reklama
chocoblok
Aktywna w BB
rektalnie znaczy?
Carmi, to znaczy w pupce Maluszka :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Co do piersi to moje tez takie obwisle i jeszcze na boki sie rozeszly:-(Ale uroki ciazy.
Moje też jakos pod pachy uciekają ;-)![]()
Mysle ze nie dlugo bedziemy je mogly na plecy zarzucac.
Co do cycków, to zawsze chciałam mieć ciut większe, choć mój T zawsze twierdził, że są super. Teraz nawet mi się podobają, choć zwiększyły się o 2 rozmiary!! Ale jak dla mnie mogłyby zostać, nawet jak nie stoją już tak jak kiedyś ( jakby stały , to bym brzucha nie widziała :-)). A mój T, tak jak Twój twierdzi, że i tak są najładniejsze na świecie, bo moje;-) Ale z nich dyplomaci, nie?
A ja Wam muszę powiedzieć, że nareszcie mam cycki w ogóle!

W związku z tym paraduję w bluzkach z największymi dekoltami, jakie tylko mogłam znaleźć

sylwiaa28
Czerwcowa mama 2009
Kalinka skradłam ci pomysł na wanienkę;-) nie gniewaj się:-)
W mojej biedronce widziałam te cudeńko nawet oglądałam ale nie kupiłam bo nie miałam kasy przy sobie za bardzo, miałam kupić później było by na pranie bo naprawdę zgrabne z tym że u nas były takie tylko że koszyki z dziurkami ale jak zobaczyłam twoją fotkę to poszłam obadałam sprawę i na dnie znalazłam były 4 ,,miseczki,, kupiłam 2 mam doba kolory będzie dla synka i do kąpania i ma jego ciuszki do prasowania M kręci tylko nosem że wanienka musi być wyprofilowana i wo gule ale jakoś go przekonałam że wanienka używa się krótko a później tylko zawadza i że wiele dzieci kąpanych jest w umywalce czy w zwykłej wannie
W mojej biedronce widziałam te cudeńko nawet oglądałam ale nie kupiłam bo nie miałam kasy przy sobie za bardzo, miałam kupić później było by na pranie bo naprawdę zgrabne z tym że u nas były takie tylko że koszyki z dziurkami ale jak zobaczyłam twoją fotkę to poszłam obadałam sprawę i na dnie znalazłam były 4 ,,miseczki,, kupiłam 2 mam doba kolory będzie dla synka i do kąpania i ma jego ciuszki do prasowania M kręci tylko nosem że wanienka musi być wyprofilowana i wo gule ale jakoś go przekonałam że wanienka używa się krótko a później tylko zawadza i że wiele dzieci kąpanych jest w umywalce czy w zwykłej wannie
sylwiaa28
Czerwcowa mama 2009
Cypisia ja też jestem zadowolona zawsze marzyły mi się spore cycuszki M zawsze się śmiał że mam w sam raz a narzekam mam tylko nadzieje, że jak będę o nie dbała to i po karmieniu będą fajne;-)
Tricolor-jaki kolorek sukienki wybrałaś...
Ja kupilam własnie bialą, a u innego sprzedawcy zamówilam czerwoną, ale tak naprawde to ona chyba bedzie taka bardziej malinowa na co liczę

Spudniczka bardzo fajna

Ech wózek super. Ale jaka cenaJa juz zakupilam wozek tzn go zamowilam - wozek niemieckiej formy Teutonia model: Fun System. Mam nadzieje ze sie sprawdzi, przetestowalam w sklepach tyle wozkow i ten wydal mi sie najbardziej dostosowany do moich potrzeb. Przesylam link dla zainetresowanych - posiada swietne opinie
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: FUN SYSTEM głęboko - spacerowy + CabrioFIX + baza EASYBASE 2009

Ja kupilam własnie bialą, a u innego sprzedawcy zamówilam czerwoną, ale tak naprawde to ona chyba bedzie taka bardziej malinowa na co liczę:-)
Ta biała wygląda na fotce jakby była lekko przezroczysta. Jak jest w rzeczywistości??
reklama
Ale ci fajnie. U mnie wózek kupuje mój tata, ale mam już dosyć jego marudzenia że czemu tak dużo itp. Ale czy 1200 zł to dużo?Monika_M zgadzam sie cena wysoka, jednakze jest to prezent od babci malego wiec moglam poszalec, jedyna rzecz ktora chyba moglam wybrac bez patrzenia na cene. :-)
Podziel się: