reklama
Pomaleńku przez podwórze, idą dzieci kurze, W kropki w ciapki, malowanki, bo to miały być pisanki.
Wszystkiego najlepszego z okazji świąt Wielkanocnych.
dla .......
Kroczek.k,Nektarynka,Marzenixx,Kropeczka,Zajączek,Romka,Kinguś,Olica,Gosia,
Martynka,Kucuk,Eve,Lilu,Makaronka,Julitka,Zaniepokojona,Wictoria,Hanka,
Kaprycha,Wikulaa,Szafirek,Elfa,Olesia,Emma2,Lolitka,Katarzynka79,Sawi,AndziaS,
Wolfheart,Kulaszusza,Beata1986,Babo,Niunia27,Passingby,Mężatka,Laris,Sephora,
Ada200,Sisi,Bablys,Loree,Pysia,Sylwka22,asiucha-L,Kroptusia,Ktosiowa.

I tym miłym akcentem żegnam się z Wami na okres Świąt ponieważ do babci przyjechał bratanek mojego M i muszę się rozstać z moim laptopem bo chłopak nudzi się z babką i chce pograć
Może jutro uda mi zajrzeć jak dzieciak odpuści i pujdzie pograć w piłe.
Bużiaki
Wszystkiego najlepszego z okazji świąt Wielkanocnych.
dla .......
Kroczek.k,Nektarynka,Marzenixx,Kropeczka,Zajączek,Romka,Kinguś,Olica,Gosia,
Martynka,Kucuk,Eve,Lilu,Makaronka,Julitka,Zaniepokojona,Wictoria,Hanka,
Kaprycha,Wikulaa,Szafirek,Elfa,Olesia,Emma2,Lolitka,Katarzynka79,Sawi,AndziaS,
Wolfheart,Kulaszusza,Beata1986,Babo,Niunia27,Passingby,Mężatka,Laris,Sephora,
Ada200,Sisi,Bablys,Loree,Pysia,Sylwka22,asiucha-L,Kroptusia,Ktosiowa.

I tym miłym akcentem żegnam się z Wami na okres Świąt ponieważ do babci przyjechał bratanek mojego M i muszę się rozstać z moim laptopem bo chłopak nudzi się z babką i chce pograć

Może jutro uda mi zajrzeć jak dzieciak odpuści i pujdzie pograć w piłe.

Bużiaki
Ostatnia edycja:
AndziaS
Od moczu jest lekarz specjalista Nefrolog niech siostra poprosi skierowanie od lekarza rodzinnego.Ja kilka lat temu jak trafiłam do szpitala z atakiem astmy to w badaniach wyszedł mi białkomocz i kazali mi iść własnie do takiego specjalisty.
Od moczu jest lekarz specjalista Nefrolog niech siostra poprosi skierowanie od lekarza rodzinnego.Ja kilka lat temu jak trafiłam do szpitala z atakiem astmy to w badaniach wyszedł mi białkomocz i kazali mi iść własnie do takiego specjalisty.
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Moje kochane staraczki!ja tez chcialabym zyczyc wam wszystkiego naj...,a najbardziej wiadomo,ze fasoleczek malutkich.poza tym spokojnych,zdrowych i owocnych w przytulanki Swiat Wielkiej Nocy!!buziaki dla wszystkich !!!!!!!:-):-):-):-):-)

gosia:)
z nadzieją w przyszłość
Hej dziewczyny wieczorkiem, widzę, że pustki zapanowały na BB

Jeszcze raz
Wesołego Alleluja!!!!
A ja dziś byłam u gina na podglądaniu i jest!:-):-) jajo 23mm. Dał mi w tyłek pregnyl i nomen omen w niedziele powinien pęknąć pęcherzyk. Mam nadzieję, że tym razem w Wielkanoc zacznie się życie

Macica też ponoć piękna i mięsista... Trzymajcie kciuki.
A myslicie, że dziś już powinniśmy próbować czy dopiero jutro jak kazał gin??
Może któraś jeszcze zajrzy na forum po pieczeniu babek??

Wesołego Alleluja!!!!
A ja dziś byłam u gina na podglądaniu i jest!:-):-) jajo 23mm. Dał mi w tyłek pregnyl i nomen omen w niedziele powinien pęknąć pęcherzyk. Mam nadzieję, że tym razem w Wielkanoc zacznie się życie

Szafirek83
moje szczęscie w brzuszku
ja babek nie pieklam ,ale zagladamHej dziewczyny wieczorkiem, widzę, że pustki zapanowały na BBJeszcze raz
Wesołego Alleluja!!!!

zrobilam tiramisu i salatke.Plan na jutro ogarnac w mieszkaniu,bo juz nie mam sily o tej porze i ogarnac siebie (manicure,pedicure,maseczki itd.).
Co do staranek,to moze poczekaj do jutra.A najwyzej poprawisz w niedziele,bo nigdy nie wiadomo,czy napewno peknie w niedziele.
reklama
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
Ale wlasnie mnie tak z godzike temu zaczelo bolec z obu stron... i teraz mam stresa bo powinny zolnierzyki dojrzec a jak bedzie za pozno??
Podziel się: