reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Kropeczko - więc jakjko dzielą na tyle części ile jest osób. Tato bierze talerzyk z tymi jajkami i podchodzi do każdego i składa życzenia, a pozostałe osoby składają sobie życzenia bez jajka.

niby powinnam dzisiaj testować, ale wstrzymam się z tym do soboty albo niedzieli. nie chcę rozczarowań...

1-no to juz wiem jak:-) dzieki za wyjasnienie:-)
U mnie wyglada to tak ze sie dzieli wszystko co jest w koszyczku na rowne czesci-tyle ile jest domownikow-i kazdemu daje po troszku na talerzyk...jak jest 1 gole jajko (zawsze takie dajemy do koszyka na znak chrystusa obnazonego z szat) to sie go ciacha na 4 czy 5-zalezy ile osob, a reszte tez po rowno-czyli 2 cale jaja na pol i kazdy ma po 1/2, kielbaske i szynke po kawalku, babke, chlebek, sol i pieprz, chrzan, baranka, itd...wiec niby tez sie dzielimy, ale swieconka a nie miedzy soba, i nie ma takiego skladania sobie "w 4y oczy" zyczen jak przy oplatku, tylko tata hurtem mowi wesolych swiat itd... my odpowiadamy i jemy:-)

reklama
niby powinnam dzisiaj testować, ale wstrzymam się z tym do soboty albo niedzieli. nie chcę rozczarowań...
O to trzymam mocno kciuki;-);-);-)

Kingus-to jutro chwal sie zaraz jak tylko wrocisz!!!!
A do 23 juz niedaleko...na pewno bedzie wszystko pieknie jak trzeba!!!
Oczywiście zaraz po wizycie się odezwę.
Ja uwielbiam mączne dania a szczególnie kluski śląskie ale niestety nie mogę ich teraz jeść bo żołądek mnie po nich boli:-(

Ja dzisiaj miałam na obiadek penne z tuńczykiem i groszkiem (pycha:-))

O takiego nie jadlam-przepis dawaj zaraz!!!!
kochanie-w takim razi ja 3mam kciuki za swiateczne testowanko, by wyskoczyl z tego sliczny zajaczek z fasolką!!!!!!

Fajna z Was parka-dbajcie o siebie :-)
:-)

Zgadzam sie z Olica, fajni i sliczni...te bobaski bedajak cukiereczki! A Ty Olica jak sie czujesz??? jak nastroj swiateczny u Ciebie?

Dziewczyny jesteście wszystkie kochane... dziękuję wam za wsparcie i za słowa wiary!!!!!:-)
Kinguś fajnie że znowu zobaczysz swoją fasolkę:tak:
Wikula obyś rozpoczęła dobrą passe!!!!:-D

O takiego nie jadlam-przepis dawaj zaraz!!!!
kochanie-w takim razi ja 3mam kciuki za swiateczne testowanko, by wyskoczyl z tego sliczny zajaczek z fasolką!!!!!!

Zgadzam sie z Olica, fajni i sliczni...te bobaski bedajak cukiereczki! A Ty Olica jak sie czujesz??? jak nastroj swiateczny u Ciebie?

Czuję się cały czas mdłościowo czyli nastrój świąteczny średni.
Nie mam apetytu, cały czas mnie mdli . Trudno-muszę z tym jakoś żyć :-)

Braciszek umyje jutro z mężem okna, dziś zdjęli firanki, a ja się lenię :-)

Czuję się cały czas mdłościowo czyli nastrój świąteczny średni.
Nie mam apetytu, cały czas mnie mdli . Trudno-muszę z tym jakoś żyć :-)

Braciszek umyje jutro z mężem okna, dziś zdjęli firanki, a ja się lenię :-)

Oj Biedactwo!!! Ale do swiat w sumie jeszcze 3 dni, moze do niedzieli mdlosci znikna i bedziesz mogla pobaraszkowac na swiatecznym stole miedzy smakolykami??? Tego Ci zycze!

A jak Ty ich zmusilas do mycia okien???? dwóch samców???? Niesamowita jestes!!! jak skoncza to moze podeslij choc jednego do mnie, bo moj sie zawziął-ma zasady-i mył nie bedzie skoro sie za miesaic stąd wyprowadzamy...stwierdzil ze mu sie nie oplaca myć komus okien....:no:

reklama
Bardzo dobre wiadomości:tak: Sutki na @ raczej nie bolą pachnie tu fasolką:tak:
A swędzą cię troszkę piersi i sutki?

a mnie wlasnie czasami bola piersi a czasami poprostu tylko sutki i swedza cale piersi,roznie mam,teraz np czekam na okres tak przypadlo ze mam dostac w lany poniedzialek hehe,no i bola mnie wlasnie tylko sutki..kurde wszystkie jestesmy rozne i z tymi objawami to na prawde dziwnie bywa....ale ja i tak mam czuja ze martynce sie udalo....buziaki dla was wszystkich!

Do góry