A ja naprodukowlaam, wypisalam ci wzystkie fasolki jakie sie zjawily ostatnio, naglowkowalam sie i co...przeoczylas moje bazgrolki Romciu???
Co to za przeprowadzak, remonciki...w PLczy w UK...I co z majowymi badankami i zabiegami???
QUOTE]
pseplasiam! gdybym mogla zrobilabym ci tego kotka ze szreka hehe!
oczywiscie ze przeczytalam twoja wiadomosc i az oczy mi wylazly,super,ze tak sie mnozymy hehe
przeprowadzamy sie tu w uk,zmieniamy poprostu mieszkanko. maj odpadl niestety...juz sie z tym pogodzilam,lecimy dopiero w sierpniu na niecale 3 tyg.
reklama
w.kropeczka
Fanka BB :)
Kropeczko dziękuję za buziaczki dla ciebie słońce i całej reszty gangu też buziole :-)
Makaronka ja robiłam usg w 11dc i moje endo miało 12mm a opis był taki jajniki obustronnie prawidłowe torbielikowato-lite lewy z pęcherzykiem dominującym 19mm.
Karolka De-dziekuje kochana:-)
No wlasnie-twoj opis usg jest ladny i wiadomo o co biega;-)
[pseplasiam! gdybym mogla zrobilabym ci tego kotka ze szreka hehe!
oczywiscie ze przeczytalam twoja wiadomosc i az oczy mi wylazly,super,ze tak sie mnozymy hehe
przeprowadzamy sie tu w uk,zmieniamy poprostu mieszkanko. maj odpadl niestety...juz sie z tym pogodzilam,lecimy dopiero w sierpniu na niecale 3 tyg.
No...przebaczone:-);-)
Romciu-a w sierpniu planujesz badanka w PL itd...czy wogole idziesz na zywioł i odpuszczasz???
No i mam nadzieje, ze masz teraz juz tego neta i nie ebdziesz znikala nam na tak dlugo z forum:-)
My tez sie wyprowadzamy w maju....

w.kropeczka
LH do FSH wychodzi 0,55 no i brak innych objawow
Makaronka-podaj te wartosci jakie masz i dzien cyklu w ktorym je robilas, to cosik zaradzimy:-)
Zajączek81
Widać właśnie jak Kropecka odpoczywa od BB... ale dobrze Kochana, ja jestem do 17 więc nie uciekaj. Później możesz...Makaronka-podaj te wartosci jakie masz i dzien cyklu w ktorym je robilas, to cosik zaradzimy:-)
I powiem Wam sekrecie, że Hanka to Kochane Kobiecisko jest

Dzięki Hania:-)
martyna222
udało się ! :)
Witam w piękny słoneczny wtorek!!!
Hanka nie martw się na zapas bo jak pęk pęcherzyk to komórka była i sexik był no to i fasolka bedzie!!!!

Karola.de co u ciebie, jakie ci mija czekanie na testowanie bo mi się dłuży okropnie?! Ty będziesz pierwsza... trzymam kciuki za ciebie!!:-)
Nektarynko przykro mi .... musisz być teraz cierpliwa @ po luteinie powinna się pojawić w ciągu 14 dni.
A ja mam wciąż bóle jajnika, ale przestałam się tym przejmować bo teraz co ma być to będzie....
Hanka nie martw się na zapas bo jak pęk pęcherzyk to komórka była i sexik był no to i fasolka bedzie!!!!

Karola.de co u ciebie, jakie ci mija czekanie na testowanie bo mi się dłuży okropnie?! Ty będziesz pierwsza... trzymam kciuki za ciebie!!:-)
Nektarynko przykro mi .... musisz być teraz cierpliwa @ po luteinie powinna się pojawić w ciągu 14 dni.
A ja mam wciąż bóle jajnika, ale przestałam się tym przejmować bo teraz co ma być to będzie....
Zajączek81
Martynko, bardzo dobre podejście. Nie można się martwić na zapas
wiosna przyszła przecież:-)
Witam!
wczoraj niestety nie dałam rady Was nawet poczytać a o pisaniu nie było mowy w ogóle. Zaraz nadrobię, mam nadzieję, że wszytsko;-)
Ja byłam wczoraj u endokrynologa i pokazywałam hormonki - wyniki mam dobre, z tarczycy też się poprawiły więc mam nadzieję, że może w końcu nadszedł ten czas na fasolkę:-)
Bociana niestety nie widziałam, za to dziś zaniosłam pity, wysłałam kartki i umyłam okna po pracy - teraz czas na BB.
A co u Was?
wczoraj niestety nie dałam rady Was nawet poczytać a o pisaniu nie było mowy w ogóle. Zaraz nadrobię, mam nadzieję, że wszytsko;-)
Ja byłam wczoraj u endokrynologa i pokazywałam hormonki - wyniki mam dobre, z tarczycy też się poprawiły więc mam nadzieję, że może w końcu nadszedł ten czas na fasolkę:-)
Bociana niestety nie widziałam, za to dziś zaniosłam pity, wysłałam kartki i umyłam okna po pracy - teraz czas na BB.
A co u Was?
reklama
w.kropeczka
No kurde blaszka moje badania w takim razie są złe
4dc LH 3,44 FSH 7.45 czyli nie ma wyniku 1 i co ja mam o tym mysleć?
gdzies czytalam ze stosunek LH:FSH powinien byc bliski 1.
Jak jest powyzej 1,5 to mamy do czynienia z PCOS.
A jak jest sporo mniej, czyli kolo 0,5 to tez nie jest za dobrze, bo oznacza za wysokie FSH, a FSH mowi o rezerwie jajnikowej, lub za niskie LH.
Ja w 3dc mialam FSH =10,4 ale LH tez wysoko tak ze stosunek byl 1,05 wiec idealnie.
Mysle Karola De, ze moze powinnas je powtorzyc jeszcze w 14dc-oba te hormonki, zeby zobaczyc cos sie z nimi dzieje w ciaglu cyklu...bo jak dla mnie to FSH masz dobre, tylko chyba za niskie LH...ale mozliwe ze ono ci ja potem kolo owulki podrosnie i sie wyrowna i ze to jest ok.
Widać właśnie jak Kropecka odpoczywa od BB... ale dobrze Kochana, ja jestem do 17 więc nie uciekaj. Później możesz...
I powiem Wam sekrecie, że Hanka to Kochane Kobiecisko jest
Dzięki Hania:-)
No wiemy wiemy...ale co ona w tym gorsecie i z linijka ci zrobila to ja sie wole nie domyslac...

Martynko-czekamy cierpliwoe, a ty sie nie przemeczaj!!! I nie stresuj-bo wlasnie sie zasiedla na dluzej sliczna fasolka w twoim brzusiu

Podziel się: