reklama
mnie pół nocy glowa bolałaeh zle sie czuje
Natalunia córka urodę ci zabiera![]()
A ja marzę o synku....
Pryszcze miałam przed ciążą zawsze przed okresem, ale nie w takich ilościach!
Co do rąk: kupiłam sobie dzisiaj ten krem glicerynowy i normalnie trochę jakby lepiej. A moja kosmetyczka poradziła mi kupić parafinę do dłoni i stosować raz w tygodniu.
Kasiiula, na ból głowy najlepszy jest seks
Przynajmniej mi zawsze pomaga ;-) Możesz spróbować homeopatycznych leków przeciwbólowych. Też pomagają. W sumie bardzi długo leczyłam się homeopatycznie ze wspaniałym skutkiem.
Milencia, kup sobie kremy bezzapachowe. Są o niebo lepsze i nie wywołują mdłości. Nie wiem jakie u Ciebie są, ale jak masz możliwość to poproś kogoś o przesłanie kosmetyków z serii AA są świetne.

Milencia, kup sobie kremy bezzapachowe. Są o niebo lepsze i nie wywołują mdłości. Nie wiem jakie u Ciebie są, ale jak masz możliwość to poproś kogoś o przesłanie kosmetyków z serii AA są świetne.
ja mam umówiony test jak będę w ostatnim dniu 11 tygodnia ciąży! a test potrójny nie jest obowiązkowy! jeśli nie ma wyraźnych powodów ku niemu (wiek matki - powyżej 35 lat, wcześniejsze co najmniej 2 poronienia, choroby genetyczne najbliższej rodziny) to się go nie wykonuje, chyba, że kobieta chce, ale wtedy musi za to płacić - tak mi tłumaczyła ginka!hej dziewczyny!!mam pytanie: w ktorym tyg ciazy macie umowione badanie przeziernosci karkowej??i czy test potrojny jest obowiazkowy??
Dziewczyny a ja mam pytanie odnośnie potwierdzenia ubezpieczenia. w Łodzi nie ma obowiązku posiadania legitymacji ubezpieczeniowej (dziś rano usłyszałam to w ZUS), ale pracodawca ma obowiązek dac mi druk RMUA lub jakiś inny raport potwierdzający odprowadzanie składek, np tzw. "pasek", ale bardzo szczegółowy z pieczątką firmową i podpisem osoby upoważnionej do jego wsytawienia. jak to jest u Was?
Miłego dnia!
Ejmi
Aktywna w BB
Gie-ośka - ja w sumie nie mam powiedziane że mam zrobić przezierność, ale gin mi napisał w skierowaniu - szczegółowe badanie USG i mam je zrobić w 10 tygodniu ciąży.
Ale w 12 tygodniu jadę do drugiego mojego lekarza i też będzie mi robił badanie.
Gawit - u mnie wszystko opiera się na książeczce ubezpieczeniowej, która musi być podbita przez zakład pracy co miesiąc, i oni tylko to sprawdzają i mam spokój
Właśnie wróciłam od internisty, dostałam skierowania na wszystkie badania bez zbędnego gadania
No i nawet nie czuję że rymuję
Jutro lecę na czczo się kłuć!
Ale w 12 tygodniu jadę do drugiego mojego lekarza i też będzie mi robił badanie.
Gawit - u mnie wszystko opiera się na książeczce ubezpieczeniowej, która musi być podbita przez zakład pracy co miesiąc, i oni tylko to sprawdzają i mam spokój
Właśnie wróciłam od internisty, dostałam skierowania na wszystkie badania bez zbędnego gadania
natalunia dzieki za porade musze powiedziec zeby mi wyslali. mam nadzieje ze bedzie mi po nich ok. :-)
ja sie dzisiaj do lekarza wybieram i przy okazji strasznie sie zestresowalam.
mam nadzieje ze wszystko jest ok i tym razem uda mi sie zobaczyc cos wiecej niz pecherzyk. 
ja sie dzisiaj do lekarza wybieram i przy okazji strasznie sie zestresowalam.

Ja jeszcze korzystam z RMUA, bo książeczkę wyrobię sobie po ślubie. Zajmuję się wydawaniem pracownikom RMUA. powinnaś dostawać co miesiąc takie zaświadczenie. Przynajmniej u nas w firmie każdy pracownik dostaje co miesiąć po rozliczeniu z ZUSem odcinek RMUA i na podstawie tego może pójść do lekarza bez konieczności pokazywania książeczki ubezpieczeniowej.
Mój sposób na wieczorne mdłości: herbatka imbirowa, woda z cytryną lub po prostu kładę się do łóżka i zasypiam.
Mój sposób na wieczorne mdłości: herbatka imbirowa, woda z cytryną lub po prostu kładę się do łóżka i zasypiam.
Ostatnia edycja:
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
dziewczyny a ja mam do was pytanie bo jak zqawsze tu na wyspie wszystko zacofane
i nie wiem..
ale co to są te badannia przezierności karkowej??
i czy wogóle są konieczne....

ale co to są te badannia przezierności karkowej??
i czy wogóle są konieczne....
reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Gawi- u nas nie ma mozliwością jest albo ksiazeczka ubezpieczeniowa badz REMUA bez roznicy wiec jak ty idziesz do lekarza powinnas miec remua ;]
buziaczki pozdrawiam
a mnie glowa tak boli ze chyba pojde sie przejade do miasta musze pare spraw i tak w urzedzie załatwic
buziaczki pozdrawiam
a mnie glowa tak boli ze chyba pojde sie przejade do miasta musze pare spraw i tak w urzedzie załatwic