reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

To nie ma reguły czasem 2 , 3 h w tygodniu no ale wczoraj to 4h:crazy:, i tak się wściekłam na niego że,,,,,,,,,,,,,,,,,:baffled:

Pysiu-no to wczoraj faktycznie przegiał palkę na maksa, zeby w swięta tak zrobić...musisz mu pokazac jak to jest...zrób tak by to on siedzial sam i an ciebie czekał-wtedy może zobaczy jak sam się przekona jak to jest!

Ale te 2-3 godz to raz w tygodniu czy jak...?

za 2,5 tyg mam juz wakacje! :laugh2::laugh2::laugh2: siedze i czytam tylko opinie! :-p oj rozne są ale mam nadzieje ze bedzie dobrze!:eek:

bedzie super Eve-zobaczysz!!! Tylko nie mozesz nie pojechac do zatoczki wraku....bajeczne widoki i jak mielibyscie okazję to na 1 dzien na Kefalonie popłyńcie, piękna i bardzo zielona wyspa...a plaża Myrtos...ja tam bylam-cudownie, zreszta moze znajde fortke do podepnę za chwilke...

kasa marniutka ale w ciąży masz ubezpieczenie chorobowe macierzyńskie i wychowawcze a ja nie będe mieć nic no ale cóż szukam dalej moze sie uda w końcu a jak nie to się kiedyś dzieckiem zajmę mam nadzieję że za 9 miesiecy po tych świątecznych starankach:tak::-)

A co to znaczyw polsce teraz marniutka kasa??? bo ja to ociemniala jestem w te klocki...wiem ze dla jednych 3 tys na reke to malo a dal innych praca za 1500 na reke to juz spelnienie marzen....

Zaniepokojona-bedzie tak...zobaczysz-przeciez swierki juz rosna i czekaja na te wtoje wózkowe spacerki!

jakie te kosmetyki masz polecone...mialas napisac...?

Jestem Kropeczko:-) Dzień dobry Kochana:):) podziel się serniczkiem:tak:

Witaj słonko...ależ mi dos,odzila w galerii na nk...dziekuje, ale moje 18scie juz dawno za mną...niestety....czasem to bym tak chciala cofnac czas, ilez to mniej bledow bym popelnila...ech:tak:

Serniczkiem sie dzilee-pychotka, z wisniami, mniam, mniam.... zostalo nam tyle jedzenia ze nie wiem kiedy to przetrawimy...narobilam jak glupia a bylismy tylko we 2, nikt nie wpadl, teraz bedziemy wyjadali tydzien:-)
Ja własnie morduje galarete z kurczaczk...chcesz troche?

Całe 27 i pół.
to tak jak moj brat...z tym, ze moj brat jest calkiem niedojrzaly emocjonalnie...choc ma juz dzieci...

reklama
To nie ma reguły czasem 2 , 3 h w tygodniu no ale wczoraj to 4h:crazy:, i tak się wściekłam na niego że,,,,,,,,,,,,,,,,,:baffled:
ale wiesz mi chodzi ile to wychodzi w tyg bo jak sie 1 czy 2 x w tyg spotka to nie tragedia! moj jest zapalonym wedkarzem!!!!!! znika na cale weekendy! :confused2: i co ja moge!!! zakazac bez sesu! albo ma spotkania w srody (ping pong) i piatki (siatkowka) wraca do domku ok 19ej... moze ty tez znajdz jakies dodatkowe zajecie jakis basenik z kolezanka czy areobik i wte dni macie tzw wychodne on sie widzi z kolegami ty z kolezankami! :sorry:

ale wiesz mi chodzi ile to wychodzi w tyg bo jak sie 1 czy 2 x w tyg spotka to nie tragedia! moj jest zapalonym wedkarzem!!!!!! znika na cale weekendy! :confused2: i co ja moge!!! zakazac bez sesu! albo ma spotkania w srody (ping pong) i piatki (siatkowka) wraca do domku ok 19ej... moze ty tez znajdz jakies dodatkowe zajecie jakis basenik z kolezanka czy areobik i wte dni macie tzw wychodne on sie widzi z kolegami ty z kolezankami! :sorry:

Pomysł super Eve, ale ja mysle ze to co innego jak maz idzie na tenisa czy na siatkowke a co innego jak z kumplami do baru na piwo...i pewnie to bardziej wkurza PYSIE niz sam fakt ze on jest z kumplami, bo jakby gral w to czy tamto w tym czaise to chyba tylko by mu to na zdrowie wyszlo, a tak to co...staranka w drodze a on piwem sie raczy kilka godzin...

