reklama
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
Ja ostatnio kupiłam śliczny zielony szlafroczek i kapciochy-wyglądam w tym jak żaba.
Ale z koszulą mam problem. Mam 153 cm wzrostu-a wszystko takie długaśne jest,że chyba bym się potykała. Jak ktoś znajdzie jakąś ładną nie za długa z rozpęciem to prosze o pomoc. Strasznie się stresuje,że jeszcze nie mam.
Słyszałam,że potrzeba ok. dwóch + jakomś na poród gorszą -bo wiadomo,że się zniszczy. Wy planujecie tez coś gorszego na poród?
U nas do porodu daja koszule taka szpitalna,z rozcieciem przez cale plecy,wszystko w niej widac,tak ze chodzic sie w tym nie da,ale zaraz po porodzie mozna sie przebrac w coc swojego:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
fajne te koszulki ja szukałam zeby miały rozciecia i jakies guziczki z przodu zeby było wygodnie karmic malenstwo a nie podciagac całej koszulki do góry...
Te moje obie koszulki mają takie schowki i cycka można wyciągnąć

, niewidać tego na fotkach bo mają zakładeczki , a do tego każda po 25 zł. i są króciutkie . szlafrok mam ale taki miśkowy z kaptórkiem więc musze kupić coś cieńszego i klapki pod prysznic tez musze kupić.
Pizamke kupilam na allegro jako uzywana - zalozona raz do szpitala i uprana. Wiec pewnie link do aukcji i namiary na kolesia nic nie dadza.
Firma oczywisce Hays ;-).
No to faktycznie link nic nie da...bede szukala dalej

Dobrze, że poruszyłyście temat tych koszulek i szlafroków bo bym całkiem zapomniało o tym
Mam wprawdzie koszulki do karmienia z rozcieciami na piersi, ale są niezbyt praktyczne bo cycki wystaja nawet jak nie są potrzebne ;-)
Troche głupio tak świecić golym cyckiem przed ludźmi
I tak trzeba zakladac pod nie stanik z wkladkami laktacyjnymi.
bardzo udane te Wasze zakupy
:-)
Ja wyszukalam na allegro taką koszulke i szlafroczek słodki Szlafrok damski+koszulka nocna r L MIŚ (605020335) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
U mnie w szpitalu jak ostatnio byłam ( kiedy rodzilam ) to cały czas byłam w koszuli szpitalnej, tylko wlasny szlafrok mialam.

bardzo udane te Wasze zakupy

Ja wyszukalam na allegro taką koszulke i szlafroczek słodki Szlafrok damski+koszulka nocna r L MIŚ (605020335) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
U mnie w szpitalu jak ostatnio byłam ( kiedy rodzilam ) to cały czas byłam w koszuli szpitalnej, tylko wlasny szlafrok mialam.
świetny ten szlafroczek z koszulką. Chyba sie skuszę na taki komplecik :-)Dobrze, że poruszyłyście temat tych koszulek i szlafroków bo bym całkiem zapomniało o tymMam wprawdzie koszulki do karmienia z rozcieciami na piersi, ale są niezbyt praktyczne bo cycki wystaja nawet jak nie są potrzebne ;-)
Troche głupio tak świecić golym cyckiem przed ludźmi
I tak trzeba zakladac pod nie stanik z wkladkami laktacyjnymi.
bardzo udane te Wasze zakupy:-)
Monika tylko zastanawiam sie czy rozmiar wzielam dobry. Bo w biuście mam więcej niz 90, a przy L to niby max 90. Szlafrok to tak pikuś bo zapinac nie trzeba, ale czy koszulka się rozciagnie czy bedzie problem ? Zobzaczymy jak dojdzie :-)
reklama
Podziel się: