reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam wieczorową porą :-)
przeczytałam kilka stron wstecz ale już spasowałam
ale poczytałam o jedzeniu to co napisała malinka ja nie wiem dlaczego ale mojej Lence nie moge wprowadzić stałych pór posiłków coś ostatnio nie chce pić mleka :no:
płacze bo głodna ale wypluwa trzepie łapkami i przestawia sama godziny karmienia
owoce ze słoiczka mogła by jeść w nieskończonośc zawsze jak się kończy to potem długo woła am "am" :tak::tak::tak:
włąsnie zaczyna juz sylaby wypowiadać słodkie to :-D:-D:-D
czeka mnie poważna rozmowa z moim L musimy podjąć poważne decyzje odnośnie zmiany miejsca zamieszkania jestem tym wszystkim przerażona bo wbrew pozorom to dość skomplikowane :baffled:
od pewnego czasu wszystko nam się wali na głowę i normalnie momentami już mam załamanie
pisałam wam ze odebraliśmy auto od mechanika i zapłacilismy 2x tyle co mówił po 1,5 tyg znów okazuje się że coś jest nie tak i chce kolejny tysiąc :crazy:
ja już nie wiem czy on nas nie naciągnął jedna rzecz nawaliła a po jego remoncie to cały się sypie i to wszystko na święta przez co pewnie nie pojedziemy do mojej mamy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

LEnka zasypia i pewnei zaraz sobie siądziemy i obejrzymy film nie mam już siły nic dzisiaj robic leń totalny :-D

Moje wkoncu leza w łozeczka i juz po mleku:-)Teraz tylko czekam az usna
Dominik tez juz lezy wiec nie jest najgorzej:-);-)

reklama
madziulanatasza na BB znaczy się krzyś 39 i pół ogląda:-D:-D:-D:rofl2::rofl2:
a mój pan śpi:szok::szok::szok::szok:daje mu się we znaki to wczesne wstawanie bo teraz ma znianę na 7 rano więc wstaje przed 6 a dla takiego śpiocha jak on to środek nocy:szok::szok::szok::szok:no i dziś to on ma dyżur przy antośce:rofl2::rofl2:poszłabym poleżeć z nim ale zbroi nie kupił to i tak się przytulać nie będziemy to co mam się kłaść:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
W rzeczy samej malinka ,dokładnie tak jak mówisz,nawet nie protestuje ,że ide do kompa :-D ma cicho ,nie gadam ,no raj:-):-):-)Tak ,tak myszunia zdrowiej.Agnes-śmiej się :-):-):-):-):-):-)inni niech placzą:-D

Do góry