak jest ze to juz starsza pani, a nie wiekówka moje mamy...?

Witam :happy:

Ja tez mam cale zycie pod gorke :baffled::angry:

Lilu-toś poszlaal z optymizmem! Kochanie-co u Ciebie??? oze jakies lepsze wiesci od taty???

Ja jak mi się uda zaciążyć to pierwsze co usłyszę to że bez ślubu, pogaństwo, wstyd na wsi, biedni rodzice jak spojrzą w innych oczy.

Ale mnie to wszystko wali. Zrobię na złość i będę codziennie paradować z brzuchem i wielkim uśmiechem bo nie jestem w stanie zmienić głupoty ludzkiej.

Hanka-to Ty bez slubu jestes:szok::szok::szok:

Ja sobie wyszukuje jakieś ładne ubranko żeby w święta pięknie wyglądać ;-)przynajmniej spróbuje i na pewno nie będę maskować brzusia:tak::tak:

Wlasnie tak zrób!!! Brzusiu teraz jest do akcentowania a nie do chowania przed swiatem!!!!!

reklama
Tak kierowniczko mierze o stałej porze i waginie.

W waginie tez stałej???:laugh2::laugh2::laugh2::-p

Moze poczekaj jeszcze kilka dni-jak bedziesz miala wykres z calego miesiaca tzn cyklu, to moze sie cosik razem z dziewczynami na nim doszukamy....
bo to powinno byc tak: najpierw Beskidy, poten Row Marianski a dopiero potem Himalaje...choleka...te Tatry to cos mi tu nie bardzo tego:no:

W waginie tez stałej???:laugh2::laugh2::laugh2::-p

Moze poczekaj jeszcze kilka dni-jak bedziesz miala wykres z calego miesiaca tzn cyklu, to moze sie cosik razem z dziewczynami na nim doszukamy....
bo to powinno byc tak: najpierw Beskidy, poten Row Marianski a dopiero potem Himalaje...choleka...te Tatry to cos mi tu nie bardzo tego:no:

Rów mariański mam przez ostatnie 3 dni po 36,6 a dzisiaj 36,9. Zobaczymy jutro.

Czesc dziewuszki!podczytalam troszke i moge sie dolaczyc w sprawie tesciow,a raczej tesciowej.w 2000 roku mielismy duzy kryzys malzenski i chcielismy sie rozwodzic.slowa mojej tesciowy do swojego syna jedynaka brzmialy tak:"...mam dobrego adwokata,zostawimy ja bez niczego".moge tylko dodac,ze to ja chcialam rozwodu,a M strasznie cierpial,bo czul sie winny za to co sie stalo,ale bardzo mnie kochal i chcial temu zapobiec.zwrocil sie z pomoca do mojej mamy i to dzieki niej udalo sie wszystko uratowac.od tej pory jestesmy szczesliwym malzenstwem i w tym roku bedziemy obchodzic 12 rocznice naszego slubu.licze na to,ze juz w czworke(mamy juz synka).tesciowa w deche!!!nie sadzicie?teraz caly czas udaje,ze mnie lubi,ale ja jej tego nigdy nie zapomne.:wściekła/y::wściekła/y:!!!

Znalazłam wpis w książeczce zdrowia:
duże węzły chłonne(wielkości orzecha), ropny nalot na migdałkach. O temp nie ma nic napisane. Ale to trzeba zrobić z krwi test. A leki to mam wpisane: Zinnat, calcium syrop i reszty nie odczytam:zawstydzona/y:
Dzięki za zrozumienie.;-)
Dzieki Kopciuszku :-D o tescie wiem .... i niestety objwy mi sie zgadzaj! :confused2:
Eve, zdrówka życzę... i niższych progów:-)
:-D chiba wyzszych progow!!! :-D dzieki :sorry:
Ad1-matko kochana-to po jaka cholere my tu siedzimy w UK jak tam w Polandzie wy tak dobrze zarabiacie???? No tak, tylko ze ja nie uiem studzienek dziergac...wogole nie umiem dziergac....co najwyzej moge dziure w rajtkach zrobic ja sie postaram:laugh2:
Ad2-no to sie wystraszylam teraz...zmiataj do tego kelarza szybko!!!!
ad.1. sama nie wiem po co wy tam siedzita!? :-p my sie za glowe zlapalismy jak zobaczlilismy nasz roczny dochod tzn jako malzonkowie! ale u mnie jest tego powodem tez wysoka renta po tacie i dlatego tak dobrze niby prosperujemy .. tyle ze nikt mi podatku nie obnizy mimo ze 1/3 renty odpalam mamie ... a rachunki mamy tak gigantyczne... ze szkoda gadac np za okres grzewczy za gaz za 2 miesiace - 1300 zl (oszczedzajac) prad srednio na 2 miesiace - 400zl :szok: nie wspomne o podatkach za dzialke ubezpieczeniach czy rachunkach tel. :-( a samochod ... to nastepna bajka! :confused2: dobrze ze my swojego ubezpieczamy na warmii ... :-p
ad.2. sama sie przestraszylam! :confused2:

Lilu-toś poszlaal z optymizmem! Kochanie-co u Ciebie??? oze jakies lepsze wiesci od taty???

wlasnie dzwonilam do taty i ..... :-(:-:)-:)-:)-(
guz na plucu,guz na nadnerczu, guz na watrobie, i gdzies tam jeszcze jeden jest ( niezrozumialam gdzie :zawstydzona/y: ) :-:)-:)-:)-:)-( Beda chcieli pobrac wycinki do badania :-(
Po glowie slychac ze tata zalamany :no:

Ostatnia edycja:
Rów mariański mam przez ostatnie 3 dni po 36,6 a dzisiaj 36,9. Zobaczymy jutro.

Oby sie teraz juz pieło w górę az na Mount Everest!!!!

Zajrzę wieczorkiem, teraz idę poleżakować a później na obiad do rodziców.

Odpoczywaj kochana i smacznego!!! Kinguś Ty to chyba bardzo "blisko" z rodzicami jestes...ma na mysli wymiar duchowy, bo odleglosc domu od domu - wiem ze bliska, kiedys pisalas....:-)

Czesc dziewuszki!podczytalam troszke i moge sie dolaczyc w sprawie tesciow,a raczej tesciowej.w 2000 roku mielismy duzy kryzys malzenski i chcielismy sie rozwodzic.slowa mojej tesciowy do swojego syna jedynaka brzmialy tak:"...mam dobrego adwokata,zostawimy ja bez niczego".moge tylko dodac,ze to ja chcialam rozwodu,a M strasznie cierpial,bo czul sie winny za to co sie stalo,ale bardzo mnie kochal i chcial temu zapobiec.zwrocil sie z pomoca do mojej mamy i to dzieki niej udalo sie wszystko uratowac.od tej pory jestesmy szczesliwym malzenstwem i w tym roku bedziemy obchodzic 12 rocznice naszego slubu.licze na to,ze juz w czworke(mamy juz synka).tesciowa w deche!!!nie sadzicie?teraz caly czas udaje,ze mnie lubi,ale ja jej tego nigdy nie zapomne.:wściekła/y::wściekła/y:!!!

Dobrze ze sie wsio ladnie skonczylo i uratowaliscie swoje szczescie....a tesciowa-jak czytam to dla mnie SF:szok:

ad.1. sama nie wiem po co wy tam siedzita!? :-p my sie za glowe zlapalismy jak zobaczlilismy nasz roczny dochod tzn jako malzonkowie! ale u mnie jest tego powodem tez wysoka renta po tacie
ad.2. sama sie przestraszylam! :confused2:

No to jak macie 3 zrodla przychodu to wsio jasne....a koszty utrzymania domu -...wiem cos o tym, mi rodzice maja dom i dzialki i ogrzewanie, prad, gaz itd... obłęd!
Ale Londynskich cen zycia nic nie pobije-uwierzcie mi, szczegolnie wynajem mieszkan...paranoja jakas! ale poki co sie tu kisimy:-) choc ja juz tylko niecale 2 tyg i kolejna przerwa-mam na 19 kwietnia bilecik do domu:tak:

reklama
Küçük -
1. little, small.
nie wyspałam, bo mnie pies o 6 obudził :sorry:

No masz...jak nie to to pies:no:
A nick-słodki....:-)

wlasnie dzwonilam do taty i ..... :-(:-:)-:)-:)-(
guz na plucu,guz na nadnercze, guz na watrobie, i gdzies tam jeszcze jeden jest ( niezrozumialam gdzie :zawstydzona/y: ) :-:)-:)-:)-:)-( Beda chcieli pobrac wycinki do badania :-(
Po glowie slychac ze tata zalamany :no:

Lilu-kochana-trzymaj sie dzielnie!!!!! jak zrobia badania to moze nie bedzie tak zle-moze to nic strasznego jeszcze....pomodle sie dzisiaj za Twojego tate...o zdróweczko! Przytulam mocno!!!!!!!!!

Do góry