moli81
Mamuśka Mikuśka
Też bym sobie na rowerku pojeździła :-) Mój mi siostra zarekwirowała i chyba go już nie odzyskam. Mieliśmy w planie kupić sobie nowe z M no ale nam jakoś nie wyszło. Za to mamy nosidełko i polatamy sobie po górka i zameczkach:-) Na długi weekend planujemy wypad na Chojnik z noclegiem u przyjaciół w Gryfowie :-) Już nie mogę się doczekać :-) Może gdzieś w niedziele wyskoczymy ale puki co pogoda nie zapowiada się najlepsza.
jak ja Ci zajzdroszczę
mmmm...potem musisz opisac wszystko ze szczegółami,bo my za rok chcemy uderzyć na taki wypad i nie wiemy gdzie,a tu proszę;-)chyba trzeba odswierzyć wątek WAKACJOWY cosik czuję...jeszcze 2 miechy i wakacje prawie
Miki śpi,stary ćwiczy,ja gotuję warzywka na zupkę dla Mikesza i zaraz pędzę się wykąpulić bo zaraz 39 i pół a ja tak lubię sobie w pidżamce+Karmi i przed tv
Więć jutro wkleję zdjęcia z akcji ŚCIĄGAM RAJTUZY-MIKOŁAJ!Spokojnych nocek,może i upojnych,bo widzę że co niektórzy pracują nad braciszkami tudzież siostrzycami
do juterka buziaki dla Mamusiek i maluszków
mój już ściągał i zdjątka wkleiłam 
bo poprostu dał mi dzis tak poalić że ledwo dycham. Nie pozwolił odejść od siebie na krok bo był ryk. Dobrze że A wrócił wcześniej to się z małym pobawił to miałam chwile żeby zjeść. Wogóle dzis nie chciał spać w ciągu dnia ale za to po kąpieli już padł przy butli co mu sie bardzo żadko zdarza. A ja wreszcie odpoczne chwilke i poczytam was chwilke
No ale z drugiej strony ciesze sie ze będę widziała jak mały sie rozwija i przechodzi najważniejszy okres w życiu. tak że i tak i tak nie dobrze. A zycie pisze nam różne scenariusze i niestety trzeba nam się dopasować
Poczatki beda pewnie trudne ale mam nadzieje ze jakos przywykne I Oli tez mam nadzieje nie ucierpi na tym ze mnie tyle godzin nie bedzie
Ja też już bym chciała,choć z drugiej strony pewnie zaczęłabym obgryzać paznokiety...ale wrzesień niedaleko i też wracam do pracki
Nie miałam okazji napoisać na BB DOROTKO,pytałam swoją kadrową o ten zasiłek wychowawczy i to jest tak,że trzeba się udać do MOPR-u(Miejski Ośrodek pomocy Rodzinie) cy cuś i tam naliczają na podstawie Twoich zarobkow,jak dla mnie to kiszka bo mam big kredyt:-(