reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Ja do porodu biorę jakiś stary (ale jary :-p) t-shirt mojego A.
A oprócz tego zamierzam kupić 2 na zmianę, coby było świeżo i przyjemnie :-)

reklama
Ja ostatnio kupiłam śliczny zielony szlafroczek i kapciochy-wyglądam w tym jak żaba.
Ale z koszulą mam problem. Mam 153 cm wzrostu-a wszystko takie długaśne jest,że chyba bym się potykała. Jak ktoś znajdzie jakąś ładną nie za długa z rozpęciem to prosze o pomoc. Strasznie się stresuje,że jeszcze nie mam.
Słyszałam,że potrzeba ok. dwóch + jakomś na poród gorszą -bo wiadomo,że się zniszczy. Wy planujecie tez coś gorszego na poród?

U nas do porodu daja koszule taka szpitalna,z rozcieciem przez cale plecy,wszystko w niej widac,tak ze chodzic sie w tym nie da,ale zaraz po porodzie mozna sie przebrac w coc swojego:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
fajne te koszulki ja szukałam zeby miały rozciecia i jakies guziczki z przodu zeby było wygodnie karmic malenstwo a nie podciagac całej koszulki do góry...

Te moje obie koszulki mają takie schowki i cycka można wyciągnąć :laugh2::laugh2::laugh2:
, niewidać tego na fotkach bo mają zakładeczki , a do tego każda po 25 zł. i są króciutkie . szlafrok mam ale taki miśkowy z kaptórkiem więc musze kupić coś cieńszego i klapki pod prysznic tez musze kupić.

:szok: a ja jeszcze nic nie mam. Ale teraz planuję udać sie na zakupy jak wypłata mojego Miśka wpłynęła. Ale ja nie mam talentu do zakupów. Jak sobie ostatnio kupiłam piżamkę to okazała się taaaaka wielka że 3 razy bym sie w nią zmieściła:-D. Tak więc zakup koszulek na allegro odpada, bo muszę to na żywo pooglądać.

Dobrze, że poruszyłyście temat tych koszulek i szlafroków bo bym całkiem zapomniało o tym :sorry: Mam wprawdzie koszulki do karmienia z rozcieciami na piersi, ale są niezbyt praktyczne bo cycki wystaja nawet jak nie są potrzebne ;-):-D Troche głupio tak świecić golym cyckiem przed ludźmi :sorry: I tak trzeba zakladac pod nie stanik z wkladkami laktacyjnymi.
bardzo udane te Wasze zakupy :tak::-)
Ja wyszukalam na allegro taką koszulke i szlafroczek słodki Szlafrok damski+koszulka nocna r L MIŚ (605020335) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
U mnie w szpitalu jak ostatnio byłam ( kiedy rodzilam ) to cały czas byłam w koszuli szpitalnej, tylko wlasny szlafrok mialam.

Dobrze, że poruszyłyście temat tych koszulek i szlafroków bo bym całkiem zapomniało o tym :sorry: Mam wprawdzie koszulki do karmienia z rozcieciami na piersi, ale są niezbyt praktyczne bo cycki wystaja nawet jak nie są potrzebne ;-):-D Troche głupio tak świecić golym cyckiem przed ludźmi :sorry: I tak trzeba zakladac pod nie stanik z wkladkami laktacyjnymi.
bardzo udane te Wasze zakupy :tak::-)
Ja wyszukalam na allegro taką koszulke i szlafroczek słodki Szlafrok damski+koszulka nocna r L MIŚ (605020335) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
U mnie w szpitalu jak ostatnio byłam ( kiedy rodzilam ) to cały czas byłam w koszuli szpitalnej, tylko wlasny szlafrok mialam.
świetny ten szlafroczek z koszulką. Chyba sie skuszę na taki komplecik :-)

Monika tylko zastanawiam sie czy rozmiar wzielam dobry. Bo w biuście mam więcej niz 90, a przy L to niby max 90. Szlafrok to tak pikuś bo zapinac nie trzeba, ale czy koszulka się rozciagnie czy bedzie problem ? Zobzaczymy jak dojdzie :-)

reklama
No tricolor mi sie tez komplecik spodobał i zamówiłam :tak::tak::tak::tak:- masz talent do wynajdowania fajnych łaszków:-D:-D:-D ( potrzebuje jeszcze jakiś fajnych bluzeczek na ciepłe dni , jak coś znajdziesz daj linka:-p:-p:-p)

Do góry