maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Podziwiam was kobiety te aktywne na forum,ja to nie mam czasu na nic a na forum to już całkowicie moja mała bardzo mało spi w dzień wstaje ok 9 rano i jedyny sen to na spacerze ok 3 godz czasami jeszcze uda jej sie godzinke przespać w domu leżeć w łóżeczku nie chce poleży chwile popatrzy na karuzelke ale max 5 minut troche w leżaczku a reszta przy cycu i na rączkach a że jestem sama więc umęczona okropnie :-(dobrze że ok 21 idzie spac to mam czas na szybkie ogarnięcie chaty umycie się i spać bo po całym dniu tylko o tym marze w nocy wstaje ok 3 a później ok 7 rano jak by przyszło mi wstawac częsciej to bym chyba padła wkońcu 
Ja szczepie tą skojarzona szczepionką,na rotawirusy nie szczepie pediatra moja mówiła że jak tyle lat jest lekarzem to miała 3 przypadki i to nie do końca potwierdzone więc smiesza ją reklamy typu co 5 dziecko zapada na rotawirusa,co do pneumokoków zastanawiam się jeszcze.

Ja szczepie tą skojarzona szczepionką,na rotawirusy nie szczepie pediatra moja mówiła że jak tyle lat jest lekarzem to miała 3 przypadki i to nie do końca potwierdzone więc smiesza ją reklamy typu co 5 dziecko zapada na rotawirusa,co do pneumokoków zastanawiam się jeszcze.
masakra!
odpadł po 10 dniach ale leciała z niego ropka, przemywałam spirytusem i nawet juz sie goiło. Do czasu az poszłam 2 tyg temu do mojego wspaniałego lekarza rodzinnego
. Wielka znawczyni pani doktor oznajmiła ze nie wypisze mi nowej recepty na spirytus (tamten ze szpitala mi sie konczył), mam go odstawic i przemywac pępek woda utleniona
Wydawało mi sie to troche dziwne bo przeciez pepek powinien byc suchy a ta woda tam zostaje, no ale coż skoro lekarz tak kazał... to głupia matka posłuchała. Efekt jest taki ze z kazdym dniem zamias byc lepiej to było gorzej, ropki było coraz wiecej i jak przemywałam co 2-3 godz. przy zmianie pieluchy to juz byl cały zaklejony i brudne body od ropy:-(. W piątek poszłam wiec do przychodni, mojej "cudownej" lekarki nie było ale połozna zobaczyła małą i do mnie z gębą kto mi kazał pępek przemywac woda utleniona. No to jej mówie kto. Zrobiła wielkie oczy i poszła po innego lekarza. Dostałam znów recepte na spirytus i mam przemywać 10 razy na dobe i dodatkowo dostałam masc do pępka bo jeszcze troche i wdało by sie zakażenie a podobno zakażenie pępka jest b grożne dla tak małego organizmu. Dodatkowo oznajmili mi ze jak do nstepnego tyg sie to nie wyleczy to mi malej nie zaszczepią! Moja lekarka ma szczęscie ze jej wtedy nie było bo chyba walnełabym ją w ten wielki pusty łeb
. Dzis od piątku jest juz troche lepiej ale wkurza mnie to ze przez lekarza dalej sie meczymy z tym pepkiem o którym juz dawno powinnismy zapomniec. jestem tak wkur....na ze mam zamiar pojawic sie w tej przychodni i powiedziec tej lekarce co mysle, nie odpuszcze