reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

reklama
Oj co za temat się rozwinąl..
Tulę Was mocno dziewuszki , może będzie lepiej. A jak nie to pakujcie manatki i wracajcie do Polski :-)

A ja trochę z innej beczki : czy macie jakiś dobry preparat na cieknący katar? Bo dzisiaj Adasiaowi zaczęło cieknąc z nosa i nie wiem czy to choroba czy może alergia.
Przed snem mial 37,5 stopnia gorączki ale zachowywal się jak codziennie. Zapuściłam mu sól morską potem nasivin i dałam eurosal i dziecko zasnęło. Ale może polecicie jakieś preparaty( na katar i przeciwzapaln i przeciwbalteryjne etc.) na odpędzenie złego wirusa ...

Mis mial katar pozadny kilka dni temu i wiecie co nie mialam nic i dalam tylko masc majerankowa pod nosek i wiecie co po 3 dniach zero kataru:tak:

moj maz w chwilach swietnosci zrobil mi awanture o kolczyki, że leża na podlodze kolo lozka-polozylam je wieczorem,bo zapomnialam zdac; albo,ze gdy kuzyni zaproponowali wyjazd do chorwacji na 2 tygodnie latem to powiedzialm NIE, grzecznie wtlumaczylam,ze bardzo bym chciala-ale ja mam 2 dzieci...nawet gdybym sie przelamala i chciala zostawic dzieci to ciekawe kto by sie zajal?? jestem zacofana podobno- i do tego nie umial powiedziec kto by sie nimi zajal;
albo ze nie podalam mu na obiad pirogow- tylko najpierw zupe :szok: no szok normalnie
wracal z pracy-zagrzalam zupe i jak wchodzil juz chcialam nalewac; a on przyjechal z mama i pierogami...mialam mu teraz zrobic PIEROGI a nie zupe....
dobra koncze bo sie rozkrecam :-p potem w lipcu nie bedziecie chcialy na niego spojrzec :-p:-p:baffled::happy:

Ja stosuje sol fizjologiczna,masc majerankowa jak Andula i dzis kupilam Nasivin. pani doktor mowila ze Nasivin to na cieknacy katar:tak:

O zapomniałam o maści majerankowej :-) i chyba kupię cebion i trochę oizażywa. Także jutro zapodam :happy: Miejmy nadzieję że mu przejdzie, bo taka łada pogoda że aż szkoda.

reklama
moj maz w chwilach swietnosci zrobil mi awanture o kolczyki, że leża na podlodze kolo lozka-polozylam je wieczorem,bo zapomnialam zdac; albo,ze gdy kuzyni zaproponowali wyjazd do chorwacji na 2 tygodnie latem to powiedzialm NIE, grzecznie wtlumaczylam,ze bardzo bym chciala-ale ja mam 2 dzieci...nawet gdybym sie przelamala i chciala zostawic dzieci to ciekawe kto by sie zajal?? jestem zacofana podobno- i do tego nie umial powiedziec kto by sie nimi zajal;
albo ze nie podalam mu na obiad pirogow- tylko najpierw zupe :szok: no szok normalnie
wracal z pracy-zagrzalam zupe i jak wchodzil juz chcialam nalewac; a on przyjechal z mama i pierogami...mialam mu teraz zrobic PIEROGI a nie zupe....

dobra koncze bo sie rozkrecam :-p potem w lipcu nie bedziecie chcialy na niego spojrzec :-p:-p:baffled::happy:
Izabelka i z tego co wiem uwielbia ryby tak jak moj wiec jak mi sie uda byc na spotkaniu to niech sobie siedzana tych rybach cale dnie:tak:

Do góry