reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

A ja się zdecydowałam na taki wózek per perego. Ma wszystko co chciałam, jest lekki, szybko i łatwo się składa, spacerówka montowana w obie strony, gondola i nosidełko z funkcją bujania itp, itd
Jedyną wadą jest niestety cena!

Załączniki

• switchtrifix_Moka.jpg
    switchtrifix_Moka.jpg
    46,9 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Co do piersi to moje tez takie obwisle i jeszcze na boki sie rozeszly:-(Ale uroki ciazy.

Moje też jakos pod pachy uciekają ;-):-D

Mysle ze nie dlugo bedziemy je mogly na plecy zarzucac.

Co do cycków, to zawsze chciałam mieć ciut większe, choć mój T zawsze twierdził, że są super. Teraz nawet mi się podobają, choć zwiększyły się o 2 rozmiary:szok:!! Ale jak dla mnie mogłyby zostać, nawet jak nie stoją już tak jak kiedyś ( jakby stały , to bym brzucha nie widziała :-)). A mój T, tak jak Twój twierdzi, że i tak są najładniejsze na świecie, bo moje;-) Ale z nich dyplomaci, nie?

A ja Wam muszę powiedzieć, że nareszcie mam cycki w ogóle! :-D:-D:-D
W związku z tym paraduję w bluzkach z największymi dekoltami, jakie tylko mogłam znaleźć :-D:-D:-D

Kalinka skradłam ci pomysł na wanienkę;-) nie gniewaj się:-)
W mojej biedronce widziałam te cudeńko nawet oglądałam ale nie kupiłam bo nie miałam kasy przy sobie za bardzo, miałam kupić później było by na pranie bo naprawdę zgrabne z tym że u nas były takie tylko że koszyki z dziurkami ale jak zobaczyłam twoją fotkę to poszłam obadałam sprawę i na dnie znalazłam były 4 ,,miseczki,, kupiłam 2 mam doba kolory będzie dla synka i do kąpania i ma jego ciuszki do prasowania M kręci tylko nosem że wanienka musi być wyprofilowana i wo gule ale jakoś go przekonałam że wanienka używa się krótko a później tylko zawadza i że wiele dzieci kąpanych jest w umywalce czy w zwykłej wannie

Cypisia ja też jestem zadowolona zawsze marzyły mi się spore cycuszki M zawsze się śmiał że mam w sam raz a narzekam mam tylko nadzieje, że jak będę o nie dbała to i po karmieniu będą fajne;-)

Tricolor-jaki kolorek sukienki wybrałaś...

Ja kupilam własnie bialą, a u innego sprzedawcy zamówilam czerwoną, ale tak naprawde to ona chyba bedzie taka bardziej malinowa na co liczę :tak::-)

Spudniczka bardzo fajna :tak::-) Ja mam tylko jedna spudnice na ciazę i ani razu jej nie mialam. Jak os ogólnie nie przepadam za chodzeniem w spudniczkach.

Monika_M zgadzam sie cena wysoka, jednakze jest to prezent od babci malego wiec moglam poszalec, jedyna rzecz ktora chyba moglam wybrac bez patrzenia na cene. :-)

reklama
Do góry