A tu jest moje foto z kefalonii, ta plaza jest uznana za jedna z najladniejszych w swiecie:-)

Załączniki

• kefalonia 2005.jpg
    kefalonia 2005.jpg
    53,6 KB · Wyświetleń: 40
w. kropeczko- woziu fajny, czesto widziany takze w irlandii :tak:

A widzialyscie taki wozek, normalnie z kosmosu :laugh2: cena z reszta tez kosmiczna :sorry:

Załączniki

• s11%20ok.jpg
    s11%20ok.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 42
Pomysł super Eve, ale ja mysle ze to co innego jak maz idzie na tenisa czy na siatkowke a co innego jak z kumplami do baru na piwo...i pewnie to bardziej wkurza PYSIE niz sam fakt ze on jest z kumplami, bo jakby gral w to czy tamto w tym czaise to chyba tylko by mu to na zdrowie wyszlo, a tak to co...staranka w drodze a on piwem sie raczy kilka godzin...
A tu jest moje foto z kefalonii, ta plaza jest uznana za jedna z najladniejszych w swiecie:-)
a to ja cos przeoczylam z tym raczeniem sie piwem! moj najczesciej sie raczy z kolega % u nas!!! wole go miec na oku a mi kolega nie przeszkadza! :tak: z reszta moj sie leniwy juz zrobil i mu sie bez samochodu nie chce ruszac! wiec nawet jak sie na "piwo" umawia to wraca trzezwy bo samochodem jedzie! :sorry: ale fakt faktem ja nie zakodowalam ze wczoraj przeciez swieta byly!!!! tez bym sie wsciekla! :no: ja rozumiem jakby to bylo spotkanie po latach bo na swieta wiadomo ludzie wracaja ale kurcze z tymi samymi tak non stop!? :eek:

zdjecie!!!! boskie! :-) a rzadko uzywam tego slowa! :tak: cudo normlanie! czytalam juz o tewj zatoce wraku! i widzialam fotki cudowne miejsce!!!! wybieramy sie na rejs do okola wyspy! wiec i tam bedziemy! :-)
w. kropeczko- woziu fajny, czesto widziany takze w irlandii :tak:

A widzialyscie taki wozek, normalnie z kosmosu :laugh2: cena z reszta tez kosmiczna :sorry:
ja go wlasnie dzisiej widzialam! :eek::laugh2:

reklama
No dokladnie.
Moim zdanie lepiej troszke by wygladal gdyby ta gondola i siedzisko bylo troche nizej...

Lilu -ale to tak wyglada jakby to sie dalo regulowac i obnizyc/podniesc...w zaleznosci od upodoban...
a wysoko moze po to jest zeby sie schylac do dziecka nie trzeba bylo...zeby bylo wyzej...nie wiem...ale wyglada przez to mniej stabilnie jak dla mnie.

w kazdym razie mnie on jakos do gustu na przypadl...nie wiem jak z funkcjonalnoscia...ale jak dla mnie to wyglad ma zbyt kosmiczny.

moim zdaniem wozek ma byc - lekki, funkcjonalny, wygodny w skladaniu/rozkladaniu, zwrotny i łatwy w utrzymaniu czystosci, ma sobie radzic na kzdym podlozu i nie byc ciezarem przy transporcie-np wkladaniu do samochodu... - ma byc bez zbednych ******* i materialu gdzie nie potrzeba...prosty i elegancki - i takie wymogi spelnia moj wymarzony bugaboo:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry